Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Justysiaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 1:14 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik to super Szczerze zazdroszcze i trzymam kciuki za ciążę, by wszystko było ok do końca Po wizycie wpadaj na forum i pisz co i jak z dzidziusiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 1:29 pm Temat postu: |
|
|
Widze że przybylo nam forumowiczek na naszym wątku fajnie że jest nas coraz więcej
Justysia gratuluje zdecydowania, jeśli jesteście gotowi na bobaska to nie ma co zwlekać, tylko jak pisałas najpierw szkoła i praca tak żeby było bez stresowo i dla was rodziców i dla maleństwa. Sama troszke musialam poczekać a juz za pare tygodni bede iała mojego szkraba
Sekrecik ja kolekcjonuje każde zdjęcie maluszka na usg i mam właściwie od momętu jak był mała fasoleczką rewelacyjna sprawa móc sobie to obejrzeć zwłaszcza teraz jak kopie i przewraca sie w brzusiu.
No a ja w końcu musze ponarzekac na mój kregosłup do tej pory mi nie dokuczał, ale ostatnio brzuchol sie powiększył i jest co dzwigać z przodu więc kregosłup sie buntuje. Czuje że wielkie plum juz nie długo. A i dziewczyny bardzo polecam chodzenie do szkoły rodzenia mozna się dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć i jakos psychicznie przygotować na przyjscie maluszka .
Pozdrówki _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 3:35 pm Temat postu: |
|
|
Syla23 Jeśli można wiedzieć ile masz latek?W jakim wieku zaczełaś myśleć o dziecku? Dzidzia bardzo kopie? Ojj urwisek będzie pewnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 4:12 pm Temat postu: |
|
|
hehe super tak poczytac Wasze wypowiedzi dziewczyny ja co prawda jeszcze nie planuje dzidzi ale kiedys napewno wiec bede czytac sobie Wasze posty 3 majcie sie cieplo wszystkie i Ty Justysia tez |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Pinezka na każdego przyjdzie czas:) Nigdy nie wiadomo kiedy Cię nawiedzi myśl o chęci bycia mamusią Ja bardzo chcę, ale trzeba poczekać i nie ma innego wyjścia We wrześniu zostanę mamusią chrzestną z czego bardzo się cieszę... Będę miała troszkę praktyki w opiekowaniu się dzidzią Pozdrawiam wszystkich \
---edited by Wind_Of_Hope---
Moze nie odbiegajmy od tematu tutaj jest mowa o przebiegiu ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 4:47 pm Temat postu: |
|
|
Justysia mam 24 lata jak łatwo obliczyc w ciąże zaszłam jak miałam 23 mój partner (bo nie jesteśmy małżeństwem) ma 28 i na dziecko zdecydował sie na dwa miesiące przed tym jak nam sie udało, bo do tego czasu nie chciał miec dzieci. A ja o bobasku myślalam chyba od ukończenia szkoły, kocham bobaski i bardzo chcałam mieć swoje ale szanowałam to że mój partner nie i dlatego czekałam. Zreszta jestem zdania ze tą decyzje trzeba podjąc we dwoje a nie samemu. _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 10:07 pm Temat postu: |
|
|
Syla a jakby był 5 lat młodszy ...to tez bys czekała niewiadomo ile? np. do 29,30 ... czasem trzeba pomoc losowi . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:09 am Temat postu: |
|
|
Wind od tej strony nigdy się nie zastanawiałam nad tym, być może dlatego że nigdy nie chciałam mieć młodszego od siebie faceta, a jak zaczynałam że tak powiem "chodzić" z moim obecnym partnerem to miałam 17 lat więc tym bardziej młodsi nie wchodzili w gre Jak sie teraz nad tym zastanawiam to nigdy nie wiadomo co los przyniesie i gdybym dopiero teraz poznała meżczyzne swojego życia to pewnie wiek nie był by takim wyznacznikiem jak kiedyś. Wiesz tak naprawde trudno jest powiedzieć kidy facet jest gotowy na dziecko widzisz tak jak ci pisałam myśle że mojemu pomogła decyzja mojego rodzeństwa o rodzicielstwie myśle że on należy do facetów którzy potrzebują takiego bodźca, choc mogę się mylić . A przecierz są faceci którzy już w wieku 20 lat sa gotowi i chcą mieć dzieci ( mamy prosty przkład Justysi). Nikt nam nie zabroni jednak wpływać na nasze drugie połówki i namawiać ich go grzechu prawda, a nóż się skuszą _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:22 am Temat postu: |
|
|
Syla23 Jak usłyszałam od mojego chłopaka, że chciałby mieć dziecko to byłam naaaprawdę pozytywnie zaskoczona...
Mój brat ma 24 lata (chyba już wspominałam ) i nie jest gotowy na dziecko... A mi się trafił taki chłopak
Wczoraj rozmawiałam z nim, że tak pragnę dziecka, że o niczym innym nie myślę...Ciągle tylko dziecko, a co by było gdybym teraz zaszła itd. . . Powiedział, że On też jest gotowy, bardzo pragnie dziecka ale chce poczekać byśmy za kilka lat mogli zapewnić maleństwu takie życie na które zasługuje...
Dziewczyny co ja mam robić? Ja nie mogę przestać o tym myśleć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 12:26 pm Temat postu: |
|
|
Justysia ciesz sie ze jest gotowy i mysli na zapas ja nie wiem kiedy sie doczekam . musisz wytrzymac bedziecie mieli kase i dzidzi niczego nie zabraknie dasz rade
oki nie odbiegajmy od tematu ! bo to nie miejsce na tego typu rozmowki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|