Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 2:47 pm Temat postu: |
|
|
alice dokładnie to rozumiem mnie też to wszystko przytłacza ale wiki ma racje po mimo tego że faktycznie jest ciężko to musimy sobie z tym radzić teraz idą święta czas odpoczynku zabawy i spotkań z przyjaciółmi moje znajome też łażą z brzuchami dlatego w tym roku żeby uniknąć smutku że one mogą a ja nie to na święta wyjeżdżam z moim facetem. jakoś to będzie głowa do góry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alice
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 9:13 pm Temat postu: |
|
|
Wiki, mka, dziękuję Wam bardzo.
Chandra mnie dopadła, bo niedługo monitoring po Clo a obawiam się, że niestety nic się tam na dole nie zmieniło.
Nie narzekam na brak zajęć, raczej brakuje mi czasu. Ale dzięki. Nie wiem co bym bez was zrobiła, dobre wirtulane duszyczki .
Bomzi, Tosiu, ciekawa jestem jak u was po dzisiejszych badaniach? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 8:49 am Temat postu: |
|
|
dziewczny czy możecie mi napisać jakie tam leki albo coś bez recepty mogę kupić i brać je bez strachu na poprawę śluzu ja słyszałam o vital vomen i kwasie foliowym czy to jest dobre??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 9:42 am Temat postu: |
|
|
Mka mi ostatnio Tosia poleciła abym na poprawę śluzu len (siemię lniane) brała,gdyż go możesz brać przez cały cykl bez strachu!!!! No a jeśli chodzi o kwas foliowy to pewnie że bierz,bo kwas powinna brać każda kobieta starająca się o dzidzie i na początku ciąży też się bierze kwas foliowy dla dobra dziecko,aby zapobiec niektórym wadom |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 9:52 am Temat postu: |
|
|
mka kwas foliowy nie poprawia sluzu ale jest konieczny dla kobiet w ciąży i starających się więc koniecznie zacznij brać.
Na poprawę śluzu mogę spokojnie polecić kapsułki z lnu bierze sie przez cały cykl oraz wiesiołek bierze się tylko do owulacji. Polecam, bezpieczne, skuteczne i bez recepty.
Alice na pewno masz piekne pecherzyki.
u mnie wizyta w klinice odbyła sie naprawdę super. Jestem zadowolona i to co najbardziej mnie ucieszyło to to ,że miałam owulację ... _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alice
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 9:57 am Temat postu: |
|
|
Kwas foliowy łykają kobiety pragnące zajść w ciążę ale również te, które już zaszły aż do 3 m-ca. Ma on zapobiec wadom wrodzonym cewy nerwowej u dzieci.
Ja też wcinam len, ciekawa jestem jakie efekty przyniesie .
Tosiu, to super! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bomzi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 8:07 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu ale ciesze sie Twoim szczęściem u mnie niestety cisza pęcherzyk według pana doktora więdnieje więc znów nic ogłupieje chyba mam już pomału dość |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu super że miałaś owulację
Bomzi będzie dobrze,wierzmy w to
Dziewczynki życzę Wam Zdrowych, Wesołych Świąt Wielkanocnych,smacznego jajka,obfitego Dyngusa Śmigusa,oraz aby w najbliższym czasie wam wszystkim oraz mi pojawiła się ta długo oczekiwana kreseczka Bądźmy dobrej myśli a na pewno się uda:)
Buziaki dla was Wszystkich na te Radosne Święta:)
życzy Wiki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 9:55 am Temat postu: |
|
|
Dziewczynki ja również życzę Wesołych Świat i tego słodkiego, małego jajeczka w brzuszku
Dziewczyny mamy KINDER NIESPODZIANKĘ )))))). Mężulek na swoje urodzinki i na świeta dostał cudny prezent - pozytywny test )) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 4:58 pm Temat postu: |
|
|
Tosia super to cudowna niespodzianka GRATULUJE!!!! CIESZĘ SIĘ RÓWNIEŻ TWOIM SZCZĘŚCIEM!!!!!!!! Dbaj o siebie i o maleństwo
Mam nadzieję że pomimo Twojego szczęścia nie opuścisz nas i będziesz z nami
GRATULUJE NAPRAWDĘ KOCHANA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|