Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 4:22 pm Temat postu: |
|
|
aha to dobrze myslalam Sekrecik musisz dbac o siebie i dzidzie - teraz jest Was dwoje i zdawaj relacje nam tutaj na forum, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 11:59 pm Temat postu: |
|
|
przeczytajcie tą opowieść Po prostu chwyta za serce... (mam nadzieję ze ten link może być na forum )
Anetka niestety nie moze link usuwam Mozesz podac na PM dla zainteresowanych,ale na forum zabronione ---Wind_Of_Hope
|
|
|
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 4:18 pm Temat postu: |
|
|
WIND OF HOPE mi sie zaczely nudnosci ale bez wymiotow.... Straszne uczucie hehe ale daje rade widzialam takie super spodenki dzinsy z gumeczka na brzuszek:) musze je miec hehe kupie rozmiar wiekszy tu w niemczech zamiast 27 jest np 37 wiec wezme 38:) 30jade do pl na pare dni pierwsza podroz z maluszkiem hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 10:39 pm Temat postu: |
|
|
o jak fajnie widzisz juz Cie dopadły,wiec bedziesz sie meczyła do 18 tyg . niestety. ale i tak zazdroszcze. powodzonka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 12:39 pm Temat postu: |
|
|
WIND OF HOPE zalozylam sobie sowaczek hehe:) Dla mojego malenstwa:) mam nadzieje ze moje nudnosci przejda szybko:) bo straszne to jest.... zeby je uspic zjadam z rana kanapeczke:)Wyczytalam w ksiazce ze nie mozna pic herbaty bo to szkodzi i przenika do plodu???czyli co miam pic???same napoje Pozdrowionka :DPs.znasz jakies stronki ktore pokazuja po kolei porod mam nadzieje zdjecia moze filmiki? _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 2:30 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik na mdłosci bardzo dobry jest kefirek, jogurt jakis albo biszkopt,suchy herbatnik itp. jestem pewna ze ulży ci chociaz troche tylko musisz zjesc je tylko jak sie obudzisz na pusty żoładek.
co do stronek to musiałabym poszukac ale nie podam na forum. ( bo zakaz reklam mamy) ..chyba ze na PM
suwaczek bardzo ładny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 3:05 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje jesli mozesz przeslij mi na prywatna wiad Oki kupie sobie biszkopciki hehe mam nadzieje ze pomoga:)
Wind of hope teraz bede w Pl to poszukam moze znajde jakas gazetke z plytka:)dzieki za wiad na priva,a co z ta herbata mozna ja pic czy nie???
----edited by emilka----
nie pisz dwóch postów bezpośrednio pod sobą - korzystaj z opcji "zmień" _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 6:31 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik88 napisał: | ,a co z ta herbata mozna ja pic czy nie??? |
jasne, że można. herbata dostarcza dużą ilość flawonoidów i w związku z tym jest wartościowa. jednak ze względu na zawartość kofeiny po prostu staraj się pić nie siekierę czarną jak smoła tylko lekką herbatkę, może być z cytryną, herbata z dzikiej róży też jak najbardziej.
a co do tych mdłości, to wind dobrze radzi, jeszcze przed wstaniem z łóżka herbatnik, sucharek, płatki zbożowe powinny pomóc. a ogólnie to spożywanie małych posiłków (owoce, jogurty, gotowany ryż, makaron) ale często. imbir pomaga też w zwalczaniu nudności, więc możesz sobie herbatki imbirowe robić (ucierasz korzeń imbiru, łyżeczkę miąższu zalewasz wrzątkiem, podgrzewasz na słabym ogniu 3-5 min, trzymasz napar pod przykryciem ok. 5 min i już ) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 8:41 pm Temat postu: |
|
|
WIND OF HOPE filmiki sa fajne ale troszke sie teraz boje porodu ,najgorsze jest przejscie glowki pozniej dzidzius w bardzo szybkim tempie sie wysówa Ale mam nadzieje ze nie bedzie zle zreszta jeszcze minie duzo czasu za nim Mnie to spotka Bede teraz do was czesto pisac i pytac o rady moj lekarz prowadzacy to facet i jakos mam bariere zeby z nim rozmawiac:)Moze jak bede czesciej to bedzie inaczej nastepna wizyte mam 14,,15kwietnia akurat po powrocie z PL wtedy maluszek bedzie juz dosc duzy ok3cm i bedzie mial szkielecik prawie czlowieka _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 9:57 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik ciesze sie...no porod to nie zaciekawy widok ale coz..taka kolej rzeczy..moze szybko pojdzie a moze CC bedzie, nie wiadomo. duzo czasu masz to fakt powodzonka i pzdr
ps- rodzice juz wiedza? pewnie szczesliwi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|