Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alice dokładnie to rozumiem mnie też to wszystko przytłacza ale wiki ma racje po mimo tego że faktycznie jest ciężko to musimy sobie z tym radzić teraz idą święta czas odpoczynku zabawy i spotkań z przyjaciółmi moje znajome też łażą z brzuchami dlatego w tym roku żeby uniknąć smutku że one mogą a ja nie to na święta wyjeżdżam z moim facetem. jakoś to będzie głowa do góry Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Alice

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiki, mka, dziękuję Wam bardzo.
Chandra mnie dopadła, bo niedługo monitoring po Clo a obawiam się, że niestety nic się tam na dole nie zmieniło.
Nie narzekam na brak zajęć, raczej brakuje mi czasu. Ale dzięki. Nie wiem co bym bez was zrobiła, dobre wirtulane duszyczki Smile.
Bomzi, Tosiu, ciekawa jestem jak u was po dzisiejszych badaniach?
Powrót do góry
mka

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 8:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczny czy możecie mi napisać jakie tam leki albo coś bez recepty mogę kupić i brać je bez strachu na poprawę śluzu ja słyszałam o vital vomen i kwasie foliowym czy to jest dobre???
Powrót do góry
wiki86

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 9:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mka mi ostatnio Tosia poleciła abym na poprawę śluzu len (siemię lniane) brała,gdyż go możesz brać przez cały cykl bez strachu!!!! No a jeśli chodzi o kwas foliowy to pewnie że bierz,bo kwas powinna brać każda kobieta starająca się o dzidzie i na początku ciąży też się bierze kwas foliowy dla dobra dziecko,aby zapobiec niektórym wadom Wink
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mka kwas foliowy nie poprawia sluzu ale jest konieczny dla kobiet w ciąży i starających się więc koniecznie zacznij brać.
Na poprawę śluzu mogę spokojnie polecić kapsułki z lnu bierze sie przez cały cykl oraz wiesiołek bierze się tylko do owulacji. Polecam, bezpieczne, skuteczne i bez recepty.
Alice na pewno masz piekne pecherzyki.
u mnie wizyta w klinice odbyła sie naprawdę super. Jestem zadowolona i to co najbardziej mnie ucieszyło to to ,że miałam owulację ...

Powrót do góry
Alice

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 9:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kwas foliowy łykają kobiety pragnące zajść w ciążę ale również te, które już zaszły aż do 3 m-ca. Ma on zapobiec wadom wrodzonym cewy nerwowej u dzieci.
Ja też wcinam len, ciekawa jestem jakie efekty przyniesie Smile.
Tosiu, to super!
Powrót do góry
bomzi

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu ale ciesze sie Twoim szczęściem u mnie niestety cisza pęcherzyk według pana doktora więdnieje więc znów nic ogłupieje chyba mam już pomału dość
Powrót do góry
wiki86

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu super że miałaś owulację Laughing
Bomzi będzie dobrze,wierzmy w to Laughing

Dziewczynki życzę Wam Zdrowych, Wesołych Świąt Wielkanocnych,smacznego jajka,obfitego Dyngusa Śmigusa,oraz aby w najbliższym czasie wam wszystkim oraz mi pojawiła się ta długo oczekiwana kreseczka Embarassed Bądźmy dobrej myśli a na pewno się uda:)
Buziaki dla was Wszystkich na te Radosne Święta:)
życzy Wiki Embarassed
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 9:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczynki ja również życzę Wesołych Świat i tego słodkiego, małego jajeczka w brzuszku

Dziewczyny mamy KINDER NIESPODZIANKĘ Wink)))))). Mężulek na swoje urodzinki i na świeta dostał cudny prezent - pozytywny test Wink))

Powrót do góry
wiki86

PostWysłany: Pon Kwi 13, 2009 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosia super to cudowna niespodzianka Embarassed GRATULUJE!!!! CIESZĘ SIĘ RÓWNIEŻ TWOIM SZCZĘŚCIEM!!!!!!!! Dbaj o siebie i o maleństwo Laughing
Mam nadzieję że pomimo Twojego szczęścia nie opuścisz nas i będziesz z nami Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
GRATULUJE NAPRAWDĘ KOCHANA Embarassed Embarassed Embarassed
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 7 z 42