Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alice

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2009 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu, ratuj! Mam skierowanie na badanie prolaktyny + test z MCT , lekarz kazał mi je zrobić 3 dnia cyklu, pamiętam, jak pisałaś, że można je wykonywać między 2. a 4. d.c., będzie jakaś różnica jeśli zrobię je jutro (dziś dostałam @, więc jutro byłby 2 dzień)? Na pon musiałabym wziąć wolne a to byłby problem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Kwi 05, 2009 11:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochana nie będzie problemu. Można zrobić to badanie tak jak pisałam między 2 a 4 dniem cyklu.

Powrót do góry
Alice

PostWysłany: Nie Kwi 05, 2009 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu, zrobilam badanie. Wiesz, jak je interpretować? PRL 13,15 ng/ml, a po godzinie 166,7 ng/ml.
Od wczorajszego wieczora piję ziółka i ganiam do kibelka. Czy wy też tak macie?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Nie Kwi 05, 2009 6:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podaj normy jakie masz napisane

Powrót do góry
Alice

PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 9:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu, wysyłam na priva wyniki.

Dodano po 12 godzinach 50 minutach:

Kiedy powinno się brać Clo - rano czy wieczorem? Bo w ulotce nic nie napisali.
Powrót do góry
bomzi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mam popjęcia bo ja brałam dwa razy dziennie, dziś o 19.20 mam wizyte u gina i ocena owulacji zobaczymy jak będzie tym razem umieram z niepokoju
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alice ja brałam po południu. Lekarz powiedział ,żę nie ma znaczenia pora dnia byle by w miarę o stałej porze.
bomzi trzymam kciuki

Powrót do góry
<LAGUNKA>

PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej wszystkim, dostałam okres ale przed okresem to brzuch mnie nie bolał i nie miałam nabrzmianych piersi Rolling Eyes dziwne , bo zawsze miałam takie oznaki a tak poza tym to kres mam taki strasznie słaby niż zawsze. tak sobie tylko słabiutko pokapuje. Czy to może by to "plamienie" Question przed ciążą? ile takie palamienie może trwac? Normalnie jak okres? Pozdrawiam i życze miłego dzionka Wink
Powrót do góry
Alice

PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lagunka, ja jak byłam w ciąży to nie miałam żadnych plamień a objawami ciąży były u mnie właśnie bolące piersi, uczucie wzdęcia jak przy okresie ...
Ale może u każdej to się inaczej odbywa.
Tosiu, dziękuję. Very Happy
Powrót do góry
bomzi

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie że miesiączki przy zaburzeniach hormonalnych nie mają jakiejś normy mój ostatni okres to była katorga ból brzucha i bardzo intensywne plamienie nie pamiętam żebym kiedykolwiek miała takie .
Lagunko oczywiście życze Ci żeby to nie był okres ale najlepiej nie wkręcać sobie że to może być ciąża jak tak miałam w ostatnim cyklu bo nie dostałam okresu i zaobserwowałam u siebie wszystkie objawy ciąży ale tak naprawde to zadziałała moja wyobraźnia i ludzie którzy sa przekonani że ja jestem w ciąży bo nie wiem dlaczego dostałam bardzo duży brzuch, ale lekarz i testy wykluczyły ciąże .

Została mi jeszcze godzinka i wszystko sie wyjaśni co tam na dole sie dzieje ale mam schize że lekarz znów mi powie że cisza i niestety ten cykl również bezowulacyjny to jego stały tekst

Dodano po 16 minutach:

Alice właśnie zerkłam na swoje wyniki prolaktyny raz miałam 32,6 a pózniej spadła mi na 23,5 ale to i tak chyba za dużo jednak lekarz powiedział że nie jest źle wydaje mi sie że Twoje wyniki są dobre ale nie jestem pewna
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 5 z 42