Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Mały penis

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fisher325

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

.a

Ostatnio zmieniony przez Fisher325 dnia Pon Gru 10, 2012 1:07 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic nie poradzisz... taki Twoj urok Smile

Powrót do góry
jan123abc

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 30, 2009 7:57 pm    Temat postu: Problem z rozmiarem penisa. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry wszystkim, na wstępie mojej wypowiedzi zaznaczam iż to co napiszę nie jest PROWOKACJĄ – jest to niestety prawda. Mam 16 lat(skończyłem 14września) a mój problem dotyczy mojego penisa… We wzwodzie ma on 11cm a tak normalnie to tylko 5cm. Mam troszeczkę nadwagi, masturbuję się prawie codziennie – nie jestem od tego uzależniony jak coś. Czy on mi jeszcze urośnie? Jak mam go powiększyć? Dlaczego mi większy potrzebny – zapytacie. Do sexu, przy partnerce nie będę czuł się pewnie… Nie potrzebuję jakiegoś giganta 25cm czy coś tam no ale te 20 we wzwodzie by się przydało (tak mi się wydaje). Wiem, że kobieta i tak odczuwa tylko te pierwsze centymetry członka bo tam jej pochwa jest umięśniona… Ale naprawdę źle się czuję z takim małym… Jak sex ma się udać skoro nie wierzę w siebie i w mojego penisa?? Czytałem w internecie o różnego rodzaju pompkach… Nie mówię o takich za 50zł tylko o takich bardziej profesjonalnych za np. 250zł. Bardzo proszę, doradźcie mi coś… Czy masturbacja źle wpływa na rozmiar ? A może nadwaga? Pomóżcie proszę.
Pozdrawiam Janek
Powrót do góry
carboczar

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach

PostWysłany: Pią Paź 30, 2009 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jan123abc
Nadwaga ma wpływ na wielkość penisa.Co do
jan123abc napisał:
Czytałem w internecie o różnego rodzaju pompkach

nie wierz w cuda,wydasz tylko kasę.Po co Ci 20 cm,to tylko młodzi chłopcy sądzą ze w kontaktach damsko-męskich istotny jest rozmiar a to nie jest prawdą ale to zrozumiesz z wiekiem,są ważniejsze sprawy jak rozmiar.Jesteś jeszcze młody i Twój wzrost jeszcze nie został zakończony więc i to ulegnie zmianie.A co będzie jak okaże się ,że Twoja partnerka nie jest w stanie przyjąć takiego rozmiaru i co zrobisz,napiszesz do nas jak zmniejszyć?Masz rozmiar prawidłowy,taki jaki natura Ci dała i tego nie zmienisz.Można zmienić libido ale nie rozmiar,czym prędzej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie.
Powrót do góry
jan123abc

PostWysłany: Pią Paź 30, 2009 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak to rozmiar nie ma znaczenia... Jeżeli partnerka ma pochwę 2x głębszą niż mój penis to raczej za dobrze nie będzie. A co jeżeli będę chciał spróbować analu Ajjććć Sad
Powrót do góry
carboczar

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach

PostWysłany: Pią Paź 30, 2009 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jan123abc
Dla wyjaśnienia kobieca pochwa ma długość ok 10 cm( a dokładniej 8-12 cm)Twoja znajomość anatomii wskazuje,że w szkole nie bardzo przykładałeś się do nauki.Twoje słownictwo jest nie na miejscu za co otrzymujesz ostrzeżenie a post zostanie przeredagowany.A temat zamknięty.Wszystko zostało wyjaśnione.

temat przeniosłam. carboczar, to mój dział. emilka
Powrót do góry
Damian1995

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 11:44 pm    Temat postu: Penis... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, nazywam sie Damian i we wrześniu skończę 15 lat. Mój problem polega na tym, iż mam małego penisa. Dokładnie w stanie spoczynki ma może z 3 centymetry a gdy stoi około 7-8. Nie wiem co robić. Jak byłem młodszy rzadko robiłem stulejkę, teraz robie częściej. Czy to dobrze? Proszę o odpowiedzi.

-------edited by emilka------
temat przeniosłam do tematu pokrewnego
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 11:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stulejka jest to schorzenie polegające na tym, że nie można zsunąć napletka, bo jest on zbyt ciasny.

Chodzi Ci zapewne o zsuwanie napletka. Dobrze że zsuwasz. Powinieneś to robić przy każdym myciu.

Co do rozmiarów członka...Nic z tym nie zrobisz. Musisz się zdać na matkę naturę Smile
darek1971

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 2:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej a naprawdę nie powinno to przeszkadzać nikomu powinnaś też spróbować i takiego malucha poczuć
Powrót do góry
Andziucha

PostWysłany: Pon Cze 07, 2010 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pamiętajcie, że nie liczy sie wielkość, a jakość.
Nieraz mały wiecej i lepiej potrafi niż taki wielki.

Mężczyżni to może nie ale chopacy do ok 23 roku potrafią między soba sie przechwalac kto ma wielszego, tylko nie biora pod uwage tego, ze mając giganta w majtkach nie zawsze dogodza kobiecie, a szczególnie sobie. Bo jezeli nie zmiesci sie caly o pochwy do on tez pełnej satyswakcji nie dozna, a kobieta zamiast przyjemnosci bedzie odczuwała ból.

Wiec lepiej chyba miec standardowego lub mniejszego niz wszyscy, niż giganta.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 12 z 19