Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pogaduchy o ciąży,jej przebiegu, porodzie itp :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WIND OF HOPE Pewnie ze tak moja mama jest szczesliwa Smile Nie raczej wolalabym normalnie rodzic slyszalam ze po cc trudniej jest wrocic do poprzedniej sylwetki...Wiesz co zauwazylam ze w czasie ciazy moje wlosy zaczynaja szybciej rosnac sa grubsze i bardzo szybko sie przetluszczaja...czytalam w ksiazce ze to normalne Very Happy Boje sie tylko tej podrozy do Pl jade 30marca prawie 15godzin w autobusie mam nadzieje ze maluszkowi nic nie bedzie.... Exclamation A ty juz masz dzieci?czy dopiero sie starasz jak długo to trwa jesli mozna wiedziec Question Pozdrawiam Monika
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik spokojnie, porod nie jest taki straszny jak go malują. Sama tego nie przechodziłam ale bylam przy kilku porodach, fakt faktem boli ale jak juz trzyma się maleństwo wszystko gdzieś odchodzi Smile Trzymam za Ciebie kciuki:)

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sekrecik88

PostWysłany: Sob Mar 22, 2008 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ANETKA W zasadzie jeszcze mam duzo czasu Very Happy Ale juz o tym mysle teraz musze sobie radzic z nudnosciami zaczely sie od paru dni ciesze sie ze nie wymiotuje najgorzej kreci mnie z rana Sad Moze poniej ustanie:)hehe wlasnie wcinalam platki zeby zbic choc troszke nudnosci Confused A ja nie lubie jesc z rana to jest straszne dla Mnie hehe
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sob Mar 22, 2008 11:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teraz najważniejszy okres byś dbała o odzywianie żeby maluszek mógl się dobrze rozwijać Smile Mam nadzieję że wszystko pojdzie we właściwym kierunku Smile Pozdrawiam i wesołych świąt Smile

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Mar 22, 2008 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik88 napisał:
A ty juz masz dzieci?czy dopiero sie starasz jak długo to trwa jesli mozna wiedziec Question

nie mam Sad bardzo bym chciała..ale moj facet nie jest gotowy Sad nawet nie staramy sie wiec wiesz...sex w dni płodne do konca odpada,jesli juz to tylko jak jest bezpiecznie Sad wiele bym dała zeby wpasc Wink. ale nie oszukam go- musze tylko czekac.. Sad dlatego zazdroszcze Ci, nawet nie wiesz jak bardzo, jestes w moim wieku (albo rok mlodsza) i juz mamusia bedziesz. ja własnie marze by urodzic najpozniej za rok, gora 2 Sad moj to rozumie ale czy zmieni mu sie myslenie za rok? nie wiem. Sad co do podrozy to bardziej szkodzi jak jestes blizej porodu Smile jesli nie masz choroby lokomocyjnej to bedzie oki Smile tylko nie bierz zazdbych tabletek bez porozumienia z lekarzem !
co do włosow- heh to prawda ze przetłuszczaja sie Wink tak to juz dziala jak hormony szaleja ^^ Razz.

aha co do porodu- to roznie opinie slyszałam. moja przyjaciolka rodzila cc i tylko przez 2 dni ja bolała rana i szwy, potem zaczeła chodzic i szybko wrocila do siebie Smile takze to zalezy od orgaznimu chyba :)jesli dzidzia ulozy sie tak jak powinna to urodzisz naturalnie a jak polozeniem posladkowym to niestety beda cieli.. :/

Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Nie Mar 23, 2008 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WIND OF HOPE Hay mam nadzieje ze szybko sie zgodzi to prawda jestem mloda ale mysle ze to nie szkodzi niczemu hehe marzylam naprawde o tym dziecku juz bardzo dlugo:)Wiesz boje sie teraz kolejnej wizytyu gina bo pobrali Mi krew to wykarze czy z maluchem jest wszystko ok i czy dobrze sie rozwija.Chyba bym nie przezyla jakby bylo cos nie tak Crying or Very sad Na poczatku bylo mi nie dobrze tylko rano a teraz caly dzien mnie meczy ale nie wymiotuje dzis wstalam po 5rano hehe a o 6robilam zupke pomidorowke bo mi sie tak chcialo ze szoken Smile A dlugo jestescie juz razem Question Wiesz ja mam 20lat a moj maz 29 troche roznica jest:)Zamiast czarnej herbaty pije mietowa:)moze byc Question Wiesz ja mam alerie zaczyna mi sie tak w maju i konczy w sierpniu zawsze bralam tabletki bo kichalam mialam katar puchla mi buzia a teraz nie wiem czy bede mogla....30jak bede w pl skocze do mojeje przychodni i pojde do mojego lekarza ona bedzie wiedziala czy bede mogla brac??chyba co?bo tak to ju bym sobie wykupila...a moj gin wyjechal do pl na swieta i akurat sie miniemy on bedzie wracal ja pojade... Wink Slodziudki calusek
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 24, 2008 12:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik najpierw poradź sie ginekologa...on musi wiedziec o wszystkich lekach jakie bedziesz zażywała...sama jestem alergiczka,wiec rozumiem co przezywasz Sad ale niektore sa niewskazane podczas ciazy, dlatego nie bierz ich sama bez zgody lekarza oki?
co do zwiazku..jestesmy razem ponad 5 lat, roznica miedzy nami wynosi tylko 1 rok Sad wiec nie duzo... zazdroszcze Ci ze Twoj ma 29 Smile moj zeby tyle mial to napewno tez by chcial juz malenstwo miec a tak...ehhh.. nie nawidze dlugo czekac Sad mam nadzieje ze mu sie zmieni te myslenie Sad.
pozdrofka.
ps- krew,mocz, glukoza...musisz sie przyzywcziac bo bedziesz chodzila bardzo czestoo ... Neutral niestety...ale trzeba pocierpiec Wink

Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Pon Mar 24, 2008 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WIND OF HOPE Very Happy DZIS mialam 1zetkniecie z odwiedzinami w ubikacji w pozycji na kleczka hehe ale nie bylo tak zle jak myslalm Smile ojoj do kiedy trwaja wymioty? Wink Czasem pobolewa Mnie brzuszek chyba tam wszystko sie rozrasta...
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 24, 2008 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wymioty ...hmmm do 18 tyg. czasem pozniej, czasem wczesniej...a niektore kobiety maja przez cała ciaze mdlosci Neutral okropne... Smile

Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Wto Mar 25, 2008 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hay wind of hope bllee cala ciaze hehhe ja dzis wyjezdzam do pl zmienilam rezerwacje ale w piatek juz spowrotem takze odezwe sie na forum po powrocie buzka
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 19 z 40