Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pogaduchy o ciąży,jej przebiegu, porodzie itp :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Justysiaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik to super Wink Szczerze zazdroszcze i trzymam kciuki za ciążę, by wszystko było ok do końca Smile Smile Po wizycie wpadaj na forum i pisz co i jak z dzidziusiem Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widze że przybylo nam forumowiczek na naszym wątku Smile fajnie że jest nas coraz więcej Smile

Justysia gratuluje zdecydowania, jeśli jesteście gotowi na bobaska to nie ma co zwlekać, tylko jak pisałas najpierw szkoła i praca tak żeby było bez stresowo i dla was rodziców i dla maleństwa. Sama troszke musialam poczekać a juz za pare tygodni bede iała mojego szkraba Very Happy

Sekrecik ja kolekcjonuje każde zdjęcie maluszka na usg i mam właściwie od momętu jak był mała fasoleczką rewelacyjna sprawa móc sobie to obejrzeć zwłaszcza teraz jak kopie i przewraca sie w brzusiu.

No a ja w końcu musze ponarzekac na mój kregosłup do tej pory mi nie dokuczał, ale ostatnio brzuchol sie powiększył i jest co dzwigać z przodu więc kregosłup sie buntuje. Czuje że wielkie plum juz nie długo. A i dziewczyny bardzo polecam chodzenie do szkoły rodzenia mozna się dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć i jakos psychicznie przygotować na przyjscie maluszka .
Pozdrówki

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Syla23 Jeśli można wiedzieć ile masz latek?W jakim wieku zaczełaś myśleć o dziecku? Smile Dzidzia bardzo kopie? Ojj urwisek będzie pewnie Very Happy Very Happy
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 4:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe super tak poczytac Wasze wypowiedzi dziewczyny Smile ja co prawda jeszcze nie planuje dzidzi ale kiedys napewno wiec bede czytac sobie Wasze posty Smile 3 majcie sie cieplo wszystkie i Ty Justysia tez Smile
Powrót do góry
Justysiaaa

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pinezka na każdego przyjdzie czas:) Nigdy nie wiadomo kiedy Cię nawiedzi myśl o chęci bycia mamusią Very Happy Ja bardzo chcę, ale trzeba poczekać i nie ma innego wyjścia Smile Smile We wrześniu zostanę mamusią chrzestną z czego bardzo się cieszę... Very Happy Będę miała troszkę praktyki w opiekowaniu się dzidzią Very Happy Very Happy Pozdrawiam wszystkich Very Happy Very Happy\

---edited by Wind_Of_Hope---
Moze nie odbiegajmy od tematu Smile tutaj jest mowa o przebiegiu ciazy Smile
Powrót do góry
syla23

PostWysłany: Sob Kwi 05, 2008 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Justysia mam 24 lata jak łatwo obliczyc w ciąże zaszłam jak miałam 23 mój partner (bo nie jesteśmy małżeństwem) ma 28 i na dziecko zdecydował sie na dwa miesiące przed tym jak nam sie udało, bo do tego czasu nie chciał miec dzieci. A ja o bobasku myślalam chyba od ukończenia szkoły, kocham bobaski i bardzo chcałam mieć swoje ale szanowałam to że mój partner nie i dlatego czekałam. Zreszta jestem zdania ze tą decyzje trzeba podjąc we dwoje a nie samemu. Wink
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 05, 2008 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Syla a jakby był 5 lat młodszy ...to tez bys czekała niewiadomo ile? np. do 29,30 Neutral... czasem trzeba pomoc losowi Razz.

Powrót do góry
syla23

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind od tej strony nigdy się nie zastanawiałam nad tym, być może dlatego że nigdy nie chciałam mieć młodszego od siebie faceta, a jak zaczynałam że tak powiem "chodzić" z moim obecnym partnerem to miałam 17 lat więc tym bardziej młodsi nie wchodzili w gre Wink Jak sie teraz nad tym zastanawiam to nigdy nie wiadomo co los przyniesie i gdybym dopiero teraz poznała meżczyzne swojego życia to pewnie wiek nie był by takim wyznacznikiem jak kiedyś. Wiesz tak naprawde trudno jest powiedzieć kidy facet jest gotowy na dziecko widzisz tak jak ci pisałam myśle że mojemu pomogła decyzja mojego rodzeństwa o rodzicielstwie myśle że on należy do facetów którzy potrzebują takiego bodźca, choc mogę się mylić Smile. A przecierz są faceci którzy już w wieku 20 lat sa gotowi i chcą mieć dzieci ( mamy prosty przkład Justysi). Nikt nam nie zabroni jednak wpływać na nasze drugie połówki i namawiać ich go grzechu Twisted Evil prawda, a nóż się skuszą Razz

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Syla23 Jak usłyszałam od mojego chłopaka, że chciałby mieć dziecko to byłam naaaprawdę pozytywnie zaskoczona...

Mój brat ma 24 lata (chyba już wspominałam Wink ) i nie jest gotowy na dziecko... A mi się trafił taki chłopak Very Happy

Wczoraj rozmawiałam z nim, że tak pragnę dziecka, że o niczym innym nie myślę...Ciągle tylko dziecko, a co by było gdybym teraz zaszła itd. . . Powiedział, że On też jest gotowy, bardzo pragnie dziecka ale chce poczekać byśmy za kilka lat mogli zapewnić maleństwu takie życie na które zasługuje...

Dziewczyny co ja mam robić? Ja nie mogę przestać o tym myśleć Sad Sad Sad Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 12:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Justysia ciesz sie ze jest gotowy i mysli na zapas Smile ja nie wiem kiedy sie doczekam Sad. musisz wytrzymac Smile bedziecie mieli kase i dzidzi niczego nie zabraknie Smile dasz rade Wink

oki nie odbiegajmy od tematu ! Smile bo to nie miejsce na tego typu rozmowki Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 22 z 40