Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Alice poproś lekarza o luteinę. To samo działanie a koszt 4zł. Lekarze zapisują albo to albo to. Poproś o tańsze _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 9:14 am Temat postu: |
|
|
Tosiu masz zupełną rację było mi obojętne jak ja wyglądam,bo wyglądałam naprawdę kiepsko,czy inni na mnie patrzą,chciałam tylko jak najszybciej znaleźć się w domu i w łóżku bo miałam już dość!!!! Miłego weekendu dziewczynki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 9:48 am Temat postu: |
|
|
no ja już wariuje nie radze sobie z tym już tak bym chciała żeby sie udało
mam dość. kolejna moja koleżanka zaszła w ciążę kurcze jak oni to robią. mam ochote sie gdzieś zaszyć i nigdzie nie wyłazić mam takiego doła że szok jak tak dalej pujdzie to będzie kiepsko już naprawde nie wiem wszyscy mówią że w ciąże tak łatwo sie zachodzi, gdybym wiedziała że to tak ciężko nie stosowała bym wcześniej żadnych zabezpieczeń.
Tosiu kochana bardzo sie siesze że u ciebie wszystko dobrze przebiega dbaj o siebie, odpoczywaj trzymam kciuki żeby twoja ciąża przebiegła dobrze pozdrawiam was dziewczyny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 2:40 pm Temat postu: |
|
|
mka ja też wczoraj dowiedziałam się że mój kolega będzie tatą,ale szczerze spłynęło po mnie to jak po kaczce!!!!!wiem że i mój dzień będzie-no przecież nie może być inaczej i też tak będzie w Twoim przypadku i wszystkich nas tu:) będziemy mamami i nikt ani nic nie powinno odebrać nam tej nadziei:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
LiiiLuuu
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Nie dziwie sie ze psychika nam zaczyna wariowac...a moze chcemy tego za bardzo i dlatego nam nic nie wychodzi?Tez juz nie wiem jak mam sobie radzic, zaczynam o tym juz nie myslec ale bycie mama to jest cos wspanialego i kazda kobieta o tym marzy.Szkoda tylko ze niekeidy to jest takie trudne...Trzymam kciuki za nas wszystkie i napewno nadejdzie ten upragniony dzien.
TOSIU trzymam kciuki za ciebie i gratulacje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bomzi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 6:45 pm Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczynki ja znów czekam na @ powinnam dostać w tym tygodniu ale czy tak będzie zobaczymy. Niestey znów jestem troszke podłamana bo mój mąż ma jedną bratową w ciąży pisałam wam o tym a teraz okazało sie że jego druga bratowa też zaszła w ciążę normalnie chyba je pogieło nie mogą se dać rady z tymi dziećmi które juś mają a tu znów sie starają ale to ich sprawa ja tylko moge cieszyć sie ich szczęściem bo nic innego narazie mi nie pozostaje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 7:40 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny my też będziemy w ciąży)))))) Ja właśnie jestem po @ dziś jest 7 dzień cyklu czyli niebawem pójdę na badanie hormonów,dziewczyny to jest tylko zwykłe pobranie krwi tak???? ile czasu czeka się na wyniki??? jak w ogóle wygląda te badanie i czyja tam muszę być na czczo????
Buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 12:13 pm Temat postu: |
|
|
wiki86 to zwyczajne pobranie krwi. jeśli robisz też prolaktynę po obciążeniu to po pierwszym pobraniu podadzą Ci tabletkę i po godzinie znowu pobiorą krew. Musisz być na czczo. Na wyniki czeka się kilka dni ale wszystko zależy od laboratorium. Ja miałam na drugi dzień. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
LiiiLuuu
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 5:37 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny ile kosztuja testy owulacyjne?Dzisiaj bylam w aptece po luteine i zapytalam sie w jakiej sa cenie.Powiedziala mi 64zl.To jest takie drogie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alice
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 9:17 pm Temat postu: |
|
|
LiiiLuu, ja płaciłam za testy ok.55 zł i było ich tylko 10. Na necie można kupić taniej i większą ilość. Osobiście byłam rozczarowana ich stosowaniem.
Tosiu, Duphaston gin przepisał mi na ewentualną ciążę. Luteinę brałam podczas pierwszej ciąży i pamiętam, że nie była taka droga jak ten lek. Od tych wszystkich hormonów robi mi się niedobrze . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|