Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Mały penis

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kubasnk

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję bardzo za poradę i wsparcie Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
on30

PostWysłany: Sro Mar 19, 2008 8:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gonzi napisał:
Akurat dziś czytałem że penis rośnie do 20 roku życia więc... Wink Spokojnie Smile

Spokojnie, ja też pamiętam, że jako nastolatek miałem zupełnie małego... ;/, dopiero gdzieś w wieku 23-25 lat zauważyłem postępy Wink (o ile można o nich mówić z takim rozmiarem) Wink
Powrót do góry
wayans

PostWysłany: Wto Kwi 22, 2008 8:30 pm    Temat postu: Mały penis!!(problem!!!) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam prawie 18 lat i rozmiar mojego penisa to 12 cm.Jest to strasznie upokarzajace dla mnie poniewaz mysle ze 12 cm w takim wieku to bardzo malo.Rowniez obawiam sie ze nie bede w stanie zadowolic partnerki.

Bardzo prosze o porady!!traktuje to bardzo powaznie.

-----edited by emilka----
przyłączyłam temat do już istniejącego bardzo zbliżonego problematycznie. wystarczyło się odrobinkę rozejrzećWink
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę bardzo Wink Aby odbyć satysfakcjonujący stosunek niewiele jest potrzebne, naprawdęWink Bardziej liczą sie umiejętności i obwód.

No ale dobrze, co na to Twoja partnerka? Może nie stanowi to dla niej problemu.
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co do obwodu. To mierzy się główkę czy jak? Jakieś normy są? Very Happy
Powrót do góry
major19

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 11:45 pm    Temat postu: małyyyyy penis--- Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie dyskretne pytanko do kobiet bo mam zbyt małego penisa i nie wiem co z tym zrobic bez wzwodu mam 12 do 13cm a we wzwodzie 18cm mojej dziewczynie to nie pasuje niemoge jej podniecic poniewaz wczesniej miała innego z wiekszym miał 26 cm i ją rozciagnoł zbytnio czy to jest powud ze muwi ze mam małego i co mam zrobic cxzy on według waz naprawde jest taki mały czy moze sredni jak myslicie pomuzcie a jak nie to napiszcie jaki wg was jest ok ile cm na długosc i grubosc pozdro roger

----edited by emilka----
jeżeli to żart, to naprawdę głupi. ale przyłączam do tematu pokrewnego, partnerce proponuję seks ze słoniem (150-180 cm we wzwodzie ;P)
Powrót do góry
on30

PostWysłany: Sro Maj 07, 2008 9:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj dzieciaku, idz na inne forum sobie popisz...
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Maj 07, 2008 9:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zibi obwod ponizej glowki. Normy sa uwarunkowane od wejscia partnerki Wink
Dlatego lepsza ciasna ale wlasna niz panny z lekkich obyczajow Laughing
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Maj 07, 2008 9:58 am    Temat postu: Re: małyyyyy penis--- Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
partnerce proponuję seks ze słoniem (150-180 cm we wzwodzie ;P)

hahahaha

Razz Laughing Laughing dobre.
wg mnie ona jakas beznadziejna jest Neutral nie kazdy ma kaliber 44 zeby moc machac nim jak słon trąbą Razz. Twoj rozmiar jest wg mnie klasyczny,ani za mały ani za duzy. ja bym powiedziala ze w sam raz... Smile. Jesli jej tak zalezy na rozmiarze to moze niech sie zaspokaja vibratorem? Neutral..

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Maj 07, 2008 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaliber 44 ? czy to jakies reklamy ? Razz
Ja tam kojarze ze lubilam pomowic "ale maluszek", albo "jaki malutki" tak poprostu. Natomiast moj obecny facet znalazl na to recepte.
Ripostuje tak:
"Lepszy maly ale wariat, niz duze nieruchomosci" Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 6 z 19