Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha napisał: |
20 centmetrowy to juz chyba w migdalki drapie, nie ? |
no mi jak najbardziej odpowiada, nie boli ani nic jest ok
Tvisha napisał: | Moim zdaniem kwestia wielkosci nic nie wypelnia, wazniejsze sa dla mnie moje relacje emocjonalne z partnerem. To u mnie z 70-80% dojscia. |
swiete slowa, zgadzam sie i to w 100%... dla mnie w sexie musi byc uczucie, milosc bo bez tego to kicha |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 8:19 am Temat postu: |
|
|
karioka napisał: | No dobrze, a co ma w takim razie powiedzieć kobieta, gdy facet z pytaniem w oczach oczekuje na odpowiedź, a penis jest naprawdę mały? |
"Podziwiać" go w inny sposób |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 9:23 am Temat postu: |
|
|
Czasmi cel uświęca środki. Ja bym nie powiedziała w życiu mojemu chłopakowi, że ma małego penisa bo wiem ze było by mu przykro. No a faktycznie za duzego niema. W takich wypadkach lepiej pokoloryzować, przecierz liczy się zwinność a nie wilekość _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 11:20 am Temat postu: |
|
|
Ja uwazam ze klamac nie wolno!
Smiac sie z cudzego nie szczescia tez nie ...
bez przesady... to ze komus bedzie przykro to nie zobowiazuje nas od tego by klamac. Nie moge zgodzic sie KInia z koloryzacja - w ogolnosci. To jest objaw nadopiekunczosci a osoby chronione, ktorym byly mowine tylko piekne slowa nie potrafia zyc w normalnym swiecie.
To ze mu przykro bedzie to normalne, jego wewnetrzne emocje. Wyrobienie odpowiednich nawykow jest potrzebne w zyciu.
Taka sytuacja: jesli by facet chcial zdradzic swoja kobiete i pannie z ktora ta zdrade zaplanowal by sie odwidzialo bo by zobaczyla ze ma za malego. Facet by przylecial i zapytal sie do obecnej czy ma malego -> a ona by powiedziala: "nie jest wielki" i chlopak nie mogl by znalezc sobie innej (skoro zamiera zdradzic to oznacza ze z obecna jest cos nie tak) i by zyl w zaklamaniu, oraz z osoba z ktora nie do konca jest najlepiej ale jest bo jest .
troche pobajerowalam z ta historia, ale to by przyblizyc ze jestem przeciw i bede przeciw mowienia malym ze sa wielcy , poblazliwosc jest naganna.
Chcialabym zwrocic w tym temacie uwage na inna rzecz.
W wiekszosci kiedy ma dojsc do aktu kobieta nie widzi pindola w pelnym wzwodzie albo wogole widzi go bez zwodu. Pozatym w filmach lub krutkich filmikach czesto sa pokazane sceny gdzie mezczyzni stojac przy pisuarach ogladaja sobie rozmiary.
To jakiego facet ma przed nie ma wogole nic do znaczenia jakiego bedzie mial po. Wspolczynnik wzrostu u kazdego mezczyzny jest inny i nie jest wcale powiedziane ze ten co ma malego przed bedzie mial malego w trakcie.
A w moich wewnterznych odczuciach wiecej widze go w niepelnym lub bez, bo kiedy jest w pelni wole odczowac rozkosze, a nie czas kiedy moge sie popatrzec na niego .
To skoro widze to co widze, to czemu mam mowic tylko cos co widze zadko.
Na poczatkach nie bylam w stanie stwierdzic ze ma sporego, nie bylam przyzwyczajona do mozliwosci takiego wielkiego wspolczynnika wzrostu. A ze moj chlop spi i lezy na golasa, to widywalam tego mniejszego zazwyczaj w bardzo malej formie. Jak pewnego razu wymknelo mi sie "co tam u ciebie moj maluszku" - lubie sobie czasem z tym mniejszym porozmawiac - to moj wiekszy odpowiedzial "maly ale jaki wariat". Takie slowa z usmiechem na ustach i pewnoscia siebie rozbroily mnie. Stalo sie dla mnie to o tyle prostrze ze nie czuje krepacji powiedziec tego co samo sie na usta nasuwa i nie musze sie z niczym kontrolowac.
A jak juz mowilam co innego w wiekszej czesci sprawia mi rozkosz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 11:53 am Temat postu: |
|
|
Ja chyba się troche nie jasno wyraziłam Chodziło mi bardziej o to, że można powiedziec coś w rodzaju " Mi odpowiada", " dlamnie jest super" No bo wiadomo, że niemusi być wielki żeby dac kobiecie orgazm liczą się umiejętności. Nie chodziło mi żeby mówić facetowi który ma małego np. " Boże ale masz wielkiego pytonga, większego nie widziałam...". Skoro jestem z facetem to napewno jego mały czy duży mi odpowiada. Więc czemu niemoge powiedziec że jest super i dlamnie odpowiedni ? Tylko dlatego, że jets mały? Przeciez nie musze mówić mu ale masz małego przydał by się większy. Skoro facet nie dawał by przyjemności w łóżku to prędzej czy później związek się rozpadnie. Jak kobieta ma małe piersi to tez niesłyszałam żeby facet jej mówił ale masz małe cycki, porostu daje do zrozumienia że to niewarzne i że są dlaniego najpięniejsze. A to że w porównaniu z innymi jest miejszy to nierobi różnicy skoro potrafi dać większą przyjemność. No a zwolenniczką kłamstwa tez niejestem jednak czasami lepiej pwoeidzieć coś delikatniej. Może ale nie wiem do końca, to tylko takie moje domysły, może facet który by usłyszał od swojej panny "ale masz maleg" będzie chciał się sprawdzić i zrobi skok w bok. A tamta kobieta będzie go komplementować to pewnie przy niej poczuje się spełniony. Zresztą w sytuacji żeby mój facet zapytał sie mnie czy ma odpowiednie gabaryty nie byłam. Może dlatego że staram sie go chwalić jak najczęściej np. mówie że jest zwinny i cudowny itd. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 2:54 pm Temat postu: |
|
|
no to sie troszke nie zrozumialysmy
Ja tam od mojego pierwszego slyszalam ze moglabym troche schudnac a mialam 52kg na 158. Czasami ludzie nie potrafia sie powstrzymac od komentrzy mimo ze kochaja.Oczywiscie ze jest nic nie wazne skoro sie jest ze soba ale sa obawy czy ta druga strona dlugo bedize z nami i moim zdaniem najwaznejsze by tych mysli sie pozbyc skoro np jak tutaj nie da sie zmienic rozmiaru pindola.
Ja tam tez nie wiem czy facet by odszedl do innej jak by mu powiedziala ze ma duzego ... moze mezczyzni sie na ten temat wypowiedza - ale facet ktory sie podejmuje zdrady to dla mnie juz odpad.
on30 napisał: | No to kiepska opinia, bo facet uwielbia kiedy kobieta podziwia jego kutasa |
Ja tam nie przepadam za ostrymi slowami i ostrym seksem ... mimo iz czasem moze sie wydawac ze lubie sadomaso |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 9:24 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha napisał: |
W wiekszosci kiedy ma dojsc do aktu kobieta nie widzi pindola w pelnym wzwodzie albo wogole widzi go bez zwodu. . |
ja tam zawsze widze przyrodzenie mojego mezczyzny w calej okazalosci na poczatku, mozna powiedziec ze czesto mam go nawet przed oczami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 9:32 pm Temat postu: |
|
|
No ja akurat zgodze się z pituszką przeważnie odrazu jest w zwodzie choć czasami zdarzy się po wyczerpującym dniu że trzeba popracować nad nim _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 9:46 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie zawsze jest pelny wzwod w naszym wypadku jak go "wyciagne" z majtasow i praktycznie odrazu widze go calego i sobie poogladam bo zaczynamy od orala lub hiszpana miedzy piersiami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 11:10 pm Temat postu: |
|
|
no to mozliwe sie pomylilam ... ja to zazwyczaj jak stram sobie go przypomniec to bez wzwodu.
Moze dlatego ze nie przepadam za oral ... a do hiszpana trzeba miec odpowiednie bimbaly ...
A moze dlatego ze my od zawsze jesli to mozliwe to przez caly dzien na golasa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|