Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

narkotyki, to normalne

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andzia-79

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Cze 28, 2013 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Smile smutne smutne, ale życie toczy się dalej, trzeba sobie radzić. mam znajomych, którzy tez w tym są. urwałam kontakt, ale oni teraz mną gardza. uważają mnie za słabą, że się "poddałam" (wdg nich leczenie i walka z uzaleznieniem to oznaka słabości Wink a dla mnie oni są słabi bo szukają wymówek żeby dalej ćpać, nie potrafią przestać) i tez uwazają że jestem "no-lifem" bo zaczełam biegać, odżywiam się zdrowiej i dbam o zdrowie. dla nich to żenujące :/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Astiz

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Cze 28, 2013 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jasne, że toczy się dalej!Smile Teraz trzeba patrzeć w przyszłość, grunt to znaleźć dobrą prace i jako ja, mam na celu założenie rodziny:) A co to mówią ich sprawa, jak sobie kto pościeli tak się wyśpi. Słabością jest to, że tak mówią. Silny człowiek tego nie robi. Zresztą nie ma co się przejmować opinią innych - każdy wie, co dla niego jest najważniejsze.

Dlatego "no-lifem" być to jest to! Very Happy
Powrót do góry
andzia-79

PostWysłany: Wto Lip 02, 2013 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak! dokładnie Smile życie nalezy ułożyć sobie po swojemu, tak żeby było dobrze Smile ja we wrześniu biorę ślub, na rodzinę większa przyjdzie też czas Wink pracę mam dobrą, aż jestem w szoku, że udało się z tego wszystkiego wyjść do takiego w sumie idealnego życia Smile
Powrót do góry
Astiz

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Lip 02, 2013 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to naprawdę świetnie! Aż zazdroszczę, że aż tak dobrze się udało! Jeszcze ślub? Tym większe gratulacje, mi mimo twardego umysłu przeciwko narkotykom. Niestety nie udało się aż tak dobrze wyjść na dobry stan życia... Na prawdę gratuluję!Smile
Powrót do góry
andzia-79

PostWysłany: Wto Lip 02, 2013 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko jeszcze przed Tobą! Smile tego Ci życzę Smile
dziękuję bardzo Smile
Powrót do góry
szport

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 12, 2013 12:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdanie stokrotka ma rację trzeba spróbować. Znam osoby które zaczynały bardzo młodo zażywać narkotyki - ja do tych osób również należę, jedne z tych osób ogarnęło się inne nie, to już jest kwestia samodyscypliny. Znam też osoby ,które były święte w młodych latach, ułożone ,potem wykształcone - jak sobie ułożyli życie i wszystko było niby ok to jednak pokusili się o spróbowanie bo jednak korci. Okazało się ,że to fajna zabawa - przez narkotyki stracili rodziny ,domy itp.itd. Nie mówię że to jest jakaś reguła. Ja spróbowałem praktycznie wszystkiego. Teraz nie zażywam, mam pracę ,skończyłem studia, nadal się uczę przede mną cały świat. To wszystko jest kwestią osobowości i presji otoczenia.
Powrót do góry
ostatniaszansa85

PostWysłany: Sob Sie 02, 2014 6:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej
Z calego serca odradzam sieganie po kolejne narkusy!!!!!!!!!
Ja raz spróbowałam amfy iesz co 14lat mineło dwoje dzieci przybyło a ja nadal wciągam i nie jestem w stanie sobie tego gówna odmówić a ostatnie dwa msc jade non stop mnie juz prawie nie widac tak juz schudłam lecz kiedy wciagne to wszystkie moje smutki wygasają Rolling Eyes mam trudne życie osobiste i żeby przetrfac dzień który poświęcam dziecią muszę miec dodatkowego kopniaka energi której moje dzieci cholera nie tracą wcale a nie wciągają Exclamation a wiec bardzo cie prosze nie próbuj tego gówna bo cię może zniszczyć
Powrót do góry
malinka77

PostWysłany: Wto Sie 05, 2014 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepiej nawet nie próbować tego świństwa.
Powrót do góry
Sarsaparilla

PostWysłany: Pią Sie 29, 2014 6:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Narkotyki... i norma ? nie zgadzam się nigdy w swoim życiu żadnych nie spróbowałam i nie mam zamiaru Smile
Powrót do góry
nike

PostWysłany: Pią Sie 29, 2014 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

andzia-79 napisał:
Dzięki Smile smutne smutne, ale życie toczy się dalej, trzeba sobie radzić. mam znajomych, którzy tez w tym są. urwałam kontakt, ale oni teraz mną gardza. uważają mnie za słabą, że się "poddałam" (wdg nich leczenie i walka z uzaleznieniem to oznaka słabości Wink a dla mnie oni są słabi bo szukają wymówek żeby dalej ćpać, nie potrafią przestać) i tez uwazają że jestem "no-lifem" bo zaczełam biegać, odżywiam się zdrowiej i dbam o zdrowie. dla nich to żenujące :/

Pogratulować znajomych... Trzymaj się i walcz tak dalej, cudzą głupotą się nie przejmuj Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9