Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 11:09 pm Temat postu: |
|
|
od jakiego czasu sie staracie? pamietaj ze czasem wypada cykl bezowulacyjny byc moze mialas taki i stad brak fasolki... stres i zapłodnienie? watpie jestes chora na tarczyce? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 1:06 am Temat postu: |
|
|
Wind of hope od 3miesicy nie nie jestem chora na tarczyce...2007lutego bralam ostatni raz tab.anty moze od tego ale przeciez minelo juz duzo czasu...troche sie martwie slyszalm od lekarza ze cykl bezowulacyjny moze trafic sie 2razy w roku(..) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik no to prawda hmmm moze 3 m-ce to zbyt malo zeby starczylo na zasianie fasolki a jak długo brałas tabsy? 3 lata? ja słyszałam ze im dłuzej sie bierze tym ciezej zajsc..ale na ile to prawda to nie powiem bo nie stosuje tej chemii... napewno Wam sie uda. 3-mce to krotki okres czasu wiec daj organizmowi dojsc do siebie a bierzesz kwas foliowy? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 3:26 pm Temat postu: |
|
|
WIND OF HOPE tabltki bralam jakies 6miesiecy je bralam a w lutym ostatnia paczke 2007roku na opakowaniu pisalo ze trzeb odczekac 6miesiecy jesli chce sie starac o bebe...Nie nie biore kwasu ale go sie bieze jak jest sie w ciazy chyba...wczoraj wlasnie dostalam malpioszona hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 3:36 pm Temat postu: |
|
|
A wlasnie ze nie tylko sie bierze w trakcie ciazy jesli starasz sie o malenstwo to powinnas zaczac brac na 3m-ce przed staraniem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 6:40 pm Temat postu: |
|
|
WIND OF HOPE sama juz nie wiem....a co myslisz o tych pomiarach temperatury????kiedy mam wtedy wiedziec ze dzien jest plodny temp maleje czy wzrasta??Aha na forum OBJWY CIAZY pisalam Ci ze moj cykl wynosil 28dni czyli plodne przypadaja Mi na 22,23,23 dzien a okresok mialam 9lutego ale poprzedni cykl trwal 29a jeszcze wczesniej 30 i nie wiem w sumie co zrobic 3dni w ta czy w tamta tez mozna wyliczyc ale zaczne sie starc dzien przed 22:)))co o tym myslisz? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 10:36 pm Temat postu: |
|
|
dzien przed 22 wystarczy . co do temp. to nie powiem Ci bo nie znam sie na tym. Wiem ze musisz zawsze o tej samej porze mierzyc, podczas owulacji podobno temp. wynosi 37 stopni,ale nie chce wprowadzac w bład zycze powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 1:22 pm Temat postu: |
|
|
WIND OF HOPE mam jakis dziwny okresik takie plaminie wczoraj bylo mocniejsze dzis juz nic a dostalam okresik9 lutegoto mozliwe zeby malpiszonik trwal 2dni A Ty co o tym myslisz mam zrobic tescik czy poczekac do nastepnego o ile bedzie hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 2:04 pm Temat postu: |
|
|
hej, ale kwas foliowy nie pomaga w zajściu w ciążę
trzeba go brać przed ciążą ze względu na to, że zapobiega występowaniu wad cewy nerwowej u płodu, które powstają w pierwszym miesiącu życia płodu. wtedy jeszcze kobieta często nie wie, że jest w ciąży. no i pomaga też zapobiegać anemii. ale wpływu na płodność i samo zasianie fasolki to nie ma. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:37 pm Temat postu: |
|
|
no tak znow ujełam nie tak jak trzeba wiem ze to zapobiega wadom- nie wiem czemu tak niezrozumiale pisze .
Sekrecik 2 dni..hmm... sama nie wiem czy robic..zebys nie rozczarowala sie . naprawde nie wiem co poradzic. ale juz nic nie leci? czysto itp _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|