Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 2:46 pm Temat postu: |
|
|
LiiiLuuu testy najlepiej kupić w necie. Dużo taniej wychodzi ale pamiętaj aby kupić ze sprawdzonego źródła.
Alice Luteina i duphaston to praktycznie jedno i to samo. Te leki przepisuję się między innymi w ciąży aby wzmocnić fazę progesteronową. Działają tak samo a różnica w cenie ogromna. Ja biorę luteine i jestem zadowolona ( 4 zł) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 10:19 am Temat postu: |
|
|
Hej Dziewczynki:) co tam u was??? Tosiu jak się czujesz jak maleństwo??? ja za tydzień zrobię te badanie hormonów,a 3 czerwca na badanie drożności mam nadzieję że @ mi się nie spóźni!!!! No ja niestety znów chora:( przeziębiona na maksa,gdzie nigdy nic mnie nie łapało to w tym roku co chwilę coś mi dolega:(w końcu udało mi się skończyć szkołę średnią,dziś odebranie świadectw a ja taka przeziębiona ale no niestety będzie trzeba opić ten wyjątkowy dzień:)ostatnio powoli zaczyna mi się wszystko układać,więc i może fasolka się pojawi i da mi to szczęście:) wierzę w to:)
Życzę udanego i ciepłego weekendu majowego:))) buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 10:59 am Temat postu: |
|
|
wiki86 gratuluje ))) Wszystko się ułozy zobaczysz.
U nas wszystko ok. pęcherzyk ciązowy piekny i kolejna wizyta we wtorek. Boli mnie podbrzusze, piersi, mam mdłości i zgagę ale ogólnie jest ok.
Miłego weekendu _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 11:57 am Temat postu: |
|
|
cześć dziewczyny. Ja się podniosłam z doła i staram się o niczym nie myśleć. Już niedługo będę miała sesję a potem obronę więc staram się do głębi poświęcić czas nauce więc rano praca a potem nauka wieczorkiem mnie troszkę napada ale wtedy przytulam się do mojego niuniusia
staram sie być dobrej myśli.
tosiu bardzo się cieszę że wszystko u ciebie w porządku i oby tak dalej trzymam za was kciuki (za ciebie i maluszka oczywiście)
wiki ja również gratuluje to bardzo fajne uczucie jak odbierasz taki dokument i życzę aby teraz pojawiła się fasolka.
[b]bardzo serdecznie was pozdrawiam i trzymam kciuki żeby się udało [/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anusia25
|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 10:55 am Temat postu: witajcie |
|
|
jestem tu pierwszy raz ale od dłuższego czasu już czytam wasze posty.
ja staram sie o dzidzie od ponad roku i nic,juz myslałam że teraz sie udało zrobiłam test i nic (może za wcześnie @ powinna pojawić się 15 maja).
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 7:40 pm Temat postu: |
|
|
anusia25 a robiłaś badania???? hormonalne i miałaś sprawdzą drożność no i oczywiście Twój m.się badał???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
LiiiLuuu
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 6:06 am Temat postu: |
|
|
TOSIU co ty zrobiłas ze bedziesz miec malenstwo?ja sie juz po malu zalamuje, wszyscy naokolo spodziewaja sie dziecka a ja tylko moge rozmyslac i cieszyc sie ich szczesciem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anusia25
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 4:10 pm Temat postu: |
|
|
wiki86 napisał: | anusia25 a robiłaś badania???? hormonalne i miałaś sprawdzą drożność no i oczywiście Twój m.się badał???? |
na badania wybieram się w poniedziałek,a jeśli u mnie nic nie wykryją to posyłam M. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniusia1985
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 11:29 am Temat postu: |
|
|
mam pytanko!,KOCHAŁAM SIĘ W CZASIE OKRESU,3-4 DNIA BEZ ZABEZPIECZEŃ DO KOŃCA!,CZY JEST MOŻLIWOSC ŻE ZASZŁAM W CIĄŻE?.PO 2 DNIACH ZROBIŁAM TEST ALE WYSZEDŁ NEGATYWNIE,ALE TO ZA SZYBKO CHYBA,,BO POWINNO SIĘ PO 7 DNIACH ROBIC TEST..ALE JAK MYSLICIE JEST SZANSA ŻE ZASZŁAM?..NIGCY NIE WIEM KIEDY SĄ TE PŁODNE I NIE PŁODNE DNI |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 10:10 pm Temat postu: |
|
|
oszalałas? po 2ch dniach robisz test? a co Ty myslisz ze ciało to maszyna ? wszystko w swoim czasie nastepuje.
za 7 dni tez bedzie niewiarygodny,
najwczesniej robisz po 14 !!!!! i ani dnia wczesniej!
co do ciazy: zalezy jak długie masz cykle... ale podczas okresu w ciaze nie zajdziesz..
widze ze mało wiesz na ten temat wiec jak chcesz zajsc w ciaze?bez owulacji? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|