Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Mały penis

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
derx

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 07, 2008 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myslicie ze 15cm i 13,5 w obwodzie podczas wzwodu to dobrze???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Maj 07, 2008 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jasne że tak Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Maj 07, 2008 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha " kaliber 44 " to nie maluszek a gigant Razz hehe moze nie tak zabrzmiałO Razz niepotrzebne te 44. Wink

a ja myslalam ze tylko kobiety maja kompleksy na punkcie małych cycow,albo grubych nog itp..a tu panownie rowniez,ale nie dziwie sie jesli laska na głos wyraza swoja niechec do "mniejszych" ;|

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pią Maj 09, 2008 11:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niedawno w kinach lecial jakis film ... nie pamietam jaki ale to nie wazne ... kiedy kobieta pierwszy raz zobaczyla pindolka swojego meza powiedziala: "ale brzydki" (cala sala glosno smiala). Co lepiej uslyszec: brzydki czy maluszek?
Ja nigdy nie pytalam moich facetow ile maja dlugosci. Jak zobaczylam rozmiar mojego pierwszego to stwierdzilam ze jest maly ale dopiero pozniej zdalam sobie sprawe ze ma olbrzyma Wink
Roznica odczowam sie w ilosci pozycji. Ale nie zawsze wiecej znaczy lepiej Smile

Cycki i tylek to efekt wizualny natomiast pindol to narzedzie ktore nie sluzy do ogladania tylko do dzialania - taka jest moija opinia
Powrót do góry
on30

PostWysłany: Pią Maj 09, 2008 2:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha napisał:
natomiast pindol to narzedzie ktore nie sluzy do ogladania tylko do dzialania - taka jest moija opinia

No to kiepska opinia, bo facet uwielbia kiedy kobieta podziwia jego kutasa Cool
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Maj 09, 2008 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on30 napisał:
Tvisha napisał:
natomiast pindol to narzedzie ktore nie sluzy do ogladania tylko do dzialania - taka jest moija opinia

No to kiepska opinia, bo facet uwielbia kiedy kobieta podziwia jego kutasa Cool

też uważam, że facet to lubi Cool
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dobrze, a co ma w takim razie powiedzieć kobieta, gdy facet z pytaniem w oczach oczekuje na odpowiedź, a penis jest naprawdę mały? Cool
Magdzia87

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 1:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam pytanko jak się mierzy ptaszka Smile bo ja mierzyłam w zwodzie długość od góry nie od spodu a objętość na środku Wink czy dobrze to robiłam ? a zna ktoś może standardy naszych polskich panów Smile bo mój Skarb ma 20cm a w obwodzie 15 nie jest chyba źle:P Wink tak ogólnie to rozmiar nie jest najważniejszy ale jak można sobie sprawdzić to czemu by tego nie zrobić tak dla zaspokojenia własnej ciekawości Wink
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam zawsze podziwiam, poogladam, pokomplementuje i moj mezczyzna jest chyba zadowolony Wink
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 5:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moj drugi facet jak sie nawiazala rozmowa o dlugosci stwierdzil ze miezyl sobie. Podal rozmiar 17 czy tez 15 a moze 12, nie potrafie sobie przypomniec, nie wazne. W kazdym razie mierzyl sobie od spod. Mogl miec dluzszego w zaleznosci od ktorego miejsca mierzyl Wink
20 centmetrowy to juz chyba w migdalki drapie, nie ? Twisted Evil

dla mnie mimo wszystk mierzenie to jakas glupota. Szczerze powiem za duzy jest nie dobry, bo potrafi bolec, za maly tez jest niedobry bo nie da rady dzialac we wszystkich pozycjach.
Jjesli sie widzialo tylko jednego to skad wiedziec czy jest on duzy maly?

Moim zdaniem kwestia wielkosci nic nie wypelnia, wazniejsze sa dla mnie moje relacje emocjonalne z partnerem. To u mnie z 70-80% dojscia.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 7 z 19