Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Gru 23, 2008 5:32 pm Temat postu: |
|
|
TylkoTO a myślisz,że wszystkie kobiety potrafią dojść nie mając nic w środku? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zzzz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 11:05 pm Temat postu: |
|
|
ale dziewczyny liczy sie grubosc a nie dlugosc!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
annka22
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 5:20 am Temat postu: |
|
|
a jakie są najlepsze pozycje seksualne gdy partner nie ma zbyt dużego?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 7:12 am Temat postu: |
|
|
Ciągle mity że wielkość penisa ma aż takie znaczenie(nie mówię tu o przypadkach poniżej znacznej przeciętnej)Bardziej chodzi o technikę,umiejętność penetracji pochwy,należy pamiętać że pochwa jest najbardziej wrażliwa(punkty G i U) na ok3- 5 cm od wejścia i tu jest rola partnerów aby tak dobierać pozycje aby jak najbardziej stymulować punkty najbardziej erogenne,ważne jest tzw gra wstępna(bez penetracji może zakończyć się orgazmem.)Sex nie polega tylko na samych ruchach frakcyjnych w pochwie i tu leży cały błąd,niestety większość panów bardziej myśli o sobie jak o partnerce(najlepiej szybki nr.)Oczywiście są pozycje ułatwiające stymulacje punktów(dobrze jest podkładać sobie poduszkę po pupę(dotyczy to też panów w zależności od pozycji)np pozycja kobieta na plecach z nogami na ramionach partnera,pozycja tzw na misjonarza,pozycja boczna,pozycja gdzie partnerka siedzi na penisie( i tu są 2 pozycje ,partnerka przodem do partnera i tyłem)To są te najbardziej znane a wiadomo że jest ich bardzo wiele(Kamasutra) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
doniu19
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 7:01 pm Temat postu: nietypowy problem z penisem |
|
|
witam mam 19 lat i bardzo powazny problem. nie zamierzam pisac na temat kompleksow zwiazanych z rozmiarem penisa, z gory prosze nie traktowac mnie jako kogos z tego rodzaju problemami. gdybym mial malego penisa i nie dolegaloby mi to o czym chce napisac, nie prosilbym o pomoc. moj penis w stanie wzwodu ma okolo 12,5 cm w stanie spoczynku jakies 5cm. problemem jest jego obwod, w stanie wzwodu ma on jedynie 9cm. probowalem wielu prezerwatyw, kazda jest za duza. czy moj penis moze byc w jakis sposob niedorozwiniety? nie wyglada on jak penis w pelni dojrzalego mezczyzny, prawda? do jakiego specjalisty powinienem sie udac i co moze byc przyczyną moje klopotu? czy to moze byc kwestia jakis zaburzen hormonaln ych? przeszedlem mutacje, mam zarost i wszystko raczej ze mna wporzadku, nigdy nie mialem problemow ze zdrowiem, w dziecinstwie mialem paciorkowca, ale zostal wyleczony.bardzo proszę o pomoc bo naprawdę nie wiem co mam w tej sprawie zrobic:/ pozdrawiam i dziekuje
------edited by emilka-------
temat przeniosłam do innego działu i przyłączyłam do tematu pokrewnego problematyką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 7:33 pm Temat postu: |
|
|
doniu19
Podane rozmiary wskazują na penisa rozmiarów mały,średnio mały.Oczywiście nie przeszkadza to w żadnym przypadku w kontaktach seksualnych.Wskazana jest wizyta u androloga lub urologa(skierowanie) _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stivmistrz
|
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 12:54 pm Temat postu: |
|
|
Możecie mi wyjaśnić tą definicje? "Mikropenisa nie należy mylić z pseudomikropenisem występującym często u chłopców otyłych" Tzn że każdy otyły chłopak może mieć skłonności do małego penisa? Jeśli tak to dlaczego? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
|
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 1:35 pm Temat postu: |
|
|
stivmistrz
Nie.Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 8:33 pm Temat postu: |
|
|
moze chodzi o to ze tkanka tluszczowa na podbrzuszu, wokol nasady penisa zmniejsza go optycznie _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stivmistrz
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 3:03 pm Temat postu: |
|
|
A wiecie co poradzić żeby penis nie był skrzywiony?? Przez to traci się kilka cm:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|