Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pogaduchy o ciąży,jej przebiegu, porodzie itp :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 22, 2008 8:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj Hope podpadlas
Napisalam przeciez ze sobie dokombinowalam - co oznacza ze zdaje sobie sprawe ze moze to nie byc prawda ... ale chce wierzyc ze to jest prawda bo mi wtedy lepiej ... i gdzie tu dla mnie nadzieja Evil or Very Mad
Dla nie popadanie w deprechy lapie sie kazdej mozliwosci a wiatr nadziei obcina mi skrzydla ... eh ... Razz
A ja jak kiedys mialam okres regularny i trwajacy ze 3 dni tak teraz trwal 6 dni ... 26-28 powinnam miec dni plodne ... tak wiec zostane u mojego pana P. potem znowu przejde depreche i znowu bede sie starac i znowu deprecha ... chyba juz sie przyzwyczailam do tego blednego kola i nawet rozczarowania przestaly byc takie straszne jak byly na poczatku.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Lut 22, 2008 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny w tym miesiacu cykl mialam 28dniowy a okresik zaczol mi sie 9 wiec plodne mam od 21,22,23 bedziemy sie intensywnie przytulac ....w zasadzie mozliwe ze juz jestm w ciazy bo pisalam wam ze mialam dziwny okres....TRZYMAJCIE KCIUKI MAM NADZIEJE ZE SIE UDA
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lut 22, 2008 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha napisał:
oj Hope podpadlas

nie czaje Sad w czym podpałam Sad(((

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hope tylko zartowalam ... to byla taka zgryzliwa uwaga
Chyba moge powiedziec ze sie troche czasu znamy ... i moje pytanie "czyz nie?" nie oczekiwalo odpowiedzi o ile jest ona czysto medyczna i prawdziwa Wink

Sekrecik tak troche ostro powiem ale ty to chyba nie masz nadziei co do tych dwoch miesiecy, tak uwazam, bo ja jak bym miala to bym poleciala do sklepu i sprawdzila testem ...

Life is brutal
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Czw Lut 28, 2008 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TVISHA nadzieje to ja mam ale boje sie rozczarowania i jednej kreseczki czekam do okresiku powinien byc 8marca zrobie test wlasnie w dzien spodziewanej miesiaczki....MAM TAKIE PYTANKO PO JAKIM CZASIE OD POCZECIA MALUSZKA ZACZYNAJA BOLEC PIERSI BO MNIE JUZ JAKIES 2TYG BOLA A OD JAKIS 3DNI JEST TO STRASZNY BOL Crying or Very sad Embarassed POZDRAWIAM
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Lut 29, 2008 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tymi piersiami to jest roznie, dokaldnie nigdy nie wiadomo niby to ok. 2- 4 tygodnia ale niektore kobiety twierdza ze zauwazyly juz roznice po kilku dniach, moja kolezanka mowila ze juz na 3 dzien miala "dziwne" i bolesne piersi Smile
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 12:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PITUSZKA ja od 3tyg mam mdlosci po seksiku czy to normalne???ostatnio zrobilam sobie czrna cherbate ktora bardzo lubie ale tym razem miala jakis dziwny aromat a moj maz stwierdzil ze jest taka jak zawsze...pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 1:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik Ty najlepiej poczekaj do okresu. jak nie bedzie to wtedy zacznij myslec ze moze fasolka siedzi Wink a tak tylko niepotrzebnie sie rozczarujesz. pzdr i zycze oczywiscie spełnienia marzen Laughing Wink

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 1:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie. Jak tak czytam Wasze posty i Twoje Sekrecik tez to naprawde kazda z Was jak np poczuje ze chce sie jej zwymiotowac czy cos w tym stylu to odrazu mysli ze to ciaza a pozniej jest rozczarowanie tylko Sad nie lepiej poczekac do okresu i wtedy zaczac myslec o fasolce ? Smile wiem ze mi jest latwo mowic bo nie planuje maluszka narazie ale tak mysle... mam nadzieje ze nie urazilam nikogo :* pozdrawiam
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik88 napisał:
PITUSZKA ja od 3tyg mam mdlosci po seksiku czy to normalne???

wiesz mdlosci mozna miec z roznych powodow... teraz jest okres grypy jelitowej wiec wiesz ale miejmy nadzieje ze to maluszek Smile tylko nie nastawiaj sie juz tak bo potem bedzie rozczarowanie i niepotrzebny smutek Sad trzymam kciuki!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 14 z 40