Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pogaduchy o ciąży,jej przebiegu, porodzie itp :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok kobietki Smile a teraz mam pytanie z innej polki.. (zaznaczam ze nie wiem czy dobrze je tu umieszczam ale wydaje mi sie ze tak). Otoz: jak to jest u Was z seksem w czasie ciazy albo jak bylo Question Embarassed zawsze mnie to ciekawilo a nie mam sie kogo spytac.. przeciez swojej mamy sie nie spytam bo jeszcze sie zbulwersuje. Jak nie chcecie to nie musicie odpowidac i przepraszam jesli ktoras z Was urazilam..

jestem ciekawa i juz Wink jak to w tym okresie jest z seksem bo wiadomo ze facet zawsze ma ochote Razz
Powrót do góry
syla23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pinezka hmmm powiem tak na początku ciąży aż do momętu jak brzuszek nam nie zaczoł przeszkadzać nie było z tym problemów, kochaliśmy sie jak tylko i kiedy tylko mieliśmy na to ochote choć czasem jak było tak że poprostu się żle czułam to mówiłam mojemu M o tym i poprostu sie nie kochaliśmy ale nie zdarzało sie to często. Teraz niestety mamy abstynęcje ale nie dlatego że nie możemy bo nasza ginka nie miała przeciwwskazań ale nie chcemy ryzykować wcześniejszym porodem to po pierwsze a po drugie całą ciąże męczyły mnie ifekcje i teraz też z nimi walcze a do porodu musze sie z nimi uporać Sad mam nadzieje że nam sie uda. A ogólnie podczas ciązy seks jest super prawie tak dobry jak podcczas starań o fasoleczke Very Happy Wink Pozdrawiam
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 7:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez bym chciała poczuc sex do konca ,, nie to ze nie mam takiej mozliwosci Razz bo jak nadchodza niepłodne to szalejemy do konca,ale co innego kochac sie codziennie po pare razy i zawsze z finałem w srodku bez obaw ze moze sie cos stac Razz ahhhh zazdroscic Wink
Syla pisałas o infekcjach..od kiedy je masz i z czym sie meczysz? Sad kada kobieta je ma jak zachodzi w ciaze?
ile razy mialas robione usg brzuszne Smile słyszałam ze mozna przez cała ciaze tylko 3 razy ? chyba ze jest ciaza zagrozona ...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sekrecik88

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mama Julki tylko ze ja mam takiego stracha isc do dentysty ze szok sam glos wiertelek doprowadza mnie do furi Crying or Very sad Ale poczekam do nastepnego tyg bo wtedy mam wizyte u ginekologa wiec porozmawiam nim na ten temat Wink Wspolczuje z tym siedzonkiem nad kibelkiem nic milego najgorzej jest z rana jak sie nie ma czym mi to az wtedy lezki leca hehe ale daje rade choc czasem wkurza mnie taki stan
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe co do seksu to ja poki co nawet nie chce o tym myslec Sad Jakos mnie wogole nie kreci a wrecz nawet odrzuca od pieszczot i seksu.Naszczescie moj maz przetrwal juz 1 ciaze i w tamtej tez caly pierwszy trymestr seks byl bleeee.Za to drugi trymestr hmmmm...juz sie nie moge doczekac mialam na to wkolko ochote Wink Sekrecik : piersi mi nie urosly poniewaz ja z natury mam wielkie i w tamtej ciazy mi tez nie urosly wogole naszczescie bo by chyba stanikow na mnie nie bylo Wink Co do badan to poki co mialam tylko ginekologiczne w 12 tc ide do poradni genetycznej na USG genetyczne , a poki co morfologia,mocz,cisnienie.Dzisiaj umieram!Czuje sie strasznie a jestem sama z Jula maz jest w tarsie a jeszcze do pracy musze isc Sad Dobrze ze chociaz was mam to moge sie troche wygadac jak nie ma mojego Bartka
Buziaki dla was :*
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mamo...mialas juz nie pracowac Sad ... uwazaj na siebie. przeciez to 1wsze tyg. sa najwazniejsze..a TY w zadymionym pomiesZczeniu przebywasz... Sad nie mozesz sie zwolnic? i tak kase beda Ci płacic. Smile wspołczuje bardzo...ale całe szczescie ze mdłosci nie trwaja wiecznie. napewno Ci minie.
A kto z Jula bedzie jak Ty pojdziesz do work?

Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 10:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jula ma opiekunke , a co do pracy to wiem wiem musze przestac ... Szef juz wie ze bede miala dzidzi i sam nie chce mnie juz trzymac powiedzial bym przyniosla zwolnienie bo nie moge dluzej pracowac ale ja zwolnienie bede miala dopiero 18 kwietnia tzn juz nie tak dlugo i do tego czasu musze pracowac a potem mam slodkie zwolnionko i siedzenie w domku z Julcia do konca ciazy Smile a potem siedzenie w domku z Jula i ??? heh az mi sie milo na sercu robi Smile a ja wlasnie wariuje Jula od rana wkolko mama daj mama am mama pic mama to mama tamto Wink udusze kruszyne Razz
Powrót do góry
Justysiaaa

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kobietki ratunku ! ! !

od około 2 dni zauwarzyłam na majtkach taki dziwny śluz, jak białko jajka. . . Nigdy takiego nie miałam i jest On dość obfity. . . Ja zwykle miałam taki bardziej gęsty i zostawiał białę plamy na bieliźnie, ten też zostawia ale jest jakiś inny niż zwykle. . . Co więcej dzisiaj rano obudziłam się poleżałam chwilkę bo jak szybko wstaję to potem mam zawroty głowy. . . Wstałam po kilku minutach i zrobiło mi się niedobrze. . . Już myślałam, że z domu nie wyjdę. . . Przeszło jednak Very Happy Do teraz jednak boli mnie glowa i brzuch pobolewa. . . Cio jest? poradźcie coś. . . Please Rolling Eyes
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Justyssiaa ja stawiam na owulacje Razz Smile w ktorym dniu cyklu jestes? mi jest zawsze niedobrze na dzien lub dwa przed jajeczkowaniem i tez mam zawroty głowy Neutral.. czekam Wink

Powrót do góry
Justysiaaa

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

29.03 dostałam @ spóźniła mi się o 10 dni choć nigdy się tak nie spóźniała. . . Trwała 7 dni ale przed 2/3 dni prawie jej nie było tylko takie plamienie. . . Ogólnie ta miesiączka nie była taka obfita jaką zawsze miałam. Miesiączka skończyła się 5.04. I nie wiem co jest teraz o ile dobrze to liczę to teraz jest 11 dzień cyklu. . . Bo to się liczy od pierwszego dnia miesiączki do 1 dnia następnej tak? Czyli chyba 11 dzień. . . Proszę o szybciutką odpowiedź. . .A i jeszcze zarejestrowałam się do gina idę 24 aż bo troszkę trzeba poczekać. . .Hehe Wind ja nigdy tak nie miałam nie wiem co to za zmiany organizmu. . . Może wreszcie będę miała regularne @. . . Bo już mnie męczy czekanie na @ denerwowanie się. . .
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 25 z 40