Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 6:34 pm Temat postu: |
|
|
HAY dziewuszki Moja dzidzia dzis rano dala mi wycisk musialam tyle raze biegac do wc ze szok:)czasem kreci mnie od rana do wieczora...A jakie ladnie ciuszki kupilam przez ten weekend toz mowie wam dostalam chyba swirka hehe nawet mamy juz siedzonko do autka:) A cycuszki to mnie tak bola ze szok sutki mam tak sterczace jak nigdy hehe moj adi zbija sie ze jak z playboya hehe U mnie leci juz drugi miesiac i 3dzien nie moge doczekac sie juz odstajacego brzuszka Wind of hope musze zaczac szukac czegos na roztepy bo to nieuniknione a wole juz zaczac teraz sie smarowac slyszalam ze w rossmanie jest taka fajowa oliwka do brzuszka piersi i posladkow zolto-pomaranczowa i jest na niej kobieta z brzuszkiem tu w Niemczech tez taka jest wiec kupie ...zobaczymy co z tego wyniknie po za tym jestem mloda wiec mysle ze jakos to sie uformuje hehe _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 7:20 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik wiem o czym mowisz moja przyjaciolka ja stosowała i nie miala ani jednego rozstepa przez cała ciaze ale to chyba zalezy od elastycznosci skory... ciesze sie ze wszystko ok. byłas juz u gina? co mowil ? ile mm ma niunia?
jedzonko juz kupiłas? nie za wczesnie? . przeciez sie zepsuje . ajj Ty wariacie hehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 9:38 pm Temat postu: |
|
|
Wind of hope ide za tydzien dopiero juz sie nie moge doczekac...no cos ty nie zepsuje sie jest zapakowane heeh Napewno sie pochwale co z maluszkiem teraz zalozy mi karte dla dziecka buzka _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Wind Siedzionko a nie jedzonko Wybacz. . . Od niedawna jestem na tym forum i wielu rzeczy nie wiem. . . Dopiero jak dajesz mi uwagi pod postem to wiem czego mi nie wolno. . . Przepraszam nie wiedziałam, że nie można więcej emotikonek koło siebie niż 3.
Sekrecik ajj ale się cieszę Już daje w kość? Oj to będzie urwisek Daje o sobie znać, żebyś nie zapomniała kogo nosisz pod serduszkiem Co do szaleństwa zakupów dla dzidzi to się nie dziwię, ja już zbieram pieniążki, by móc kiedyś kupić jak najwięcej rzeczy maleństwu a mam nadzieje że Bozia da mi to szczęście jak będzie to tylko możliwe Dzisiaj wybrałam się do sklepu "Niemowlaczek" by zobaczyć na ubranka
A właśnie mam pytanie Co matka chrzestna ma kupić na chrzest? Bo mnie koleżanka poprosiła bym była matką chrzestną a, że dziecku się nie odmawia to się zgodziłam i nie wiem co można kupić. . . Słyszałam, że świecę jakąś i nie wiem czy to prawda i co jeszcze dodatkowo można kupić?? _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 9:31 am Temat postu: |
|
|
Hay Justysia hmm sama nie wiem moze jakies fajne ubranko to chlopczyk czy dziewczynka? dzidzia czasem przesadza jejeciu dzis od rana boli mnie zabek wogole jak to jest z dentysta w ciazy????mozna wykonywac zabiegi np wiercenie w zabku itd???WIND OF HOPE !!! z tym pytaniem zwracam sie do Ciebie Boje sie bo mam bardzo kruche zabki a nie chce zostac bez heheh _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 10:13 am Temat postu: |
|
|
Sekrecik zwrocilas sie do Wind ale ja bylam pierwsza to odpowiem Generalnie przed ciaza powinno sie przygotowac uzebienie zeby bylo zdorwiusie ale nie zawsze ciaza jest zaplanowana np tak jak moja pierwsza , wiec mnie w ciazy bolal zabek i poszlam do stomatologa tylko powiedzialam w ktorym tc jestem i ze jestem w ciazy.Zreszta na karcie ciazy masz tam rubryczke leczenie stomatologiczne w ciazy.Wiec bierz ze soba karte i lec do dentysty.Powodzenia
A ja dzisiaj od rana wisze sobie nad kibelkiem...hmmm uroki ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 11:31 am Temat postu: |
|
|
upppssss zle doczytałam....Justysia dzieki za poprawke jzu mi sie placze wszystko...buehehehe. jak siedzonko to na 100% nie zepsuje sie .
No własnie mama Julki ,mnie ubiegła . Sekrecik jesli zab wymaga natychmiastowego leczenia to idz do dentysty ale od razu zaznacz ze jestes w ciazy. To prawda ze ład z zabkami trzeba planowac tuz przed ciaza. ja na szczescie mam wszystko ok. wiec zostalo mi tylko czekac
Mamo Julki ... 8 tydz i mdłosci. wspołczuje jak sobie z nimi radzisz? jesz herbatniczki? kefiry? imbir? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 11:41 am Temat postu: |
|
|
Wind narazie nic nie robie bo mnie to dzisiaj zaskoczylo strasznie jak bylam w ciazy z Jula to zaczelo mi sie tak kolo 12 tc i trwalo ze 3 tygodnie , a teraz od 8 mam sie meczyc?hmmm moze to nie z powodu ciazy tylko wczoraj schrupalam cos co mi zaszkodzilo , a wogole to cierpie na przerazliwy bol brzucha choroba jak zmieniam pozycje z siedzacej na stojaca to jest koszmar ;( ale damy rade Pozdrowionka
Sekrecik o ile dobrze widze mamy podobny czas pozostaly do porodu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Oj dziewczynki jak was tak czytam to tez bym chciała chyba wrócić na troszke do etapu 8-12 tc ale jednak wole moje 34 tc . Dzisiaj mam bardzo leniwy i powolny dzień i gdyby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce to bym miała pewnie dużo energi na jakieś porządki, jednak dzisiaj sobie odpuszczam. Pamietam że mnie wymioty też dość szybko dopadły i męczyłam się jakieś 4 tygodnie ale o dziwo nie spadłam z wagi a wręcz przytyłam sobie troszke jak to możliwe nie wiem, ale tak było. Oh całą ciąże nie bolał mnie kręgosłup a teraz boli jak nie wiem zwłaszcza jak np zmywam (nigdy nie lubiłam więc chyba już nie polubie),wogóle pozycja stojąca mnie bardzo męczy . Ale mam dzisiaj dzień na narzekanie _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 1:54 pm Temat postu: |
|
|
HAY MAMUŚKA JULKI HEHE !!!! i to bardzo ja jestem 8tydzien i 3dzien dzis biegnie:)jak sie trzymasz?hehe czujesz tez ze urosly ci piersi moje sutki robia sie ogromne mojemu mezowi sie bardzo podobaja hehe a mnie bardzo bola;)czasem pobolewa mnie brzuszek za tydzien mamy wizyte i lekarz zaklada nam ksiazeczke dla maluszka:)Jak narazie schudlam z 4kilo bo ciezko jest mi jesc, rano wcinam troszke platkow zaraz po kwas foliowy..nie wiem jak w polsce zalecaja go brac...? mi ginekolog powiedzial ze od 3miesiaca bede brac witaminy kupilam sobie teraz jak bylam w polsce FALVIT M na opakowaniu jest rozowa kobieta z brzuszkiem:) po sniadaniu zawsze jakis owoc obiad ktory czasem ciezko mi wchodzi i lekka kolacje:)w miedzy czasie owoce i warzywanie mam zachcianek ani na kwasne ani na slodkie hehe a bardzo chcialabym dziewczynke:) Najgorsze jest to ze mieszaja mi sie zapachy jak wchodze do duzych sklepow z jedzonkiem to odrazu mi sie wszystko podnosi ...Ostatnio maz odbieral mnie z dworca jak wracalam z pl i musielismy na srodku autostrady zatrzymac sie bo tak Mnie wzielo ze szok hehe W 1miesiacu mialam straszne bole glowy teraz ustapily z czego sie ciesze Sluchaj jakie mialas wykonywane 1badania jak poszlas do ginekologa?pozdrawiam Monia dbaj o siebie i bebe _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|