Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
syla23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia chyba tak zrobie bo nie rozumiem dlaczego po raz drugi odmówił, teraz się głupio tłumaczyl że nie ma czsu bo się spieszy do szpitala, a tak naprawde to jak czekałam rozmawiałm że jedną babeczka która mi powiedziała że jak ona chodziła na kase chorych to też jej męża nie chceli wpuścić a jak zaczeła na chodzić na prywatnie to mąż mógł zawsze wejśc gdzie tutaj sprawiedliwość i jakieś wychowanie normalnie kpiny sobie z ludzi robią
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Julcia71

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

syla23 nie poddawaj sie tak łatwo Mad , jesli on jest chamski to i ty badz, spytaj go najpierw czy... moze twoj M wejsc, a jesli powie ze nie, to spytaj dlaczego, a jesli ci odpowie wymowka lub wcale nie odpowie, to spytaj cynicznie: " a prywatnie, pan meza wpusci" Twisted Evil Question
a swoja droga- to jest szczyt bezczelnosci nawet w stosunku do kobiety ciezarnej, jak mozna tak Exclamation Evil or Very Mad

Tvisha ja po sobie w tym miesiacu widze ogromne zmiany nie tylko w psychice ale tez w calym ciele. Razz zauwazylam tez, ze mam normalne jajeczkowanie, z bolami jajnikow takimi fest, na majtkach sluz widze, w ogole sie poprawiam,.... Wink Smile nie boli mnie glowa od myslenia czy zajde czy nie zajde a kiedy itd... sprobuj i Ty Exclamation Razz owszem zycze ci powodzenia w... jak sie tylko zobaczysz ze swoim M, ale obiecaj mi ze wyrzucisz z glowy te "rozczuchrane" mysli....

wind of hope dzieki za polaczenie i poprawki moich postow, poprostu zle to wszystko napisalam, ale to z szybkosci mojej.. Wink
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Paź 20, 2007 5:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nic nie bede obiecywac Razz

Moim spelnionym marzeniem jest to ze stalam sie narzeczona Smile. Jak gdyby wieksze poczucie bezpieczenstwa ...
Wydaje mi sie ze puki co ... to jest dla niego wazniejsze by miec dziecko niz dla mnie ... Ja moze sie odblokuje jak wszystkie sprawy i problemy przemina i bede mogla z nim byc nonstop. A moze nie w tym tkwi problem ze jestem zablokowana .... kto to wie ... zycie pewnie niedlugo pokaze. Zycze wam powodzonka.

Syla23 jak potrzebujesz pomocy to powiedz ktory to gieniek a zaloze swoj dres i wyjme z szafy moja palke do bejzbola Wink
Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Sob Paź 20, 2007 3:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha popieram Twisted Evil ja tez wyjme swoja dubeltowke i ruszamy w kominiarkach na tego zrogowacialego ginka... Wink

syla 23 nie zdziw sie jak o tym w gazetach przeczytasz.. Wink Very Happy
Powrót do góry
syla23

PostWysłany: Pon Paź 22, 2007 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Tvisha i Julcia jak by co gdyby było potrzebne wsparcie to napewno dam znać, naprawde strasznie kiepsko wypadł ten lekarz w moich oczach a moja siostra tak mi go polecała, bo specjalistą jest bardzo dobrym ma dobra opinie i wogóle kobiety sobie go chwalą ale to podejście jest denerwujące, najbardziej nienawidze jak widze u lekarzy rutyne w działaniu, z jednej strony rozumiem że nie ma czasem co się cackać ale dla mnie to jest pierwsza ciąża i tym bardziej wszystko przeżywam jak myśle każda która jest w ciąży pierwszy raz.

Wogóle troche się martwie załapałam infekcje gardła i mam katar ide dzisiaj do lekarza bo juz sobie nie daje rady doowymi sposobami poradzić z bólem gardła i zastanawiam sie czy coś mi przepisze boje sie brać jakiekolwiek leki a wczoraj poszłam do apteki zapytać czy mogę coś brać bedac w piątym tygodniu ciąży i farmaceuta dał mi leki homeopatyczne o nazwie HOMEOGENE 9 bardzo małe tableteczki które trzeba ssać co godzinę, wczoraj wziełam pare bo strasznie mnie gardło bolało ale kiepsko sie po nich czuje zresza chyba wszystkie zwymiotowałam nad ranem Sad
Dziewczyny poradzcie co mam zrobić? Może znacie jakieś dobre metody?
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 22, 2007 7:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bylam dzis u pani gieni ... bo znowu jakias hodowle grzybkow zrobilam ... no i przy okazji zapytalam sie o przygotowania do ciazy. Fajnie na mnie ta rozmowa podzialala. Nie sadzilam ze moze to tak zmienic moje nastawienie.

Syla23 trzymaj sie dzielnie ... sadze ze lekaze jesli wiedza ze jestes w ciazy zachowuja ostroznosci. Ja to bym doradzila pujscie do lekarza, bys samej sobie przez przypadek nie zaszkodzila. Buziaki
Powrót do góry
syla23

PostWysłany: Wto Paź 23, 2007 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha dzięki za wsparcie bylam u lakarza który narazie powiedzial że to początkowe stadium i że jak zadbam o siebie to nie bedą potrzebne antybiotyki, przepisał mi je ale mam je brać dopiero gdy bede miała konkretną gorączke taką powyżej 38 stopni, dostałam do ssnia tabletki już nie homeopatyczne ale pomagają. Jak narazie smaruje nos maścią Majerankową, na noc smaruje się wikiem, zrobiłam sobie syrop z cebuli pije wapno i herbate z cytrynką lub mleko z miodem narazie jest troszke lepiej oby tak dalej.

Co do rozmowy z ginkiem wiem że są bardzo pomocne tylko trzeba trafić na odpowiedniego lekarza który doradzi i umie troszke wesprzeć na duchu. A i Tvisha GRATULUJE!!!!!! narzeczeństwa Very Happy

Ja ide z moim M w czwartek do innego ginka właściwie do ginki na wizyte prywatną bo bardzo chce żeby zobaczył maluszka teraz a nie za miesiąc tak jak mam umówioną wizyte u tamtego.

Pozdrawiam wszystkie
Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Wto Paź 23, 2007 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha rowniez gratuluje NARZECZENSTWA, ten stan powinien ci dac duzo satysfakcji i usmiechu oraz szczescia w przyszlosci, oby to nie byl tylko taki tam sobie "pusty" stan, fajnie, ciesze sie razem z Toba... Laughing
syla23 dbaj o siebie, zmien ginak masz racje, ten mial poprostu w szystko w d.... i nie potrafi obchodzic sie z "pierwiastkami", widocznie u niego to i rutyna juz a i obojetnosc i brak wrazliwosci Rolling Eyes

wind of hope, pituszka- do was sie zwracam pilnie Exclamation otoz nie wiem co sie ze mna dzieje- wczoraj przytulalam sie do swojego M, a po ..... w kibelku "odprowadzajac to.... zauwazylam ze leci brazowy sluz, a skolei dzis rano na majtkach zauwazyla tez linie brazowa i brod , a na papierze ...sluz brazowy, Exclamation Rolling Eyes , nie wiem o co chodzi, mialam cytologie robiona w tym roku i od kilku lat ma I st czystosci, takze 3.10 bylam u ginka i nie mialam zadnej nadzerki, jestem czysciutka- wiec o co "b" Question Idea
pilnie prosze o odpowedz
aha kolezanki twierdza ze to moze byc ciaza, ale nie chce mi sie w to wierzyc, przeciez mialam okres
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki dziewczyny za gratulacje - to co sadzilam ze sie nie spelni jednak sie stalo ... no moze trzymalam mala nadzieje w sobie ... Smile

Ja bylam u prywatnej pani gieni 80 zl za wizyte ale coz poradzic ... wole placic niz miec uraz na ginekologow do konca zycia ... cytologia bedzie za jakies 70 plus usg piersi plus badania na pasozyty ... dodatkowo postanowilam po dwoch latach odnowic zdawanie na prawo jazdy ... czyli koszt jazd dodatkowych egzaminow ... a co zrobic jak sie dziecko urodzi. Chyba kupie mennice Wink

syla23 podeslij jakies zdjecie z usg Wink

Julcia71 sluz z odrobina krwi z tego co mozna wyczytac na forum moze wystapic podczas dni plodnych ... badz we wczesnych etapach ciazy. Sadze ze skoro nie masz ogolnie proglemow to puki co sie nie zamartwiac ... zycze pogody ducha

a tak pozatym to nadzieja i pituszka maja nas w glebokim powazaniu Razz dawno tu nie zajrzaly
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 5:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julaci... to moze byc oznaka plodnych dni, tym ze zabawialiscie sie za mocno albo wczesna ciaza ale to ostatnie to bym wykluczyla bo mialas okres Smile

Tvisha
a zagladam ... Wink niestety teraz nie nicuje w domu tylko u babci bo jest po zabiegu i musze sie nia zajac ale jak tylko mam chwilke to wpadam do domu i zagladam wiec bez takich mi tu Razz hehehe... Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 17 z 42