Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ana24

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 17, 2009 4:00 pm    Temat postu: Re: Nie moge zajść w ciążę part 2 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc jestem nowa tez mam problemy z zajsciem w ciąze prosze pomóżcie dodajcie mi otuchy Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
edytary

PostWysłany: Sro Cze 17, 2009 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki TOSIA za odpowiedz! u mnie pojawia sie sluz w owulacji taki jak powinien byc,lecz bardzo malo i krotko,a nastepnie troszke zoltawy i smierdzacy Shocked Kupilam dzis wiesiolek i bede dzialac. Razz Ja juz we wszystko wierze!!
Powrót do góry
wiki86

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Cze 17, 2009 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ana24 znajdź specjalistę od leczenia niepłodności,zbadaj męża,badanie hormonów i drożności jajowodów,to powinno Ci pomóc i dowiesz się gdzie tkwi problem,a być może problemu nie ma tylko za bardzo chcecie i dlatego macie problem:) Nie myślcie,nie stresujcie się i za wszelką cenne nie otwierajcie produkcji a na pewno się uda:)))))

Dzieczyny a ja trochę jestem zła bo mój gin.powiedział że mam przyjść po skierowanie do szpitala,bo to już za 2 tyg.a jak mu powiedziałam że musi jeszcze sprawdzić czy zapalenie zeszło to on powiedział że jeśli nic nie czuję to zeszło,ale ja wcześniej niż nic nie czułam!!!!!
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Cze 17, 2009 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ana24 a czy robiłaś w ogóle jakieś badania? I ile czasu juz sie staracie.
edytary Śluz nie może być żółtawy i śmierdzący. Kochana moze masz jakąś infekcję grzybiczą .

Powrót do góry
edytary

PostWysłany: Sro Cze 17, 2009 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ten sluz zoltawy jest przez chwile i zanika na miesiac. jest go bardzo malo,takze nie wydaje mi sie zeby to byla bakteria.
Powrót do góry
wiki86

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Cze 18, 2009 7:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

edytary może powiedz to swojemu ginekologowi:)

Ja miałam dziś boski sen:) urodziłam dzidzie:) chłopczyka był,śliczny ale bardzo duży jak na noworodka,i ten sen pobudził mnie,bo wiem że będzie dobrze:))))
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Czw Cze 18, 2009 11:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

edytary niepokoi mnie raczej jego zapach. Przy najbliższej wizycie powiedz o tym ginowi.

Powrót do góry
edytary

PostWysłany: Czw Cze 18, 2009 2:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosia,jego wielkosc to 2 kropelki i zanikl.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Czw Cze 18, 2009 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm no jeśli tak Wink) Tylko pamietaj,że każda brzydko pachnąca wydzielina nawet trwająca krótko musi byc skonsultowana z lekarzem . Później ciężko pozbyć sie tego dziadostwa. Wracając do śluzu płodnego. Ja od wielu miesięcy nie miałam owulacji, więc "śluzu płodnego" też miałam jak na lekarstwo. W miesiącu w którym zaszłam w ciąże śluz płodny był przez dwa dni ale to naprawdę był śluz ciągnący sie na 7-10 cm i przejrzysty. Niekiedy taki śluz dziewczyny obserwują kilka dni a czasami jest on bardzo krótko. Ważne by był taki jaki trzeba. Ja bym sie raczej problemu doszukiwała w czymś innym. Robiłaś jakieś badania? Hormonki np?

Powrót do góry
edytary

PostWysłany: Czw Cze 18, 2009 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robilam hormony i dodatkowo prolaktyne-wszystko jest ok! Ja przez 1,5 roku mialam spirale,i byc moze musze swoje odczekac,tak mysle.Choc lekarz powiedzial,ze zaraz po wyjeciu jej moge zajsc-nieprawda! Tak jak po tabletkach tak i po spirali ok. roku,moze troszke wiecej,trzeba poczekac,mysle.

Dodano po 1 minutach:

Moj sluz plodny jest bardzo skapy,dlatego tez zaopatrzylam sie w wiesiolek,mysle ze to pomoze.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 25 z 42