Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sylkuc1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 2:11 pm Temat postu: |
|
|
... no wesoło nie było ale jest już ok Jeszcze trochę roboty ale powolutku do przodu:) no jeszcze tylko fasolkę zrobić i przypomnieć sobie te czasy z pieluchami hihi:) Bo nie wiem czy wspominałam synek ma już 9 lat (więc czas najwyższy na rodzeństwo, chociaż i tak już późno, będzie spora róznica wielku) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 2:39 pm Temat postu: |
|
|
aj tam to jeszcze nie jest duza roznica wieku mojego faceta brat jest starszy o 16 lat to to dopiero roznica pozdrofki i zycze zasiania fasoleczki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 11:20 am Temat postu: |
|
|
...teraz to się będziecie ze mnie śmiały ale mam taką jazdę od 2 dni na "przytulanie" jak nigdy w życiu, no i jak gdzieś wyczytałam "po" leżę z 15 min na brzuchu (bo mam tyło zgięcie) a mój mąż boki ze mnie zrywa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 11:40 am Temat postu: |
|
|
heheh a co tu do smiechu to normalne, pewnie masz owulacje a z tym lezeniem na brzuchu przy tylozgieciu to bardzo dobrze wyczytalas, jezeli ma sie przodozgiecie to po stosunku mozna polezec z nogami i pupa do gory wtedy sperma splywa do szyjki
hehe.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 1:20 pm Temat postu: |
|
|
Pituszka no tak to faktycznie dobrze zrobiłam... a apropo tej "chcicy" hihi to widzisz mi się chce codziennie a najlepiej jeszcze rano i wieczoram (jak nigdy) ale nie chce przedobrzyć bo plemniki słabsze będą i kicha z fasoli może być A czy może ktoś wie czy po 3 dniach od stosunku i ewentualnego zapłodnienia może się kręcić w głowie (zawroty) i mrowienie w piersiech? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 1:25 pm Temat postu: |
|
|
niby kazdy organizm reaguje inaczej, najszybciej kobiety zauwazaja jakies dziwne odczucia w piersiach wiec to roznie jest... najlepiej sie upewnic testem a nie robic sobie dodatkowych nadzieji bo potem jest wieksze rozczarowanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 2:39 pm Temat postu: |
|
|
...no ja wiem już jak to jest, już nie raz nie wytrzymałam i zrobiłam ale na test to teraz i tak za szybko dopiero 14 dc... ale oja koleżanka jest aktualnie w ciązy i twierdzi że zaszła (i tu jest w 100 % pewna) trzeciego dnia po @ i praktycznie już następnego dnia czuła, że jest w ciąży (właśnie piersi ją bolały) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 3:13 pm Temat postu: |
|
|
no jak miala krotki cykl akorat to mogla miec juz 3 dnia po miesiaczce dzien plodny, plemniki sobie przeczekaly dzien lub dwa do owulacji i jest fasolka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 11:17 pm Temat postu: |
|
|
Zeby to zachodzeni bylo takie proste ... staram sie i w dni plodne i niepolodne i nic ... napewno jest cos nie tak ale az nie jestem gotowa by uslyszec takie wiesci wole sie jeszcze poludzic
Miedzy mna i moim bratem jest roznica 9 lat |
|
Powrót do góry |
|
|
|
TOMINIA
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 1:03 am Temat postu: CZY NIE ZA SZYBKO? |
|
|
Podejrzewam ze jestem w 6 lub 7 dnu ciąży mam juz nawet pewne objawy zgaga bole brzucha i kregosłupa zyly na piersiach wrazliwe piersi czy to mozliwe ze tak szybko by wystapily ciążowe objawy? Chce zrobć nad ranem test czy to nie za szybko?
-----edited by emilka----
proszę nie pisać całych postów wielkimi literami i nie pisz dwóch identycznych postów w innych tematach. jeden skasowałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|