Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Julcia71

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 5:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, czytam , czytam i niedowierzam, dla mnie tez jest to nowoscia Confused ale jesli facet tez bedzie bral ( o ile chce Wink ) to nic nie zaszkodzi Smile
Tvisha tak sie nakrecilam negatywnie , ze zaczynam myslec pozytywnie Wink Laughing i jest mi z tym dobrze- jesli chodzi o dzidzie- odechcialo mi sie Wink
syla23 jesli bedziesz za niedlugo na wizycie u ginki, to koniecznie powiedz o tym zoladku Mad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Paź 10, 2007 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chorobliwie zazdroszcze ... tej ... tej ... syla23 Razz
to juz 2 tydzien samotnosci ... jeszcze trzeci i czwarty ... moze wkoncu kilka dni bedzie moich ... samotnosc ... depresja ... tragedia ... to chyba stan przedokresowy ... tzw okresowe skurczenie mozgu
Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkie
Chciałam tylko zakomunikować że mój żołądek sie narazie uspokoił w sensie narazie jakoś sobie z nim daje rade do ginka ide w wtorek i napewno mu o wszystkim powiem, ostatnio do moich objawów dołaczył wielki apetyt i ciekawe jakie on bedzie miał skutki bo nie jem dużo ale za to często i zróźnicowanie. No i zastanawiam się czy to normalne że wydziela mi się spora ilość śluzu czasem nawet mam mokre majty Question Rolling Eyes
I jeszcze jedno pytanko czy to prawda że będąc w I trymestrze ciąży nie można farbować włosów?

tvisha troche samotności może pomóc w odblokowaniu sie zacznij myśleć tylko o swoim M i o tym kiedy sie spotkacie a jestem pewna że coś z tego bedzie oczywiście jeśli oboje bedziecie tego chcieć Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

syla23 i ze sluzem i z farbowaniem to prawda. sama kiedys zakładałam post dot. farbowania włosow i z tego co pamietam to bylo napisane ze po 1wszym trymestrze mozna spokojnie zaczac farbowac ,ale w trakcie nalezy sie wstrzymac ze wzgl. na opary wydzielajace sie z farby,czysta chemia ...rozumiesz Smile sluz tez nie jest niczym złym. u jednych jest go wiecej -u innych mniej Smile

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Paź 16, 2007 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i dziewczyny jakos ucichly ... jednej marzenie sie spelnilo ... co z reszta?
Ja bylam na antybiotyku ... moj okres sie wydluzyl duzo wiecej niz zazwyczaj... dzis wyjezdzam nad morze ze znajomymi, a okolo 26 pojade do mojego faceta ... Oj niezle sie przeposcilam ... chyba normalnie zuce sie na niego ... Razz. Ale jeszcze ponad tydzien ... ten wyjazd mam nadzieje ze mi pomoze przetrwac czas a potem bedzie wielkie odliczanie Razz

Pozdrawiam
Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 10:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind of hope- popieram , ja bym nawet w I trymestrze nie farbowala, bo to najwazniejsze miesiace, w ktorych maluszek sie zaczyna rozwijac, wiec tym bardziej szkodzi chemia

Tvisha z tego, co czytam, to nie odblokowalas sie nic a nic, radze ci to zrobic jak najszybciej, bo ..... nie dasz rady zajsc.. pamietaj o tym, to wazne. Ja sie odblokowalam, odechcialo mi sie dzidzi i juz nie mysle o tym, a moja kolezanka powiedziala mi sluchajac ,mnie, ze sie odblokowalam i teraz to chce czy nie - a zajde, bo wyluzowalam potwornie, stalam sie obojetna, bedzie to bedzie , nie bedzie to drugie dobrze, aj tam ... Rolling Eyes

wind_of_hope napisał:
syla23 i ze sluzem i z farbowaniem to prawda. sama kiedys zakładałam post dot. farbowania włosow i z tego co pamietam to bylo napisane ze po 1wszym trymestrze mozna spokojnie zaczac farbowac ,ale w trakcie nalezy sie wstrzymac ze wzgl. na opary wydzielajace sie z farby,czysta chemia ...rozumiesz Smile sluz tez nie jest niczym złym. u jednych jest go wiecej -u innych mniej Smile

POPIERAM !!!! Exclamation

----edited by emilka----
posty zostały połączone

---edit by Wind_Of_Hope---
Julcia pozwoliłam sobie zacytowac moja wypowiedz bo zapewne o to Ci chodziło Razz
Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 10:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julcia71 napisał:
syla23 i ze sluzem i z farbowaniem to prawda. sama kiedys zakładałam post dot. farbowania włosow i z tego co pamietam to bylo napisane ze po 1wszym trymestrze mozna spokojnie zaczac farbowac ,ale w trakcie nalezy sie wstrzymac ze wzgl. na opary wydzielajace sie z farby,czysta chemia ...rozumiesz sluz tez nie jest niczym złym. u jednych jest go wiecej -u innych mniej

POPIERAM !!!! Exclamation

Julcia71 napisał:
wind of hope- popieram , ja bym nawet w I trymestrze nie farbowala, bo to najwazniejsze miesiace, w ktorych maluszek sie zaczyna rozwijac, wiec tym bardziej szkodzi chemia

Tvisha z tego, co czytam, to nie odblokowalas sie nic a nic, radze ci to zrobic jak najszybciej, bo ..... nie dasz rady zajsc.. pamietaj o tym, to wazne. Ja sie odblokowalam, odechcialo mi sie dzidzi i juz nie mysle o tym, a moja kolezanka powiedziala mi sluchajac ,mnie, ze sie odblokowalam i teraz to chce czy nie - a zajde, bo wyluzowalam potwornie, stalam sie obojetna, bedzie to bedzie , nie bedzie to drugie dobrze, aj tam ... Rolling Eyes

PS.MIALO BYC ODWROTNIE Z TYM CYTATEM Confused
Powrót do góry
Maja@

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 7:36 pm    Temat postu: Jakies szanse?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!! Mam pytanie... Jakie mam szanse na bobaska?? Ostatnio @ miałam 25 wrzesnia, a od 7 do 15 pazdziernika kochałam sie z narzeczonym z nadzieja na bobaska:) Jak duze mam szanse na bycie mama?? Prosz o szybka odpowiedz, pozdrawiam:)
Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny
Kurcze mam dylemat czy wam pisać takie sprawy związane z ciążą bo nie chce was dołować czy jakoś negatywnie wpływać na psychike Confused

Ale tak sobie myśle że w końcu mi cały czas doradzacie więc chyba powinnam sie podzielić z wami nowościami.

No więc wczoraj byłam u ginka strasznie się wkurzyłam bo mój M już drugi raz chciał wejśc razem ze mną i mu nie pozwolono zastanawiam się nad zmianą ginka ale w moim regionie ten do którego chodze jest najlepszy. U maleństwa wszystko oki rozwija sie prawidłowo i po raz pierwszy słyszałam jego serduszko normalnie niesamowite przeżycie. Very Happy

Powiedzialam o żołądku że mi tak czasem strasznie dokucza narazie kazał czekać, od dwóch dni mam mdłości i dostałam na to lek ale niestety nie bede mogła po nim prowadzić auta i się zastanowie czy go brać czy jakoś nie dam rady bez niego. Zaparcia jakoś mijają a przynajmniej nie są tak uciążliwe. Ogólnie stan fizyczny uznaje za dobry Smile

Obawiam sie tylko grypy bo w moim otoczeniu coraz więcej widze chorych osób a to nie jest dobre w I trymestrze ale jak tu tego uniknąc jak sie styka z ludzmi.

A propo grypy Tvisha gratuluje powrotu do zdrowia i mam nadzieje że od swojego męszczyzny przyjedziesz z dobrymi nowinami.

Julcia ciesze sie że udalo ci sie odblokować i też trzymam kciuki za ciebie choć nie naciskam rzecz jasna co bedzie o bedzie Wink

Pozdrawiam wszystkie

Maju a jakie masz cykle bo jeśli regularne 28 dniowe to jest duża szansa że miałaś wtedy owulacje i zasiałaś fasolke, w sumie to jest bardzo trudno określić, jeśli się udało to najlepiej potwierdzić to testem a jeśli nie to musisz obserwować swoje ciało i to kiedy masz owulacje żeby móc zadziałać w odpowiednim momencie Wink Pozdrawiam i życze powodzenia[/b]
Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 8:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

syla23, wiesz, ja sie tez wkurzylam i za ciebie, ze tak z wami postapil ten ginek, bardzo nie etycznie Evil or Very Mad cham z niego nieprzecietny, mozesz mu to ode mnie powiedziec Rolling Eyes
ja bym zapytala jego- DLACZEGO Question Idea nie moze moj M wejsc Question
i zadaj mu to pytanie , stanowczo, nie cackaj sie z nim tak jak on z wami...powodzenia
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 16 z 42