FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
stokrotka.af
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 1:35 pm Temat postu: narkotyki, to normalne |
|
|
trzeba spróbować, żeby wiedzieć, że nie są one niezbędne do naszej egzystencji |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2005 6:38 pm Temat postu: po co próbować? |
|
|
Czy nie lepiej oprzeć się na doświadczeniach innych? Po co próbować to gówno? Wiadomo,że nikt jeszcze nie popadł w nałóg od jednego razu, ale serdecznie nie polecam!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stokrotka.af
|
Wysłany: Sro Sie 24, 2005 8:15 am Temat postu: |
|
|
próbować rzeczywiście nie warto, choć tak z ciekawości.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kurtt
|
Wysłany: Sro Sie 24, 2005 11:00 pm Temat postu: |
|
|
Odsyłam do mojego jutrzejszego artykułu, który będzie ma biomedical. Stokrotko polecam się wstrzymać z takimi poglądami, bo straszne głupoty piszesz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stokrotka.af
|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 8:24 am Temat postu: |
|
|
O wypraszam sobie, ja nie kwestionuję Twojej inteligencjii!!!!!!!!!!!
Ja spróbowałm maryśki i żyję, co nie znaczy, że szprycuję się ciągle, wręcz przeciwnie! Zdziwiłbyś się ile Twoich znajomych też to brało! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kurtt
|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 10:45 am Temat postu: |
|
|
stokrotka.af napisał: | O wypraszam sobie, ja nie kwestionuję Twojej inteligencjii!!!!!!!!!!!
Ja spróbowałm maryśki i żyję, co nie znaczy, że szprycuję się ciągle, wręcz przeciwnie! Zdziwiłbyś się ile Twoich znajomych też to brało! |
Kiepsko też z rozumieniem czytanego tekstu
Natomiast propagowanie jakiegokolwiek narkotyku jest bardzo niemoralne. Rozumiem stokrotko, ty doświadczona przez życie () wiesz dużo, ale przyjmij do swojej wiadomości, że po taką działkę np. marihuany mogą sięgnąć osoby bardzo młode, które po pierwszym razie będą to robić dalej. Później przestanie im to wystarczać i przerzucą się na coś mocniejszego niszcząc swoje i swoich bliskich życie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stokrotka.af
|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 1:09 pm Temat postu: |
|
|
Słuchaj Ty mądralo masz szczęście, że Cię nie znam osobiście mam dziś naprawdę kiepski dzień i Twoje wypowiedzi działają na mnie jak płachta na byka Dzieciaków i tak nie upilnujesz a jeśli twierdzisz, że jest to możliwe to straszny z Ciebie naiwniak każdy odpowiada za swoje czyny, tak na marginesie, gdybyś nie wiedział, narkotyki są dostępne wszędzie i moje wypowiedzi nie zmieną drastycznie sytuacji w tej kwestii poza tym nie trzeba ogromnego doświadczenia w tej dziedzinie, wystarczy pożyć dwadzieścia parę lat na tym świecie, rozumiem, że Ty, trzymany pod kloszem, w życiu nie miałeś z narkotykami nic wspólnego...już Ci wierzę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kurtt
|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 1:14 pm Temat postu: |
|
|
stokrotka.af napisał: | Słuchaj Ty mądralo masz szczęście, że Cię nie znam osobiście mam dziś naprawdę kiepski dzień i Twoje wypowiedzi działają na mnie jak płachta na byka Dzieciaków i tak nie upilnujesz a jeśli twierdzisz, że jest to możliwe to straszny z Ciebie naiwniak każdy odpowiada za swoje czyny, tak na marginesie, gdybyś nie wiedział, narkotyki są dostępne wszędzie i moje wypowiedzi nie zmieną drastycznie sytuacji w tej kwestii poza tym nie trzeba ogromnego doświadczenia w tej dziedzinie, wystarczy pożyć dwadzieścia parę lat na tym świecie, rozumiem, że Ty, trzymany pod kloszem, w życiu nie miałeś z narkotykami nic wspólnego...już Ci wierzę |
To ty masz pecha, że mnie nie znasz osobiście
Przede wszystkim nie oburzaj się tak bardzo, ale gdy czytam te głupoty jakie wypisujesz to ciężko nie zareagować. Naiwność sama ukazujesz przez to, że pisząc, że nie da się upilnować małolatów. Tak, lepiej pisać żeby próbowali - pomyśl o tym co ty wygadujesz?!
Osoby niepełnoletnie nie odpowiadają za swoje czyny tylko ich prawni opiekunowie. Czyżbyś zapomniała o tym? Jesteś cholernie nieodpowiedzialna i zupełnie pozbawiona wyobraźni!
Ach, zapomniałbym. Twoje ostatnie dwa zdania są tak żałosne jak cala twoja egzystencja na forum. Cóż, najlepszą obroną jest atak. Zero konstruktywności. Tragedia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stokrotka.af
|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 1:28 pm Temat postu: |
|
|
a więc wojna
Jakos przeżyję brak znajomości z takim przemądrzałym kolesiem Nikogo do niczego nie namawiam, to Ty chyba masz problem ze zrozumieniem tekstu czytanego stwierdzam fakt, który Ty próbujesz zignorowac widocznie musisz się na kimś wyżyć i rozładowac flustrację, jak Ci już ulży to może sobie przemyślisz swoje inteligentne wywody na mój temat, życzę powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kurtt
|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 1:31 pm Temat postu: |
|
|
stokrotka.af napisał: | a więc wojna
Jakos przeżyję brak znajomości z takim przemądrzałym kolesiem Nikogo do niczego nie namawiam, to Ty chyba masz problem ze zrozumieniem tekstu czytanego stwierdzam fakt, który Ty próbujesz zignorowac widocznie musisz się na kimś wyżyć i rozładowac flustrację, jak Ci już ulży to może sobie przemyślisz swoje inteligentne wywody na mój temat, życzę powodzenia |
Koleżanko ty chyba naprawdę masz problemy z sobą. Jaka wojna? Umiejętność prowadzenia dyskusji nie jest wcale taka łatwa jak Ci się wydaje, to, że ktoś nie zgadza się z Twoim (absurdalnym) zdaniem zdarza się bardzo często.
Fakt, który stwierdzasz jest niedorzeczny. Wyżej opisałem dlaczego. To ty nie przyjmujesz moich argumentów do wiadomości.
Ach i jeszcze mały kącik ortograficzny fRustrację, a nie flustrację, hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|