Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Wrz 30, 2011 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doroti Wink to kawał bobaska Wink).
Widok ruszającego się dziecka na usg to niezapomniane wrażenia. Pamiętam jak moja wystawiła nam język Wink . Dwa razy;). Mam nagrane na filmiku . Cudo Wink
Wind hihihihihih no cóż Wink) zaczyna się .

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 30, 2011 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu nic sie nie zaczyna Smile
to przez flegme.
jakbym miała mdlosci to bym nie mogła ani gotowac,ani jesc ,ani chodzic do sklepu, jezdzic busem itp Razz
poki co to wszystko robie wiec obstawiam cholerna flegmę.

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Wrz 30, 2011 1:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale wymyśliłaś Wink Wink Myślisz,że mdłości są takie jak opisujesz? Są bardzo różne - różniste. Ja miałam okropne i to nie rano ale od południa do wieczora. NIe mogłam gotować, jeść ale jazda samochodem czy autobusem nie sprawiała żadnych problemów. Koleżanka miała mdłości tylko w pomieszczeniach zamkniętych bez otwartego okna Wink). Oj przypadki różne Wink

Powrót do góry
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 30, 2011 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojj Wind to nudnosci jak nic!! Przechodzisz je w inny sposob po prostu!! Wprawdzie ja znawca w tych sprawach nie jestem,bo nie mialam,ale z tego co wiem,to kazda je przechodzi inaczej:) nie musza byc one poranne,nie trzeba byc wrazliwym na zapachy...itp itd:)))

A ja dzis normalnie umarlam prawie:D
Postanowilam pojsc na spacer,a ze musialam isc do hurtowni kosmetycznej,to mialam dobra okazje,pogoda super,japonki zalozylam i w droge...i co,musialam zlapac autobus,bo zrobilo mi sie tak slabo,ze masakra,taki upal u nas,ze ledwo szlam...niedobrze mi,slabo,duszno...wysiadlam,zrobilam zakupy i postanowilam isc troche w droge powrotna...przeszlam dosc spory kawalek,ale na ostatnia mete,czyli pod gorke wzielam juz autobus...spocilam sie jak swinia!! masakra!!! odpoczelam w domu i wzielam sie za sprzatanie,wzielo mnie cos,w szafie z kosmetykami i pierdolami,odkurzalam,wycieralam kurze,no wariatka,oczywiscie nie przemeczalam sie ani nic,ale teraz mnie plecy tak bola,ze szok:D pewnie znow nie bede w nocy spac!!

Czy macie jakies sposoby na przespana noc?
:*
Moderator

PostWysłany: Sob Paź 01, 2011 9:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wezcie mnie nie dołujcie Razz
nie nie nie to niemozliwe Razz
ja nie chce tego przezywac przez x tygodni :]

Dodano po 1 minutach:

lala ja z zasypianiem nie mam problemow. wczoraj myslałam ze o 20 padne...ale jakos dotrwałam pare godz i spałam 11 Razz
moze pokoj przewietrz, ułoz sie wygodnie i bedzie ok Wink

Dodano po 15 sekundach:

ja jakbym wymeczyła sie tak jak Ty to padłabym od razu Wink

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Sob Paź 01, 2011 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie plecy bola dlatego spac nie moge
;(( nie moge sie ulozyc,kazda pozycja jest zla...dzis o 6 rano szlam siusiu to ledwo doszlam do lazieni,pol zgieta wstalam jakos z tego wyra,ale masakra byla!!!
pokoj zawsze wietrze przed snem,albo nawet i mam otwarte okno jesli jest cieplo:)))

PostWysłany: Sob Paź 01, 2011 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind kochana poczekaj jeszcze chwilke....brzucholek urosnie i zibaczysz jak sie ciezko ulozyc do spania i zebys nie wiem jak padala to czasem ciezko zasnac Smile mnie przed wczoraj tak maluszek ładował, że wogole zasnąc nie mogłam Smile

PostWysłany: Sob Paź 01, 2011 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja jeszcze rwe kulszowa mam:( masakra...ledwo sie podnosze...
Mnie wlasnie malenstwo bombaduje tez w nocy:d hihi!! teraz tez leze sobie to czuje jak mi sie tam przewala:)
Moderator

PostWysłany: Sob Paź 01, 2011 5:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj dziewczyny..Wam juz nieduzo zostało Smile
a ja?
przede mna wszystkie objawy Razz

ehhhhhhhhhhhh

jakbym chciała miec bezobjawową ciaze Smile

a Wasze dzidzie buszuja w nocy jak Wy spicie? czy spia razem z mamusia? Mr. Green Mr. Green

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Sob Paź 01, 2011 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja musze przyznac i odpukac od razu,ze ja nie mialam zadnych strasznych objawow...ani nudnosci,wymiotow,mdlosci,nic a nic...moglam wszystko jest,dalej moge w sumie,jakos nie odrzuca mnie od niczego,zapachy tez mi raczej nie przeszkadzaja,bez problemu moglam wszedzie chodzic itp itd...jedyne co to sikam no i teraz te plecy...a tak to jest ok:) no i nerki,ale ja juz mialam wczesniej problemy,wiec nie wiem,czy to zaliczyc,hihi:) odpukac ostatni atak byl 2 tyg temu i na razie cisza:))
moje male troche pokopie w nocy jak ja spie,albo jak nie spie wlasnie,wiec sie pobawie i odpukam jej/mu Smile))
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 10 z 41