Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ana24
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 4:00 pm Temat postu: Re: Nie moge zajść w ciążę part 2 |
|
|
czesc jestem nowa tez mam problemy z zajsciem w ciąze prosze pomóżcie dodajcie mi otuchy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edytary
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 5:28 pm Temat postu: |
|
|
dzieki TOSIA za odpowiedz! u mnie pojawia sie sluz w owulacji taki jak powinien byc,lecz bardzo malo i krotko,a nastepnie troszke zoltawy i smierdzacy Kupilam dzis wiesiolek i bede dzialac. Ja juz we wszystko wierze!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 5:42 pm Temat postu: |
|
|
ana24 znajdź specjalistę od leczenia niepłodności,zbadaj męża,badanie hormonów i drożności jajowodów,to powinno Ci pomóc i dowiesz się gdzie tkwi problem,a być może problemu nie ma tylko za bardzo chcecie i dlatego macie problem:) Nie myślcie,nie stresujcie się i za wszelką cenne nie otwierajcie produkcji a na pewno się uda:)))))
Dzieczyny a ja trochę jestem zła bo mój gin.powiedział że mam przyjść po skierowanie do szpitala,bo to już za 2 tyg.a jak mu powiedziałam że musi jeszcze sprawdzić czy zapalenie zeszło to on powiedział że jeśli nic nie czuję to zeszło,ale ja wcześniej niż nic nie czułam!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 8:00 pm Temat postu: |
|
|
ana24 a czy robiłaś w ogóle jakieś badania? I ile czasu juz sie staracie.
edytary Śluz nie może być żółtawy i śmierdzący. Kochana moze masz jakąś infekcję grzybiczą . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
edytary
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 8:02 pm Temat postu: |
|
|
ale ten sluz zoltawy jest przez chwile i zanika na miesiac. jest go bardzo malo,takze nie wydaje mi sie zeby to byla bakteria. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 7:53 am Temat postu: |
|
|
edytary może powiedz to swojemu ginekologowi:)
Ja miałam dziś boski sen:) urodziłam dzidzie:) chłopczyka był,śliczny ale bardzo duży jak na noworodka,i ten sen pobudził mnie,bo wiem że będzie dobrze:)))) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 11:52 am Temat postu: |
|
|
edytary niepokoi mnie raczej jego zapach. Przy najbliższej wizycie powiedz o tym ginowi. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
edytary
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 2:11 pm Temat postu: |
|
|
Tosia,jego wielkosc to 2 kropelki i zanikl. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 2:51 pm Temat postu: |
|
|
hmmm no jeśli tak ) Tylko pamietaj,że każda brzydko pachnąca wydzielina nawet trwająca krótko musi byc skonsultowana z lekarzem . Później ciężko pozbyć sie tego dziadostwa. Wracając do śluzu płodnego. Ja od wielu miesięcy nie miałam owulacji, więc "śluzu płodnego" też miałam jak na lekarstwo. W miesiącu w którym zaszłam w ciąże śluz płodny był przez dwa dni ale to naprawdę był śluz ciągnący sie na 7-10 cm i przejrzysty. Niekiedy taki śluz dziewczyny obserwują kilka dni a czasami jest on bardzo krótko. Ważne by był taki jaki trzeba. Ja bym sie raczej problemu doszukiwała w czymś innym. Robiłaś jakieś badania? Hormonki np? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
edytary
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 3:03 pm Temat postu: |
|
|
robilam hormony i dodatkowo prolaktyne-wszystko jest ok! Ja przez 1,5 roku mialam spirale,i byc moze musze swoje odczekac,tak mysle.Choc lekarz powiedzial,ze zaraz po wyjeciu jej moge zajsc-nieprawda! Tak jak po tabletkach tak i po spirali ok. roku,moze troszke wiecej,trzeba poczekac,mysle.
Dodano po 1 minutach:
Moj sluz plodny jest bardzo skapy,dlatego tez zaopatrzylam sie w wiesiolek,mysle ze to pomoze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|