Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pogaduchy o ciąży,jej przebiegu, porodzie itp :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Justysiaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind_of_hope sorki zapomniałam się Laughing

Syla23 i jak tam maleństwo? Dobrze się czujesz? Jeśli można wiedzieć na kiedy wypada termin? Very Happy Very Happy
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 10:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Justysia ja czuje się no w miare dobrze, jest już mnie o wilele więcej więc szybko się męcze i ciężko mi sie oddycha, ale jest ok. Skurcze już są oczówalne dla mnie ale to dopiero skurcze przepowiadające wiec może to jeszcze potrwać. Rolling Eyes termin mam na 17 maja więc maleńki ma jeszcze troche czasu choć coś czuje że nie bedzie chciał siedzieć zbyt długo u mamusi Cool . A malutki przecąga się w brzuchu jak tylko się da i zastanawiam sie czy jeszcze jest głową do dołu czy już sie obrócił w druga strone. Jest bardzo ruchliwy i uwielbia kopać mnie po pęcherzu albo po szyjce, to drugie lubi bardziej Confused . Jeśli chodzi o przygotowania to ciuszki już mam przygotowane dla maleństwa, musze jeszcze skompletować torbę do szpitala i kupić fotelik samochodowy i bedzie wszystko ,,,,,,,ach juz sie nie mogę doczekać Very Happy
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 11:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez chcialabym do was dolaczyc kochane Wink Moje brzuszkowe malenstwo - ukochana fasoleczka ma dopiero 8 tygodni wiec do porodu jeszcze mam wiele czasu , termin mam na 14 listopada wd ostaniej miesiaczki USG jeszcze nie mialam gdyz bede miala wykonywane w 12 tc USG genetyczne .Mam nadzieje ze bede mogla dzielic sie wami wspanialymi i tymi ciut gorszymi chwilami ciazy,porodu a w pozniejszym czasie rowniez i rozwojem maluszka.Pozdrawiam

P.S. Wrocilam na forum Very Happy i narazie nie planuje was juz opuszczac Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
syla23

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 11:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mama Julki gratuluje i życze spokojnych 9 miesięcy i szybkiego plum Very Happy
Rozumiem że to twoje drugie maleństwo, czy łatwo jest sie zdecydować na drugie maleństwo? jaka bedzie różnica wiekowa między maluszkami?

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 1:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ajj . . . Ale Wam zazdroszcze kobietki Very Happy Ja tak bardzo marzę o dziecku, ciągle o tym myślę mój chłopak jest gotowy i nici bo mam 17 lat dopiero Sad Sad Ja rozumiem ale mi smutno Sad

Syla23 cieszę się bardzo, że ciąża przebiega prawidłowo Laughing Mam nadzieję, że poród nie będzie ciężki i szybciutko pójdzie Wink Ale nawet jeśli będzie ciężko czego absolutnie Ci nie życzę to dla takiej nagrody warto się pomęczyć Very Happy Very Happy

Mama Julki Jeszcze dużo czasu do porodu Wink Planowaliście z mężem następną dzidzię czy samo tak wyszło? Chciałabyś synka czy córeczkę? Ja bym chciała córeczkę miała by na imię Wiktoria. . . Albo właśnie Julka bo strasznie podoba mi się to imię Very Happy Very Happy
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miedzy moimi pociechami bedzie 2 lata i 10 miesiecy o ile moje drugie szczescie urodzi sie w terminie , ja nie mialam oporow stwierdzilismy z mezem ze jak nie teraz to nigdy sporo czasu staralismy sie o 2 fasoleczke ale wkoncu sie udalo i jestesmy teraz juz mega szczesliwi Smile a i mam nadzieje ze Julcia sprawdzi sie jako starsza siostrzyczka Smile heh chociaz nie powiem mam czasami takie dni ze sie martwie ze nie ogarne wszystkiego ale mam wspanialego meza u ktorego mam ogromne wsparcie i pomoc i wiem ze damy rade z nasza 2 ukochanych dzieci Wink
A co do plci drugiej dzidzi to nam absloutnie bez znaczenia Wink pierwszy mial byc chlopczyk wyszla Juleczka wiec drugie baby juz nie ma roznicy czy bedzie piekna dziewczyneczka czy sliczym chlopczykiem napewno wiemy juz ze w moim brzuszku rosnie sobie Amelka lub Szymonek

Pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mamoooooooooo Exclamation jestes wkoncu z nami Smile ciesze sie mocno! mam nadzieje ze zostaniesz az do porodu hehe Smile < a ja wiedzialam wczesniej ze Julka bedzie miala rodzenstwo hihiihih Razz >.

Powrót do góry
syla23

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mama Julci u mnie w brzuszku też jest mały Szymonek Very Happy (lub Kornelek) jeszcze się zastanawiamy ale wiemy że chłopiec, a jeśli bedzie niespodzianka i bedzie córeczka będzie Oliwia Smile
Gość

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nawet nie wiecie jak fajnie i milo sie czyta Wasze wypowiedzi Smile na przyszlosc bede duzo wiedziec o ciazy i porodzie hehe Cool pozdrowki :*
Powrót do góry
Justysiaaa

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 4:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Smile A ja się dzisiaj dowiedziałam że prawdopodobnie zostanę ciocią. . . Mojego brata dziewczyna chyba jest w ciąży. . . Baaaaardzo się cieszę Very Happy

Jak nie mogę się cieszyć swoim szczęściem to cieszę się szczęściem innych Wink Godzinami siedzę na tym forum i czytam Wasze wypowiedzi. . . Dają mi tyle radości Laughing Dziękuję za wszystko Very Happy Very Happy Very Happy

---edited by Wind_Of_Hope---
Justysia rozumiem radosc ale ---> prosze pisac max. 3 emotikony obok siebie

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 23 z 40