Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 8:28 am Temat postu: |
|
|
oj Hope podpadlas
Napisalam przeciez ze sobie dokombinowalam - co oznacza ze zdaje sobie sprawe ze moze to nie byc prawda ... ale chce wierzyc ze to jest prawda bo mi wtedy lepiej ... i gdzie tu dla mnie nadzieja
Dla nie popadanie w deprechy lapie sie kazdej mozliwosci a wiatr nadziei obcina mi skrzydla ... eh ...
A ja jak kiedys mialam okres regularny i trwajacy ze 3 dni tak teraz trwal 6 dni ... 26-28 powinnam miec dni plodne ... tak wiec zostane u mojego pana P. potem znowu przejde depreche i znowu bede sie starac i znowu deprecha ... chyba juz sie przyzwyczailam do tego blednego kola i nawet rozczarowania przestaly byc takie straszne jak byly na poczatku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 11:15 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny w tym miesiacu cykl mialam 28dniowy a okresik zaczol mi sie 9 wiec plodne mam od 21,22,23 bedziemy sie intensywnie przytulac ....w zasadzie mozliwe ze juz jestm w ciazy bo pisalam wam ze mialam dziwny okres....TRZYMAJCIE KCIUKI MAM NADZIEJE ZE SIE UDA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 1:29 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha napisał: | oj Hope podpadlas
|
nie czaje w czym podpałam ((( _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 2:17 pm Temat postu: |
|
|
Hope tylko zartowalam ... to byla taka zgryzliwa uwaga
Chyba moge powiedziec ze sie troche czasu znamy ... i moje pytanie "czyz nie?" nie oczekiwalo odpowiedzi o ile jest ona czysto medyczna i prawdziwa
Sekrecik tak troche ostro powiem ale ty to chyba nie masz nadziei co do tych dwoch miesiecy, tak uwazam, bo ja jak bym miala to bym poleciala do sklepu i sprawdzila testem ...
Life is brutal |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 10:36 pm Temat postu: |
|
|
TVISHA nadzieje to ja mam ale boje sie rozczarowania i jednej kreseczki czekam do okresiku powinien byc 8marca zrobie test wlasnie w dzien spodziewanej miesiaczki....MAM TAKIE PYTANKO PO JAKIM CZASIE OD POCZECIA MALUSZKA ZACZYNAJA BOLEC PIERSI BO MNIE JUZ JAKIES 2TYG BOLA A OD JAKIS 3DNI JEST TO STRASZNY BOL POZDRAWIAM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 11:22 am Temat postu: |
|
|
z tymi piersiami to jest roznie, dokaldnie nigdy nie wiadomo niby to ok. 2- 4 tygodnia ale niektore kobiety twierdza ze zauwazyly juz roznice po kilku dniach, moja kolezanka mowila ze juz na 3 dzien miala "dziwne" i bolesne piersi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 12:14 pm Temat postu: |
|
|
PITUSZKA ja od 3tyg mam mdlosci po seksiku czy to normalne???ostatnio zrobilam sobie czrna cherbate ktora bardzo lubie ale tym razem miala jakis dziwny aromat a moj maz stwierdzil ze jest taka jak zawsze...pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 1:23 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik Ty najlepiej poczekaj do okresu. jak nie bedzie to wtedy zacznij myslec ze moze fasolka siedzi a tak tylko niepotrzebnie sie rozczarujesz. pzdr i zycze oczywiscie spełnienia marzen _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 1:53 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie. Jak tak czytam Wasze posty i Twoje Sekrecik tez to naprawde kazda z Was jak np poczuje ze chce sie jej zwymiotowac czy cos w tym stylu to odrazu mysli ze to ciaza a pozniej jest rozczarowanie tylko nie lepiej poczekac do okresu i wtedy zaczac myslec o fasolce ? wiem ze mi jest latwo mowic bo nie planuje maluszka narazie ale tak mysle... mam nadzieje ze nie urazilam nikogo :* pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik88 napisał: | PITUSZKA ja od 3tyg mam mdlosci po seksiku czy to normalne??? |
wiesz mdlosci mozna miec z roznych powodow... teraz jest okres grypy jelitowej wiec wiesz ale miejmy nadzieje ze to maluszek tylko nie nastawiaj sie juz tak bo potem bedzie rozczarowanie i niepotrzebny smutek trzymam kciuki!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|