Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Julcia71
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 5:52 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, czytam , czytam i niedowierzam, dla mnie tez jest to nowoscia ale jesli facet tez bedzie bral ( o ile chce ) to nic nie zaszkodzi
Tvisha tak sie nakrecilam negatywnie , ze zaczynam myslec pozytywnie i jest mi z tym dobrze- jesli chodzi o dzidzie- odechcialo mi sie
syla23 jesli bedziesz za niedlugo na wizycie u ginki, to koniecznie powiedz o tym zoladku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 10:37 pm Temat postu: |
|
|
chorobliwie zazdroszcze ... tej ... tej ... syla23
to juz 2 tydzien samotnosci ... jeszcze trzeci i czwarty ... moze wkoncu kilka dni bedzie moich ... samotnosc ... depresja ... tragedia ... to chyba stan przedokresowy ... tzw okresowe skurczenie mozgu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkie
Chciałam tylko zakomunikować że mój żołądek sie narazie uspokoił w sensie narazie jakoś sobie z nim daje rade do ginka ide w wtorek i napewno mu o wszystkim powiem, ostatnio do moich objawów dołaczył wielki apetyt i ciekawe jakie on bedzie miał skutki bo nie jem dużo ale za to często i zróźnicowanie. No i zastanawiam się czy to normalne że wydziela mi się spora ilość śluzu czasem nawet mam mokre majty
I jeszcze jedno pytanko czy to prawda że będąc w I trymestrze ciąży nie można farbować włosów?
tvisha troche samotności może pomóc w odblokowaniu sie zacznij myśleć tylko o swoim M i o tym kiedy sie spotkacie a jestem pewna że coś z tego bedzie oczywiście jeśli oboje bedziecie tego chcieć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 7:02 pm Temat postu: |
|
|
syla23 i ze sluzem i z farbowaniem to prawda. sama kiedys zakładałam post dot. farbowania włosow i z tego co pamietam to bylo napisane ze po 1wszym trymestrze mozna spokojnie zaczac farbowac ,ale w trakcie nalezy sie wstrzymac ze wzgl. na opary wydzielajace sie z farby,czysta chemia ...rozumiesz sluz tez nie jest niczym złym. u jednych jest go wiecej -u innych mniej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 9:29 pm Temat postu: |
|
|
i dziewczyny jakos ucichly ... jednej marzenie sie spelnilo ... co z reszta?
Ja bylam na antybiotyku ... moj okres sie wydluzyl duzo wiecej niz zazwyczaj... dzis wyjezdzam nad morze ze znajomymi, a okolo 26 pojade do mojego faceta ... Oj niezle sie przeposcilam ... chyba normalnie zuce sie na niego ... . Ale jeszcze ponad tydzien ... ten wyjazd mam nadzieje ze mi pomoze przetrwac czas a potem bedzie wielkie odliczanie
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Julcia71
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 10:45 am Temat postu: |
|
|
wind of hope- popieram , ja bym nawet w I trymestrze nie farbowala, bo to najwazniejsze miesiace, w ktorych maluszek sie zaczyna rozwijac, wiec tym bardziej szkodzi chemia
Tvisha z tego, co czytam, to nie odblokowalas sie nic a nic, radze ci to zrobic jak najszybciej, bo ..... nie dasz rady zajsc.. pamietaj o tym, to wazne. Ja sie odblokowalam, odechcialo mi sie dzidzi i juz nie mysle o tym, a moja kolezanka powiedziala mi sluchajac ,mnie, ze sie odblokowalam i teraz to chce czy nie - a zajde, bo wyluzowalam potwornie, stalam sie obojetna, bedzie to bedzie , nie bedzie to drugie dobrze, aj tam ...
wind_of_hope napisał: | syla23 i ze sluzem i z farbowaniem to prawda. sama kiedys zakładałam post dot. farbowania włosow i z tego co pamietam to bylo napisane ze po 1wszym trymestrze mozna spokojnie zaczac farbowac ,ale w trakcie nalezy sie wstrzymac ze wzgl. na opary wydzielajace sie z farby,czysta chemia ...rozumiesz sluz tez nie jest niczym złym. u jednych jest go wiecej -u innych mniej |
POPIERAM !!!! Exclamation
----edited by emilka----
posty zostały połączone
---edit by Wind_Of_Hope---
Julcia pozwoliłam sobie zacytowac moja wypowiedz bo zapewne o to Ci chodziło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Julcia71
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 10:51 am Temat postu: |
|
|
Julcia71 napisał: | syla23 i ze sluzem i z farbowaniem to prawda. sama kiedys zakładałam post dot. farbowania włosow i z tego co pamietam to bylo napisane ze po 1wszym trymestrze mozna spokojnie zaczac farbowac ,ale w trakcie nalezy sie wstrzymac ze wzgl. na opary wydzielajace sie z farby,czysta chemia ...rozumiesz sluz tez nie jest niczym złym. u jednych jest go wiecej -u innych mniej
POPIERAM !!!!
Julcia71 napisał: | wind of hope- popieram , ja bym nawet w I trymestrze nie farbowala, bo to najwazniejsze miesiace, w ktorych maluszek sie zaczyna rozwijac, wiec tym bardziej szkodzi chemia
Tvisha z tego, co czytam, to nie odblokowalas sie nic a nic, radze ci to zrobic jak najszybciej, bo ..... nie dasz rady zajsc.. pamietaj o tym, to wazne. Ja sie odblokowalam, odechcialo mi sie dzidzi i juz nie mysle o tym, a moja kolezanka powiedziala mi sluchajac ,mnie, ze sie odblokowalam i teraz to chce czy nie - a zajde, bo wyluzowalam potwornie, stalam sie obojetna, bedzie to bedzie , nie bedzie to drugie dobrze, aj tam ... |
|
PS.MIALO BYC ODWROTNIE Z TYM CYTATEM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Maja@
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 7:36 pm Temat postu: Jakies szanse?? |
|
|
Witam!! Mam pytanie... Jakie mam szanse na bobaska?? Ostatnio @ miałam 25 wrzesnia, a od 7 do 15 pazdziernika kochałam sie z narzeczonym z nadzieja na bobaska:) Jak duze mam szanse na bycie mama?? Prosz o szybka odpowiedz, pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 7:36 pm Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny
Kurcze mam dylemat czy wam pisać takie sprawy związane z ciążą bo nie chce was dołować czy jakoś negatywnie wpływać na psychike
Ale tak sobie myśle że w końcu mi cały czas doradzacie więc chyba powinnam sie podzielić z wami nowościami.
No więc wczoraj byłam u ginka strasznie się wkurzyłam bo mój M już drugi raz chciał wejśc razem ze mną i mu nie pozwolono zastanawiam się nad zmianą ginka ale w moim regionie ten do którego chodze jest najlepszy. U maleństwa wszystko oki rozwija sie prawidłowo i po raz pierwszy słyszałam jego serduszko normalnie niesamowite przeżycie.
Powiedzialam o żołądku że mi tak czasem strasznie dokucza narazie kazał czekać, od dwóch dni mam mdłości i dostałam na to lek ale niestety nie bede mogła po nim prowadzić auta i się zastanowie czy go brać czy jakoś nie dam rady bez niego. Zaparcia jakoś mijają a przynajmniej nie są tak uciążliwe. Ogólnie stan fizyczny uznaje za dobry
Obawiam sie tylko grypy bo w moim otoczeniu coraz więcej widze chorych osób a to nie jest dobre w I trymestrze ale jak tu tego uniknąc jak sie styka z ludzmi.
A propo grypy Tvisha gratuluje powrotu do zdrowia i mam nadzieje że od swojego męszczyzny przyjedziesz z dobrymi nowinami.
Julcia ciesze sie że udalo ci sie odblokować i też trzymam kciuki za ciebie choć nie naciskam rzecz jasna co bedzie o bedzie
Pozdrawiam wszystkie
Maju a jakie masz cykle bo jeśli regularne 28 dniowe to jest duża szansa że miałaś wtedy owulacje i zasiałaś fasolke, w sumie to jest bardzo trudno określić, jeśli się udało to najlepiej potwierdzić to testem a jeśli nie to musisz obserwować swoje ciało i to kiedy masz owulacje żeby móc zadziałać w odpowiednim momencie Pozdrawiam i życze powodzenia[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Julcia71
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 8:11 pm Temat postu: |
|
|
syla23, wiesz, ja sie tez wkurzylam i za ciebie, ze tak z wami postapil ten ginek, bardzo nie etycznie cham z niego nieprzecietny, mozesz mu to ode mnie powiedziec
ja bym zapytala jego- DLACZEGO nie moze moj M wejsc
i zadaj mu to pytanie , stanowczo, nie cackaj sie z nim tak jak on z wami...powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|