Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 30, 2007 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no co Ty plemniki nic nie zaszkodza zapłodnionej komorce. Tworzy sie w niej blokada i zaden nie ma wstepu. nic złego sie nie bedzie działo. spoko Smile mozecie probowac ile wlezie. Cool Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Julcia71

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 1:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochane, do waszej informacji- czekam na @ od 30-do 10. , jak narazie nic Smile Razz
ale dzis rano cos jakby taki brazowy znowu sluz sie pokazal..wiec Sad Crying or Very sad znowu mi rece opadly Rolling Eyes
wiecie co przeczuwam?? ze to wina mojego M, on musi miec za slabe plemniki i nic wiecej..
Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

madziorka ja tez odstawiłam antykoncepcje w lipcu. Myśle że twoje bóle to poprostu owulacja, zaobserwuj swój śluz jeśli jest go więcej i ma konsystencje białka jajka to znaczy że masz dni płodne i powinniście sie postarac.

Julcia i Madziorka
Gdzieś czytałam że nie powinno sie zbyt mocno wykorzystywać swojego M bo wtedy plemniczki w spermie się wolniej poruszają i są słabsze ale my sie kochaliśmy praktycznie codziennie i to po pare razy czasem i się udało. Naprawde chyba nie ma reguły.

Julcia zbadać partnera nie zaszkodzi tylko trzeba mu to delikatnie przekazać, hmmmm najorsze ze sama nie wiem jak miała bym zapytać swojego M oni w tych sprawach są strasznie honorowi. A i mnie też sie pojawiał taki brązowy śluz Smile

A gdzie se podzial post koleżanki Madziorki Confused
Powrót do góry
madziorka997

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 8:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

syla no wlasnie nie wiem gdzie jest moj post .... wiesz co obserwowac sluz nie wystarczy robilam to i wlasnie w te dni tez sie kochalismy i nic z tego nie byo:(Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 12:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

madziorka 997 Smile tu masz swoj poprzedni post...->
http://www.biomedical.pl/forum/pragne-zajsc-w-ciaze-vp37623.html?highlight=#37623

namieszałas zapewne i pisałas 2 razy ten sam temat wiec albo ja albo inny moderator jeden usunał a ten zostawil tyle ze w innym miejscu Razz

moze problem tkwi w tabletkach? ile lat je brałas? ja słyszałam ze jak bierze sie ponad 2-3 lata to potem bardzo trudno zajsc w ciaze,chocby nie wiem jak sie starało... Rolling Eyes

Powrót do góry
Julcia71

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 12:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

syla23 przeszlam juz na inny temat Laughing , ale jesli chodzi o badanie nasienia mojego M to odbyloby sie to bez mniejszego problemu, poniewaz juz wczesniej rozmawialismy o tym i jak bylam u ginka to juz nam to zaproponowal, a moj sie zgodzil, ze jesli nam nic nie wyjdzie do grudnia to w styczniu idziemy na badania...
ale mysle, ze juz go to ominie, nie bedzie takiej potrzeby, moje jajniki musialy sie dostosowac do pracowitosci i mysle, ze tym razem sie udalo,
czasami jestem zalamana, niby tak chcialam a teraz sie martwie, jak ja sobie poradze??

roksana milo nam ciebie witac na tym portalu, zycze ci rowniez na wstepie, aby spelnilo sie towje marzenie i obys trafila na temat , na ktory ja z syla23 juz przeszlam( adres jest wyzej podany przez wind of hope)-powodzenia Wink Razz

dodam jeszcze- zauwazcie moje opisy-mialam brazowy sluz w ciagu 3 dni po kazdym zblizeniu i to byly pewnie dni plodne- owulacyjne. Jesli tak, to zapewne w tym momencie zasialismy "fasolke", moze plemnik przedostal sie do jajeczka i wdarl sie siłą i dlatego tak sobie "brązek" popłynął Wink Smile Teraz mialam sluz brazowy ( kropka) bo miala pojawic sie @ ale jej nie ma, takze tak to wyglada Wink
Powrót do góry
madziorka997

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bralam je ok 3 lat Czy to moze oznaczac ze juz nigdy nie bede mogla miec dziecka???
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

madziorka nigdy to nie Smile ale 3 lata to długo. wybierz sie do gina i popytaj Smile ja tylko mowie co słyszałam Smile

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do tabletek ... ja tez dlugo bralam i z tego co pamietam co rok trzeba bylo robic sobie przerwy miesieczne ... chociaz teraz sa tablety nowej generacji ... oprocz przerwy powinny byc robione badania hormonalne co roku ... ja takowych nie mialam ... roznie lekaze lecza.

Czasem wydaje mi sie ze niektorzy nie mysla ze sa w pracy i lecza ludzi tylko ze w pracuja w ubojni

pozdro dla lekarzy ...
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 8:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli chodzi o tabsy to sa przypadkize po tabletkach kobiety nie moga zajsc w ciaze albo maja klopoty ale nie zawsze tak jest.... powinnas sie wybrac do dobrego lekarza bo tak jak pisze kolezanka wyzej niektorzy to chyba z powolaniem sie mineli Confused w swojej krotkiej karierze poloznej sportkala sie w wieloma bledami, niedopatrzeniami lekarzy, czasami to anwet polozna lepiej doradzi cos podpowie i wytlumaczy niz lekarz wiec warto przed wybraniem lekarza sie popytac innych co sadzom na temat np. takiego dr Kowalskiego Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 19 z 42