Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy (part 2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aga moze to i lepiej ze stracilas zapal ... ile mozna ciagle wyliczac milosc powinna byc romantyczna i ekscytujaca a nie zawiazana tylko regulami.
Wazne jest ze jestescie razem jeszcze zaswieci slonce i dla was.

Ja to tak mysle ze ciagle zagladam na to froum bo ciagle mysle ... moze i za bardzo pragne.
sylkuc1 moze jak odpuscisz to wyjdzie samo.
Chociaz jak przestajesz pisac to robi mi sie smutno ... ze znowu zostaje sama ze swoimi marzeniami Razz wiec jak mozesz staraj sie dalej i mow o nowinach Razz.

Co do wieku tez sie zastanawialam nad moim chlopem ze moze juz jest za stary ale niektorzy 70 latkowie potrafia splodzic dzieciaka wiec to chyba nie ma racji bytu.
Ja to chcialabym swojego przebadac i siebie rownierz ale troche ciezki ten temat. Pozatym tez nie najlepszy moment
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
aga031

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siostra mojego męża ma dziecko z facetem, który w momęcie zapolodnienia miał 74 lat, chociarz wszyscy się dziwili jak to jest możliwe to porobili badania i to naprawde jest ojciec w wieku nie jednego dziadka
przypuszczam że facet to może w każdym wieku, mieć dzieci- jak tylko tego chce Smile

ja tez mam problem żeby pognać męża na badania
mówi że boi sie że wyniki bedą nie takie jak by chciał
a ja bym wolala znać najgorszą prawde i wiedziec na czym stoje- przecież i tak go nie zostawie

mam jeszcze jeden problem jak zapomnieć o wyliczniu
niby do owulacji to spokojnie mijaja dni i jestem w stanie się czymś zająć
gorzej jest w drugiej połowie cyklu oczywiście nie znaczy to że gonie po męża żeby wcześniej skończył prace i bach do przytulania
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pią Paź 10, 2008 7:14 pm    Temat postu: Co z ta ciaza??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkie kobietki! Od trzech miesiecy staramy sie z mezem o dziecko. w tym miesiacu korzystamy z testow owulacyjnych. kochalismy sie na pewno w dni plodne, trzy dni pod rzad. trzeciego dnia robilam duze porzadki, zaczal mnie bolec brzuch, mialoam niewielkie plamienie. Dziewczyny prosze napiszcie co to moze oznaczac!Boje sie ,ze moge miec problemy w razie gdybym byla juz w ciazy. Z pierwszym dzieckiem tez musialam lezec aby donosic ciaze. Boje sie, PROSZE WAS O POMOC I SZYBKA ODPOWIEDZ. Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez malutka23 dnia Sro Gru 10, 2008 5:28 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Paź 10, 2008 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

3 dni po stosunku nie ma takiej możliwości, żeby doszło do zagnieżdżenia się zapłodnionego jajeczka. nie wiem, co to może być, nie masz nadżerki?
malutka23

PostWysłany: Pią Paź 10, 2008 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzerke podobno mam malutka,ale moj ginekolog stwierdzil, ze zajmiemy sie nia jak urodze. Sama juz nie wiem co o tym myslec. Czy nadzerka moze utrudniac zajscie w ciaze?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 10, 2008 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie
malutka23

PostWysłany: Pią Paź 10, 2008 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy te plamienia moga byc wynikiem owulacji? nigdy cos takiego mi sie nie zdarzylo. boli mnie podbrzusze. nie wyglada mi to na normalne krwawienie, to jakby sluz zabarwiony krwia Confused
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 10, 2008 11:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, czasami zdarzają się plamienia okołoowulacyjne. w którym dniu cyklu jesteś i jak długie zazwyczaj masz cykle?
malutka23

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 7:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cykle trwaja 28 dni, mam teraz 16 dzien cyklu. Wspolzylismy z mezem 14,15 i 16 dnia cyklu. Owulacje mialam na pewno, poniewaz korzystalismy w tym miesiacu z tesu owulacyjnego. Emilko kochana bardzo dziekuje Ci za to, ze poswiecasz mi swoj cenny czas. Naprawde nie wiem jak wytlumaczyc to krwawienie Sad Nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzylo. czytesty owulacyjne moga sie mylic? Podobno sa bardzo czule...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej się nie powinny mylić i kochaliście się w najbardziej płodne dni, tak więc sama nie wiem, jak wytłumaczyć to krwawienie :/
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Strona 9 z 13