Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Mały penis

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Deye

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 09, 2010 1:25 am    Temat postu: Kompleksy na punkcie penisa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam jestem nowy, mam 17 lat i martwią mnie rozmiary mojego penisa, w zwodzie ma jakieś 13-14 cm długości mierzony od podbrzusza i nie wiem jak zmierzyć objętość, był bym wdzięczny gdyby ktoś podał też dokładne mierzenie długości, na wszelki wypadek. Druga sprawa to napletek, wiem że to bardzo, bardzo śmieszne Very Happy ale boje się go zdjąć, wiem że już dawno powinienem to zrobić tym bardziej że jakiś biały osad mi się tam zrobił. Z powodu rozmiarów mam bardzo duże kompleksy, jem nawet bardzo mało i mało śpię bo się denerwuje.

temat przeniosłam. emilka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pią Lip 09, 2010 5:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co to za problem sciagnac napletek? przeciez to nie boli. w ogole nie boli. to normalne w dotyku jak swoje ciało.
Jeśli jednak boisz się go zdjąć z tego powodu że cię to boli lub Ci coś blokuje zsunięcie go ( nie chodzi o blokade psychiczna) to biegiem do lekarza!

a tak z drugiej strony, aż mnie dziw bierze że tyle lat nie myjesz się pod napletkiem ;-'
nie sciagajac go i nie myjac zbiera się tam brud, miedzy innymi ta biala wydzielina z gruczolow

w innym poscie widzę że jednak napisales:

Deye napisał:
Mam 17 lat i napletek sciągałem tylko to połowy, zauważyłem że zrobił się tam jakiś biały osad i nie wiem co to jest. Mam go zdjąć i umyć to? Jak go ściągam do połowy to jak dotknę dalej żołądź to trochę boli.

widocznie masz jakiś stan zapalny skoro cię boli.
jeśli mozesz normalnie caly napletek zdjąc bez zadnych oporow, to go umyj. jesli nie mozesz go do konca sciagnac to i tak odchyl na tyle ile mozesz i sprobuj umyc to co się da.
Przede wszystkim IDZ DO LEKARZA!, niech obejrzy czy nie masz stulejki i czy to nie jest stan zapalny.

p.s. a 14 cm to zupełnie normalny rozmiar!!! prawie każdy mężczyzna taki ma : ) jak bedziesz juz u lekarza to nawet jego mozesz zapytac

pozdrawiam
fasolka
Deye

PostWysłany: Pią Lip 09, 2010 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy on jeszcze urośnie? A co do tego że prawie każdy mężczyzna taki ma to nie do końca bo widzę że ci którzy tutaj piszą mają między 13-19 lat i raczej z tego co piszą to średnia 16cm.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 09, 2010 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pisac sobie moga... nie wiesz ze kazdy facet lubi sobie dodac tam na dole i w bicepsie Razz

nigdy sie nie dowiesz czy pisze prawde. Ty mozesz napisac ze masz 20 i co? Razz nikt tego nie udowodni.

Dodano po 1 minutach:

takze nie przejmuj sie tym co pisza koledzy.Ty masz takiego jakiego masz i nic na to nie poradzisz

Powrót do góry
Deye

PostWysłany: Sob Lip 10, 2010 1:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdjąłem napletek bez żadnych problemów i bez boleśnie, ale żołądź mnie boli jak myje, nie jest to ból nie do wytrzymania ale boli, taki obrzęk trochę taki obrzęk mi się zrobił u góry żołędzia, przestraszyłem się bardzo i....pokazałem ojcu, no musiałem, bałem się. Powiedział że to całkiem normalne że boli i nie można nosić zsuniętego bo napletek ma chronić właśnie przed bólem, mówiłem że boli i piecze i jeszcze ten obrzęk. Powiedział że tak jest bo pierwszy raz zdjąłem. Powiedziałem że to chyba mocny stan zapalny a on żebym nie gadał głupot. Już nie wiem co mam robić Confused
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 10, 2010 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

idz do urologa skoro Cię boli piecze i sam mowisz ze masz obrzek. Twoj tata nie jest lekarzem i moze to bagatelizowac. Lepiej pojsc się upewnic do fachowca na 100%.
Deye

PostWysłany: Sob Lip 10, 2010 4:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko że ja wyjeżdżam teraz na tydzień i nie moge Confused Może jakoś samemu zadbać jeśli to stan zapalny to żeby przeszło, da sie?
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 10, 2010 5:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jak wrocisz to idz do lekarza. na razie kup sobie masc clotrimazolum i smaruj zoladz rano i wieczorem.
nawet jak objawy miną to i tak idz do lekarza zaraz po powrocie!!!
mozesz sie teraz zarejestrowac zeby pozniej nie czekac po powrocie
Deye

PostWysłany: Nie Lip 11, 2010 6:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale jeżeli miną objawy to po co iść?

Dodano po 49 sekundach:

ale zdjąć napletek i smarować wtedy?

hej, to temat nie o infekcjach tylko o rozmiarze penisa. starajcie się nie odbiegać od tematu plizz. emilka

Dodano po 12 godzinach 30 minutach:

Zmierzyłem dokładnie i wyszło że mam jakieś 12-13cm a nie 14 Confused Załamałem się już całkowicie Sad Nie wiem czym to może być spowodowane, może tym że mało rosnę bo mało śpię, mam 17 lat i jakieś 175 cm wzrostu (nie wspomniałem o tym). Jest jeszcze nadzieja że urośnie?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 11, 2010 9:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ponoc mezczyzni rosna do 19 roku zycia,ale wg mnie "co"miało urosnac to urosło...
chociaz nigdy nic nie wiadomo

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 13 z 19