Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 4:32 pm Temat postu: |
|
|
tosiu super !!! cieszę się że będziecie mieli córeczkę))) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu dziewczyny masakra!!! moje ph.wynosi ponad 8 -najgorsze stadium!!!!
Dostałam tabletek za 200zł.i te4raz cały miesiąc będę je dawkować(( teraz na 31 sierpnia kolejna próba i to ostatnia,jeśli tym razem się nie uda to rezygnuję...co będzie to będzie!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 12:03 pm Temat postu: |
|
|
No jejuu co się dzieję???? A mówili dlaczego to pH takie wysokie??? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 4:44 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie mogą być różne przyczyny.przede wszystkim u mnie NIE wytwarza się jakaś kwaśność która chroni przed bakteriami i dlatego co chwilę coś łapię i ciężko mi się pozbyć zapalenia.No ale teraz mam tabletki na zwalczenie wysokiego ph.a zaś na samym końcu po @ będę brać tabletki aby wytworzyła się ta kwaśność Tosiu a wiesz może co to takiego bo powoli gubię się(( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulka_gr
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 5:41 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczynki u mnie badanie na awidność wykazało, że zarażenie jest starsze niż 4 miesiące. Czyli nic już nie powinno grozić ani mi ani ewentualnie dziecku. Także od dziś zaczynam starania na nowo Mam nadzieję, że tym razem wyjdzie z tego mała fasoleczka
Tosiu - gratuluję dziewczynki
Wiki - nie martw się, po lekarstwach na pewno wszystko ustąpi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 8:15 pm Temat postu: |
|
|
anulka no właśnie to jest to że już różne tabletki dopochwowe biorę od jakiś 3 miesięcy,to już było moje 3 podejście i za każdym razem zapalenie,ale zawsze dostawałam tabletki tak na odpieprz a teraz dostałam ich dużżżżo i porządnych więc może pomogą w końcu:))))
Anulka trzymam kciuki aby się udało)) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
opcja
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
kilka miesięcy temu pisałam, że nie mogę zajść w ciąże (może ktoś pamięta), że zaczynam się leczyć medycyną naturalną i napiszę jakie były tego efekty. A więc tak: udało się jestem w ciąży, to na razie 5 tydzień od zagnieżdżenia ale miejmy nadzieje, ze wszystko będzie dobrze do końca. Leczenie trwało raptem 3,5 miesiąca. Okazało się, ze istnieje wiele chorób które są przeciwskazaniem dla organizmu do zajścia w ciąże, jest nim chociażby zwykła opryszczka ponoć niewyleczalna (ja się jej pozbyłam), zioła wyregulowały mi cykle miesiączkowe co do dnia i godziny, po raz pierwszy (od niewiadomo kiedy) pojawiło się jajeczko gotowe do zapłodnienia. Wtedy pisałam, że tym samym sposobem wyleczyła się z kilku poważnych chorób moja siostra i medycyna ta pomogła jej zajść w ciążę, dlatego też i ja zacznę się tak leczyć. Nie chcę aby to wyglądało na reklamę więc jeżeli ktoś chce namiary na tą przychodnie to proszę o kontakt na priv, chętnie opowiem więcej i dam adres, jeżeli mi pomogli to dlaczego nie mogą pomóc innym kobietom żeby stały się szczęśliwymi mamami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mka
|
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 12:24 am Temat postu: |
|
|
opcja na samym początku serdeczne gratulacje, teraz dbaj o siebie nie przemęczaj się za bardzo itd. ja nie stosowałam niczego ale pewnie gdybym nie była w ciąży to bym się do ciebie odezwała choć nie wierzę za bardzo w takie metody ale może coś w tym jest. Naprawdę gratulacje.
Wiki kochana musisz się trzymać i być dobrej myśli może to właśnie tym razem tabletki pomogą i wszystko wróci do normy mam nadzieję że tak właśnie będzie i bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulinecka2401
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 9:36 pm Temat postu: |
|
|
hey tez staram sie zajsc w ciaze moze ktos pomoze obliczyc mi dni płodne gdyz mam nieregularne cykle i za kazdym razem wychodzi inaczej prosze o pomoc.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Zapraszam do działu "Metody naturalne do tematu "Jak wyliczyć dni płodne/niepłodne" Tam jest wszystko ładnie napisane jak to zrobić _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|