Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 5:02 pm Temat postu: |
|
|
hmmm na moje oko ten ciagnacy sie sluzik własnie wskazuje na poczatek dni płodnych. jestes blisko owulacji stad te zawroty no oczywiscie moge sie mylic ale miewam podobnie jak Ty wiec wiesz .. . pojdziesz do gina i wszystkiego sie dowiesz. pzdr
kurdeee Justyssiaaa znow zboczyłysmy z tematu... tu o ciazy sie mowi narazie zakonczmy rozmowe. jesli chcesz cos wiecej sie dowiedziec to pisz na PM _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 5:12 pm Temat postu: |
|
|
Wind właśnie się skapnełam też że nie w tym temacie piszemy. . . Sorki
Coś nasze mamusie się nie odzywają Kobietki gdzie Wy? Nudno tu bez Was _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Wind oh hope w czym jest najwiecej magnezu?musze to wcinac o cos nie tak zaczyna sie dziac z moimi zabkami jeden boli mnie juz 3dni musze umoic sie na jakas wizyte u dentysty a tak sie boje ze szok...Moj maluszek dal mi dzis taki wycisk, myslalalm ze udusze sie bulka ktora musialam niestety ......hehe nie wiem to poczatki a boli mnie kregoslup:(lekko zauwazam brzyszek ale tylko delikatnie z czego jestem zadowolona... i dumna...ostatnio poruszalyscie temat seksiku w ciazy ja czuje sie jakas bardziej mokra od srodka jeszcze dobrze sie nie zacznie aja plywam hehe wczesniej tak nie bylo hihi Mowie wam laseczki ciaza jest niesamowitym zjawiskiem hehe mam taki fajny kalendarzyk "tydzien po tygodniu" na obrazkach jest maluszek w kazdym tyg po kilka zdjec jak wyglada i opis co sie dzieje z kazdym tyg z nim:)Jesli ktoras bedzie miala ochote dajcie znac wysle na priva Jest naprawde na co popatrzec ja ogladam to kilka razy dziennie hehe buzka cytryny:P _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 11:04 am Temat postu: |
|
|
Sekrecik nie mam pojecia ...wiem ze w czekoladzie jest magnez ale na zeby to raczej zaszkodzi zapytaj swego gina jak pojdziesz
aha i wyslij mi na PM te rosnace malenstwo _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 5:18 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik88 napisał: | w czym jest najwiecej magnezu? |
orzechach, ziarnach zbóż, kaszach (zwłaszcza gryczana), warzywach o ciemnozielonych liściach np. szpinaku, fasolach, płatkach owsianych i kukurydzianych, soi, ciemnym pieczywie, bananach, czekoladzie i kakao. ale czekoladę powinno się ograniczyć w czasie ciaży _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 8:14 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za odpowiedzi dziewczyny :* tak myslalam ze seks w ciazy jest czyms fajnym bo w koncu bez zabezpieczenia co nie? a slyszalam ze na poczatku ciazy, w pierwszych tygodniach to trzeba sie kochac z zabezpieczeniem.. nie wiem czemu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Pinezka takk?? a ja 1wsze słysze ... w 7dmym miesiacu trzeba zaprzestac bo moze wywołac porod..ale na poczatku? no nie wiem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 3:39 pm Temat postu: |
|
|
nom tak slyszalam..moze ktos mi pierdulki opowiedzial
a ma jeszcze jedno pytanko a jak jest z seksem po porodzie? Bo przeciez tam w dole wszystko bili co nie? i pewnie sie nie chce za bardzo kochac... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 5:08 pm Temat postu: |
|
|
po porodzie jest połóg- ok. 6 tyg.. i w tym czasie absolutnie nie mozna sie sexic . poza tym kobieta odczuwa mega bol wiec watpie aby sie jej chciało. sadze ze po 2m-cach od rozwiazania najdzie ochotka na sexik _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 5:21 pm Temat postu: |
|
|
Hay laseczki dzis rano bylam u dentysty jakis nerw mialam usowany i czyszczony dobrze ze zrobili mi znieczulenie bo bym odjechala eheh Wizyte mialam na 9oczywiscie nie dojechalismy punktualnie bo wymiotowalam po drodze jak wracalam to az 2razy hehe Kurcze wogole nie mam apetytu do lowowki zagladam ze zaslonietym noskiem bo wszystko mi zalatuje haha porazka tak mi sie mieszaja zapachy ze szok...musze dzis zadzwonic do ginekologa i zamowic sobie wizyte juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze maluszka bedzie mial wtedy 9tygodni i 2dni wielki cio???3cm dlugsci:) ....sluchajcie a jak sie slucha muzyczki glosniej to plodowi to nie przeszkadza????bo ja lubie czasem sobie podkrecic hehe ostatnio tanczylam i wiecei co wysiadlam po 10minutach jestem w szkoku bo trenowalam tancze do 18roku zycia i moglam na parkiecie cala noc przetanczyc hehe czy w 2i 3 miesiacu mozna cwiczyc?np jakas gimnastyka moze ma ktos jakies stronki ?????pozdrawiamy Monia i bobasek Ps.dzis jadlam galaretke z octem to nie zaszkodzi dziecku?????? _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|