Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Freya
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 9:06 pm Temat postu: |
|
|
c0x napisał: | tak sie wtrace w srodku nie cyztalem wczesniej wiec mam pytanie. Jak myslicie czy sterydy tez uzalezniaja ? |
dzieki za szczerość :)hehe odnośnie przeglądania komentarzy
czy uzależniają?
wydaję mi się, że od naprawdę wielu rzeczy można się uzależnić..
czy to bedą narkotyki, czy to będą sterydy, czy chociażby witaminy - bo i takie przypadki sie zdarzają..
też należy zastanowić się : dlaczego zdecydowałeś się na nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
c0x
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 11:10 pm Temat postu: |
|
|
powiem tak... siegnac po to by cos osiagnac i miec wyniki w tym sporcie jakim jest kulturystyka...tak myslac na poczatku a pozniej uzaleznic sie nie moc ich zostawic ichcac ciagnac to do konca....
wiem ze moj nick tutaj daje duzo do myslenia skoro napisalem wlasnie o tym bedac szczery napisze ze bralem... tutaj myslcie co chcecie ;p no juz nie biore zrezygnowalem dla kogos bardzo mi bliskiego i waznego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 9:13 am Temat postu: |
|
|
często rzucenie nałogu , a raczej silne postanowienie zaprzestania brania czegokolwiek wiąże się z bliską osobą..
ale ważne aby przestać dla siebie!
choc nie ukrywam że "bliska osoba" to większa motywacja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Amanita Muscaria Gość
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 9:52 pm Temat postu: |
|
|
A ja powiem, że postawa eksperymentatorska jesli chodzi o drugs bardzo mnie zawsze pociągała. Próbowałem już wielu rzeczy- extasy, amfetmainy, brown sugar'a...bo bardzo chciałem zobaczyć, jak mój organizm odbierze zmieniony stan świadomości. I dalej będę to robił- zaplanowałem sobie kolejne próby z nowymi środkami, których nie pominę. Po prostu jest do dla mnie szalenie ekscytujące. I od razu powiem- mimo prób ani trochę nie odczuwam chęci, aby zacząć stale coś ćpać.
Moja postawa jest niczym u małego dziecka, które ciekawe świata chce wszystkiego spróbować. Tutaj jednak z drugiej strony potrzeba zdystansowania się do owych środków. Niewielu ludzi potrafi przyjąć taką postawę. Ja umiem i dobrze mi z tym.
Uważam też, że każdy powinien w swoim życiu spróbować chociaż marihuany, aby nie łykac niczym łody pelikan kretyńskiej papki medialnej, by przekonać się, że od takiego alkoholu niewiele zioło się różni. Palone z głową może duzo ciekawiej ubarwić życie niż kufel piwa...Ma swoje minusy, jak każda uzywka (podkreślam- używka), to oczywiste, ale mity, które w głupim polskiem społeczeństwie narosły na jej temat powinny być rozwiane...Lecz zapewne za szybko to nie nastąpi... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sanderejszyn
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 4:11 pm Temat postu: |
|
|
Kurde wydaje mi sie że to nie jest forum do kłutni!!! Proszę o zakończeniu tej nieprzyjemnej rozmowy gdyż będe zmuszona zgośić to do administratora. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sanderejszyn
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 4:14 pm Temat postu: |
|
|
P.S.Kurrt całkowicie sie z Tobą zgadzam.<Żałosne> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 5:49 pm Temat postu: |
|
|
Amanita Muscaria
Cytat: | każdy powinien w swoim życiu spróbować chociaż |
ciekawe...tylko ze co 2/3 wpadnie w nałóg a bez ćpania da sie żyć i to bardzo miło - narkotyki są dla ludzi słabych,nieradzących sobie z życiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Przystopujcie z ocenianiem dla kogo są a dla kogo nie bo to już zaczyna być wyzywanie sie
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 9:26 pm Temat postu: |
|
|
oczywiście - osoba wykształcona,z kompetencjami wyraziła swoje zdanie.W końcu tutaj się nie dyskutuje...
miło było - zegnam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
CzarnuSIA1988
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 10:07 am Temat postu: jak wyjsc z palenia trawki??????????? |
|
|
nigdy nie mialam zbyt wielkich stycznosci z narkotykami, do teraz. Moj znajomy pali trawke od 7 lat. nic innego go nie ciagnie tylko trawka!! Chce przestac palic. Czy jest jakis sposób??? nie mowie tu o odwyku w wyspecjalizowanych instytucjach. chce to rzucic i chyba to jest najwazniejsze co nie!!! jak ja mam mu pomoc???? co robic???? prosze o odpowiedzi
-----edited by emilka------
temat przyłączyłam do pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|