Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Mały penis

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
on30

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 17, 2008 10:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kubasnk napisał:
Kurde... głupie to dla mnie... masywny facet... no może jeszcze nie facet... ale sprzęt mały Sad

Mój tata zawsze mówił "chlop jak dąb, a jajca jak żołędzie" Wink, spokojnie nie przejmuj się ;/
kubasnk napisał:
P.S.. a co z włosami w miejscach intymnych ? przyciąć czy wygolić ?

Jeśli wydaje Ci się za mały to spróbuj ogolić, na pewno wyda Ci się większy wtedy, pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kubasnk

PostWysłany: Pon Mar 17, 2008 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on30 napisał:

kubasnk napisał:
P.S.. a co z włosami w miejscach intymnych ? przyciąć czy wygolić ?

Jeśli wydaje Ci się za mały to spróbuj ogolić, na pewno wyda Ci się większy wtedy, pozdrawiam

Ogolenie na łyso odpada... to nie dla mnie...

No i najważniejsze dla mnie pytanie... czy jeszcze urośnie czy już takiego będę miał Sad

Wybaczcie... źle mierzyłem... 14cm w stanie wzwodu (dociskając miarę do samej kości 15cm), 13.5 cm obwodu.... Ale to podczas "wzwodu maxymalnego" Wink Ale i tak męczy mnie jedno pytanie... urośnie jeszcze czy to już koniec ?

----edited by emilka----
jeżeli chcesz coś dodać, to korzystaj z opcji "zmień"
nie pisz dwóch postów bezpośrednio pod sobą
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 17, 2008 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podobno chłopcy dojrzewaja,rosna itp. do 19 roku zycia Smile wiec masz 3 lata przed soba. nie załamuj sie. nie wszystko stracone Smile uwierz ze sa faceci co maja naprawde koliberki Neutral...to dopiero musi byc kompleks. Ty miescisz sie w normie Wink
ps- stope tez masz mała? :> Smile

Powrót do góry
kubasnk

PostWysłany: Pon Mar 17, 2008 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problemy z kupnem butów ;] rozmiar 47-48... ale to tylko przesądy są Razz po mnie widać że się nie sprawdza :/
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 17, 2008 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o chryste panie! Exclamation zartuujesz z rozmiarem? 47 Neutral Smile moj boze... nie sprawdza sie ale sie sprawdzi Smile masz 3 lata do dojrzania Smile wszystko bedzie dobrze.
ps- z tymi stopami to prawda Wink. hehe. przynajmniej ja mialam nie jeden przykład Wink

Powrót do góry
kubasnk

PostWysłany: Pon Mar 17, 2008 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję Smile A nie żartuję ze stopami... takie pełne 47 Smile Na szczęście już nie rosną... i tak teraz mam o wiele mniejszy wybór w obuwiu... Mam nadzieję że w ciągu 3 lat nadrobię "zaległości" Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 17, 2008 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napewno. jeszcze masz przed soba az 3 lata! zoabczysz ze nadrobisz Smile nie mozna sie tak załamywac Smile. przeciez cialo sie jeszcze rozwija Wink
powodzenia Wink ojjj oby stopa nie rosła dalej... heh.

Powrót do góry
kubasnk

PostWysłany: Pon Mar 17, 2008 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No stopa się już zatrzymała Wink Ja chcę jeszcze 5cm w górę skoczyć (i 10kg w dół )....myślałem że już dojrzałem w sensie fizycznym... bo w psychicznym to oczywiście nie mi dane jest to oceniać Smile
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Mar 17, 2008 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Akurat dziś czytałem że penis rośnie do 20 roku życia więc... Wink Spokojnie Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to rok sie pomyliłam Smile

masz jeszcze duzo lat przed soba, nie zamartwiaj sie tak Smile chociaz my kobiety tez czasem łapiemy doła jak nasze cyculki nie sa takie jak sobie wymarzyłysmy,,ale coz widocznie taka natura Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 5 z 19