Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 3:38 pm Temat postu: |
|
|
ok kobietki a teraz mam pytanie z innej polki.. (zaznaczam ze nie wiem czy dobrze je tu umieszczam ale wydaje mi sie ze tak). Otoz: jak to jest u Was z seksem w czasie ciazy albo jak bylo zawsze mnie to ciekawilo a nie mam sie kogo spytac.. przeciez swojej mamy sie nie spytam bo jeszcze sie zbulwersuje. Jak nie chcecie to nie musicie odpowidac i przepraszam jesli ktoras z Was urazilam..
jestem ciekawa i juz jak to w tym okresie jest z seksem bo wiadomo ze facet zawsze ma ochote |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Pinezka hmmm powiem tak na początku ciąży aż do momętu jak brzuszek nam nie zaczoł przeszkadzać nie było z tym problemów, kochaliśmy sie jak tylko i kiedy tylko mieliśmy na to ochote choć czasem jak było tak że poprostu się żle czułam to mówiłam mojemu M o tym i poprostu sie nie kochaliśmy ale nie zdarzało sie to często. Teraz niestety mamy abstynęcje ale nie dlatego że nie możemy bo nasza ginka nie miała przeciwwskazań ale nie chcemy ryzykować wcześniejszym porodem to po pierwsze a po drugie całą ciąże męczyły mnie ifekcje i teraz też z nimi walcze a do porodu musze sie z nimi uporać mam nadzieje że nam sie uda. A ogólnie podczas ciązy seks jest super prawie tak dobry jak podcczas starań o fasoleczke Pozdrawiam _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 7:26 pm Temat postu: |
|
|
tez bym chciała poczuc sex do konca ,, nie to ze nie mam takiej mozliwosci bo jak nadchodza niepłodne to szalejemy do konca,ale co innego kochac sie codziennie po pare razy i zawsze z finałem w srodku bez obaw ze moze sie cos stac ahhhh zazdroscic
Syla pisałas o infekcjach..od kiedy je masz i z czym sie meczysz? kada kobieta je ma jak zachodzi w ciaze?
ile razy mialas robione usg brzuszne słyszałam ze mozna przez cała ciaze tylko 3 razy ? chyba ze jest ciaza zagrozona ... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 8:02 pm Temat postu: |
|
|
Mama Julki tylko ze ja mam takiego stracha isc do dentysty ze szok sam glos wiertelek doprowadza mnie do furi Ale poczekam do nastepnego tyg bo wtedy mam wizyte u ginekologa wiec porozmawiam nim na ten temat Wspolczuje z tym siedzonkiem nad kibelkiem nic milego najgorzej jest z rana jak sie nie ma czym mi to az wtedy lezki leca hehe ale daje rade choc czasem wkurza mnie taki stan _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:36 am Temat postu: |
|
|
hehe co do seksu to ja poki co nawet nie chce o tym myslec Jakos mnie wogole nie kreci a wrecz nawet odrzuca od pieszczot i seksu.Naszczescie moj maz przetrwal juz 1 ciaze i w tamtej tez caly pierwszy trymestr seks byl bleeee.Za to drugi trymestr hmmmm...juz sie nie moge doczekac mialam na to wkolko ochote Sekrecik : piersi mi nie urosly poniewaz ja z natury mam wielkie i w tamtej ciazy mi tez nie urosly wogole naszczescie bo by chyba stanikow na mnie nie bylo Co do badan to poki co mialam tylko ginekologiczne w 12 tc ide do poradni genetycznej na USG genetyczne , a poki co morfologia,mocz,cisnienie.Dzisiaj umieram!Czuje sie strasznie a jestem sama z Jula maz jest w tarsie a jeszcze do pracy musze isc Dobrze ze chociaz was mam to moge sie troche wygadac jak nie ma mojego Bartka
Buziaki dla was :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:46 am Temat postu: |
|
|
Mamo...mialas juz nie pracowac ... uwazaj na siebie. przeciez to 1wsze tyg. sa najwazniejsze..a TY w zadymionym pomiesZczeniu przebywasz... nie mozesz sie zwolnic? i tak kase beda Ci płacic. wspołczuje bardzo...ale całe szczescie ze mdłosci nie trwaja wiecznie. napewno Ci minie.
A kto z Jula bedzie jak Ty pojdziesz do work? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 10:06 am Temat postu: |
|
|
Jula ma opiekunke , a co do pracy to wiem wiem musze przestac ... Szef juz wie ze bede miala dzidzi i sam nie chce mnie juz trzymac powiedzial bym przyniosla zwolnienie bo nie moge dluzej pracowac ale ja zwolnienie bede miala dopiero 18 kwietnia tzn juz nie tak dlugo i do tego czasu musze pracowac a potem mam slodkie zwolnionko i siedzenie w domku z Julcia do konca ciazy a potem siedzenie w domku z Jula i ??? heh az mi sie milo na sercu robi a ja wlasnie wariuje Jula od rana wkolko mama daj mama am mama pic mama to mama tamto udusze kruszyne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 1:05 pm Temat postu: |
|
|
Kobietki ratunku ! ! !
od około 2 dni zauwarzyłam na majtkach taki dziwny śluz, jak białko jajka. . . Nigdy takiego nie miałam i jest On dość obfity. . . Ja zwykle miałam taki bardziej gęsty i zostawiał białę plamy na bieliźnie, ten też zostawia ale jest jakiś inny niż zwykle. . . Co więcej dzisiaj rano obudziłam się poleżałam chwilkę bo jak szybko wstaję to potem mam zawroty głowy. . . Wstałam po kilku minutach i zrobiło mi się niedobrze. . . Już myślałam, że z domu nie wyjdę. . . Przeszło jednak Do teraz jednak boli mnie glowa i brzuch pobolewa. . . Cio jest? poradźcie coś. . . Please _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Justyssiaa ja stawiam na owulacje w ktorym dniu cyklu jestes? mi jest zawsze niedobrze na dzien lub dwa przed jajeczkowaniem i tez mam zawroty głowy .. czekam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 3:54 pm Temat postu: |
|
|
29.03 dostałam @ spóźniła mi się o 10 dni choć nigdy się tak nie spóźniała. . . Trwała 7 dni ale przed 2/3 dni prawie jej nie było tylko takie plamienie. . . Ogólnie ta miesiączka nie była taka obfita jaką zawsze miałam. Miesiączka skończyła się 5.04. I nie wiem co jest teraz o ile dobrze to liczę to teraz jest 11 dzień cyklu. . . Bo to się liczy od pierwszego dnia miesiączki do 1 dnia następnej tak? Czyli chyba 11 dzień. . . Proszę o szybciutką odpowiedź. . .A i jeszcze zarejestrowałam się do gina idę 24 aż bo troszkę trzeba poczekać. . .Hehe Wind ja nigdy tak nie miałam nie wiem co to za zmiany organizmu. . . Może wreszcie będę miała regularne @. . . Bo już mnie męczy czekanie na @ denerwowanie się. . . _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|