Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 5:59 pm Temat postu: |
|
|
no co Ty plemniki nic nie zaszkodza zapłodnionej komorce. Tworzy sie w niej blokada i zaden nie ma wstepu. nic złego sie nie bedzie działo. spoko mozecie probowac ile wlezie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Julcia71
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 1:08 pm Temat postu: |
|
|
kochane, do waszej informacji- czekam na @ od 30-do 10. , jak narazie nic
ale dzis rano cos jakby taki brazowy znowu sluz sie pokazal..wiec znowu mi rece opadly
wiecie co przeczuwam?? ze to wina mojego M, on musi miec za slabe plemniki i nic wiecej.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 3:52 pm Temat postu: |
|
|
madziorka ja tez odstawiłam antykoncepcje w lipcu. Myśle że twoje bóle to poprostu owulacja, zaobserwuj swój śluz jeśli jest go więcej i ma konsystencje białka jajka to znaczy że masz dni płodne i powinniście sie postarac.
Julcia i Madziorka
Gdzieś czytałam że nie powinno sie zbyt mocno wykorzystywać swojego M bo wtedy plemniczki w spermie się wolniej poruszają i są słabsze ale my sie kochaliśmy praktycznie codziennie i to po pare razy czasem i się udało. Naprawde chyba nie ma reguły.
Julcia zbadać partnera nie zaszkodzi tylko trzeba mu to delikatnie przekazać, hmmmm najorsze ze sama nie wiem jak miała bym zapytać swojego M oni w tych sprawach są strasznie honorowi. A i mnie też sie pojawiał taki brązowy śluz
A gdzie se podzial post koleżanki Madziorki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziorka997
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 8:55 am Temat postu: |
|
|
syla no wlasnie nie wiem gdzie jest moj post .... wiesz co obserwowac sluz nie wystarczy robilam to i wlasnie w te dni tez sie kochalismy i nic z tego nie byo:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 12:30 pm Temat postu: |
|
|
madziorka 997 tu masz swoj poprzedni post...->
http://www.biomedical.pl/forum/pragne-zajsc-w-ciaze-vp37623.html?highlight=#37623
namieszałas zapewne i pisałas 2 razy ten sam temat wiec albo ja albo inny moderator jeden usunał a ten zostawil tyle ze w innym miejscu
moze problem tkwi w tabletkach? ile lat je brałas? ja słyszałam ze jak bierze sie ponad 2-3 lata to potem bardzo trudno zajsc w ciaze,chocby nie wiem jak sie starało... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Julcia71
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 12:55 pm Temat postu: |
|
|
syla23 przeszlam juz na inny temat , ale jesli chodzi o badanie nasienia mojego M to odbyloby sie to bez mniejszego problemu, poniewaz juz wczesniej rozmawialismy o tym i jak bylam u ginka to juz nam to zaproponowal, a moj sie zgodzil, ze jesli nam nic nie wyjdzie do grudnia to w styczniu idziemy na badania...
ale mysle, ze juz go to ominie, nie bedzie takiej potrzeby, moje jajniki musialy sie dostosowac do pracowitosci i mysle, ze tym razem sie udalo,
czasami jestem zalamana, niby tak chcialam a teraz sie martwie, jak ja sobie poradze??
roksana milo nam ciebie witac na tym portalu, zycze ci rowniez na wstepie, aby spelnilo sie towje marzenie i obys trafila na temat , na ktory ja z syla23 juz przeszlam( adres jest wyzej podany przez wind of hope)-powodzenia
dodam jeszcze- zauwazcie moje opisy-mialam brazowy sluz w ciagu 3 dni po kazdym zblizeniu i to byly pewnie dni plodne- owulacyjne. Jesli tak, to zapewne w tym momencie zasialismy "fasolke", moze plemnik przedostal sie do jajeczka i wdarl sie siłą i dlatego tak sobie "brązek" popłynął Teraz mialam sluz brazowy ( kropka) bo miala pojawic sie @ ale jej nie ma, takze tak to wyglada |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziorka997
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 1:11 pm Temat postu: |
|
|
bralam je ok 3 lat Czy to moze oznaczac ze juz nigdy nie bede mogla miec dziecka??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 3:16 pm Temat postu: |
|
|
madziorka nigdy to nie ale 3 lata to długo. wybierz sie do gina i popytaj ja tylko mowie co słyszałam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 7:14 pm Temat postu: |
|
|
co do tabletek ... ja tez dlugo bralam i z tego co pamietam co rok trzeba bylo robic sobie przerwy miesieczne ... chociaz teraz sa tablety nowej generacji ... oprocz przerwy powinny byc robione badania hormonalne co roku ... ja takowych nie mialam ... roznie lekaze lecza.
Czasem wydaje mi sie ze niektorzy nie mysla ze sa w pracy i lecza ludzi tylko ze w pracuja w ubojni
pozdro dla lekarzy ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 8:03 pm Temat postu: |
|
|
jezeli chodzi o tabsy to sa przypadkize po tabletkach kobiety nie moga zajsc w ciaze albo maja klopoty ale nie zawsze tak jest.... powinnas sie wybrac do dobrego lekarza bo tak jak pisze kolezanka wyzej niektorzy to chyba z powolaniem sie mineli w swojej krotkiej karierze poloznej sportkala sie w wieloma bledami, niedopatrzeniami lekarzy, czasami to anwet polozna lepiej doradzi cos podpowie i wytlumaczy niz lekarz wiec warto przed wybraniem lekarza sie popytac innych co sadzom na temat np. takiego dr Kowalskiego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|