Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje dziewuszki heheh W zasadzie macie racje ale wiecie jak to jest gdy chce sie zostac mamuska:P AHA TRZYMAJCIE KCIUKI BO JUTRO POWINNAM DOSTAC OKRESIK A MAM NADZIEJE ZE SIE NIE POJAWI HEHE BUZAKI |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 1:11 pm Temat postu: |
|
|
Hay dziewczyny okresik sponia mi sie 2dni ale sie nienakrecam poczekam jeszcze:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 1:54 pm Temat postu: |
|
|
2 dni to malusko zeby 2 tygodnie. masz racje nie nakrecaj. wg mnie za duzo myslisz o tym i stworzyla sie "blokada" uniemozliwiajaca zajscie w ciaze. sproboj zapomniec o tym. przeciez to juz jak mania jest,czyz nie . musisz zajac sie czym innym a nie myslec w kołko kiedy beda dni płodne to zaczynamy sie przytulac. wszytsko w swoim czasie. nie ma hop i juz powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 10:57 am Temat postu: |
|
|
Wind of hope juz 4dzien dzis leci wlasnie ostatnio o tym nie myslalam i moze wlasnie zaskoczyla fasolka hehe ale jak pisalam wczesniej nie nakrecam sie poczekam do konca tyg i wtedy zrobie test:) a ty jak mi radzisz ogolnie 7marca powinnam dostac malpiszonka:P buziaczek:*Ps.przez pare dni budze sie niewypoczeta tak jaby opuchnieta z bolem plecow a cycorkach juz nie wspomne:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 11:01 am Temat postu: |
|
|
dobrze ze nie myslisz 24 na dobe. trzeba czasem zajac sie czyms innym . Sekrecik skoro powinnas miec 7 marca to odczekaj moze ok. tygodnia. jak nie pojawi sie @ to rob tescika powodzenia a moze piersi bola na okres? :>:> _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Wind of hope mi sie czasem spoznial okres dzien dwa ale nie 4dni a cycuszki bola Mnie ok 3tyg hmmm w sobote zrobie tescik...chyba wiecej niz tydzien okres nie moze sie spoznic zobaczymy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 4:59 pm Temat postu: |
|
|
3 mam kciuki widac ze bardzo chcesz malenstwa powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 7:20 pm Temat postu: |
|
|
Pinezka danke hehe:) Powiem ci tam w skrocie miesiac temu mialam okresik dwa dni to dla mnie bardzo dziwne bo zawsze mam z 5czasem 6....ale nie chcialm robic testu bo bylo by mi przykro gdyby zamiast 2kreseczek zobaczyla znow 1...a teraz okres spoznia sie 4dni strasznie bola Mnie brodawki od paru dni budze sie z bolem krzyza glowy i czyje sie jakby spochnieta jest mi tez nie dobrze,chce poczekac do piatku i w sobote zrobic test przeciez okres wiecej niz tydzien raczej sie nie spoznia??Ja o tym jeszcze nie slyszalam a Ty co radzisz>???Mozliwe by bylo ze nawet moglby zaczac sie u mnie 2 miesiac ....Ale jak juz wspominalam nie chce sie nakrecac ale ta cala sytuacja jest bardzo dziwna ogolnie tez szybciej zasypiam od 2tyg jestem bardziej zmeczona zawsze chdzilam spac 1,2 a teraz 23juz lulkam:)Czekam na wyczerpujaca odpowiedz:)buzka WAZNE |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 8:35 pm Temat postu: |
|
|
jak dobrze licze to syla23 jest teraz w okolicach 7 miesiaca ... i cisza ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 11:49 pm Temat postu: |
|
|
o fakt tez zauwazylam ze nie pisze cos ostatnio moze jest zajeta..mijemy nadzieje ze ok u niej wszystko ;]
Sekrecik --> nie pozostaje mi nic innego jak 3 mac kciuki do soboty oby to byl maluszek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|