Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

narkotyki, to normalne

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Freya

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 22, 2006 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

c0x napisał:
tak sie wtrace w srodku nie cyztalem wczesniej Smile wiec mam pytanie. Jak myslicie czy sterydy tez uzalezniaja ?Smile

dzieki za szczerość :)hehe odnośnie przeglądania komentarzy Wink
czy uzależniają?
wydaję mi się, że od naprawdę wielu rzeczy można się uzależnić..
czy to bedą narkotyki, czy to będą sterydy, czy chociażby witaminy - bo i takie przypadki sie zdarzają..
też należy zastanowić się : dlaczego zdecydowałeś się na nie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
c0x

PostWysłany: Wto Sie 22, 2006 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiem tak... siegnac po to by cos osiagnac i miec wyniki w tym sporcie jakim jest kulturystyka...tak myslac na poczatku a pozniej uzaleznic sie nie moc ich zostawic Smile ichcac ciagnac to do konca....

wiem ze moj nick tutaj daje duzo do myslenia skoro napisalem wlasnie o tym bedac szczery napisze ze bralem... tutaj myslcie co chcecie ;p no juz nie biore zrezygnowalem dla kogos bardzo mi bliskiego i waznego Smile
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 9:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

często rzucenie nałogu , a raczej silne postanowienie zaprzestania brania czegokolwiek wiąże się z bliską osobą..
ale ważne aby przestać dla siebie!
choc nie ukrywam że "bliska osoba" to większa motywacja
Powrót do góry
Amanita Muscaria
Gość

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja powiem, że postawa eksperymentatorska jesli chodzi o drugs bardzo mnie zawsze pociągała. Próbowałem już wielu rzeczy- extasy, amfetmainy, brown sugar'a...bo bardzo chciałem zobaczyć, jak mój organizm odbierze zmieniony stan świadomości. I dalej będę to robił- zaplanowałem sobie kolejne próby z nowymi środkami, których nie pominę. Po prostu jest do dla mnie szalenie ekscytujące. I od razu powiem- mimo prób ani trochę nie odczuwam chęci, aby zacząć stale coś ćpać.

Moja postawa jest niczym u małego dziecka, które ciekawe świata chce wszystkiego spróbować. Tutaj jednak z drugiej strony potrzeba zdystansowania się do owych środków. Niewielu ludzi potrafi przyjąć taką postawę. Ja umiem i dobrze mi z tym.

Uważam też, że każdy powinien w swoim życiu spróbować chociaż marihuany, aby nie łykac niczym łody pelikan kretyńskiej papki medialnej, by przekonać się, że od takiego alkoholu niewiele zioło się różni. Palone z głową może duzo ciekawiej ubarwić życie niż kufel piwa...Ma swoje minusy, jak każda uzywka (podkreślam- używka), to oczywiste, ale mity, które w głupim polskiem społeczeństwie narosły na jej temat powinny być rozwiane...Lecz zapewne za szybko to nie nastąpi...
Powrót do góry
Sanderejszyn

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 4:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurde wydaje mi sie że to nie jest forum do kłutni!!! Mad Proszę o zakończeniu tej nieprzyjemnej rozmowy gdyż będe zmuszona zgośić to do administratora.
Powrót do góry
Sanderejszyn

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 4:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

P.S.Kurrt całkowicie sie z Tobą zgadzam.<Żałosne>
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Amanita Muscaria

Cytat:
każdy powinien w swoim życiu spróbować chociaż

ciekawe...tylko ze co 2/3 wpadnie w nałóg a bez ćpania da sie żyć i to bardzo miło - narkotyki są dla ludzi słabych,nieradzących sobie z życiem.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przystopujcie z ocenianiem dla kogo są a dla kogo nie bo to już zaczyna być wyzywanie sie
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiście - osoba wykształcona,z kompetencjami wyraziła swoje zdanie.W końcu tutaj się nie dyskutuje...

miło było - zegnam
Powrót do góry
CzarnuSIA1988

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 10:07 am    Temat postu: jak wyjsc z palenia trawki??????????? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nigdy nie mialam zbyt wielkich stycznosci z narkotykami, do teraz. Moj znajomy pali trawke od 7 lat. nic innego go nie ciagnie tylko trawka!! Chce przestac palic. Czy jest jakis sposób??? nie mowie tu o odwyku w wyspecjalizowanych instytucjach. chce to rzucic i chyba to jest najwazniejsze co nie!!! jak ja mam mu pomoc???? co robic???? prosze o odpowiedzi Wink

-----edited by emilka------
temat przyłączyłam do pokrewnego
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 5 z 9