Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pogaduchy o ciąży,jej przebiegu, porodzie itp :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 12:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind of hope moze wpadka? Laughing hehe ale tylko jesli jestes pewna tego faceta zaaranzuj jakies seksi spotkano bieszesz jakies tabletki anty?czy moze inaczej sie zabezpieczacie????
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik nie biore chemi ,obserwuje sluz i opieram sie na kalendarzyku. co Ty ..nie bede go oszukiwala. zeby potem mi wypominał ze łapie go na dziecko?... o nieee.. wole juz poczekac ten rok. oby sie tylko opłaciło. ale tak to jest jesli roznica wieku miedzy nami wynosi rok.. Sad. jak ja marze o załozeniu rodziny to on jeszcze nie gotowy.. i tak wkołko. Sad

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej kochane nie bylo mnie troszke ale niestey sytuacja zyciowa zapewniam ze tragiczna nie dala mi mozliwosci zajrzec a nawet nie mialam na to ochoty.Z moja dzidzia pomimo ogromnego stersu wszystko ok...ja prze 10 dni zgubilam 7 kg ,ale moje malenstwo ma sie dobrze!Pozdrawiam i bede z wami bo nie wiele mi juz pozostalo ;(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mamo dasz rade Exclamation Exclamation jestem z Toba Smile Smile bardzo ciesze sie ze z niunia wszystko ok. bałam sie ze moze stało sie cos złego...ehh przez nerwy,ale super ze myliłam sie Smile zagladaj do Nas czesciej.

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik wpadka? a chcialabys miec dziecko z wpadki i pozniej Twoj men powiedzialby ze to specjalnie Rolling Eyes mysle ze raczej nie.

mama Julki pamietaj ze zawsze mozesz do nas tu woasc i sie wygadac :*:* 3 maj sie cieplo Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 12:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka napisał:
Sekrecik wpadka? a chcialabys miec dziecko z wpadki i pozniej Twoj men powiedzialby ze to specjalnie Rolling Eyes mysle ze raczej nie.

no własnie...Sekrecik sorki ale głupi pomysł. ja nie mam 13 lat zeby tak myslec... niestety musze czekac.ale przynajmniej juz w głowie mam poukładane co robic potem..jesli nie doczekam sie.. Neutral..

Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jej a ja mam dzisiaj fatalny dzien ;( juz nie wiem co mam ze soba zrobic gdzie sie podziac ;( Moja Jula dzisiaj dokazuje ale i tak jestem taka sama ;( Byle do listopada wtedy urodzi sie moja druga radosc zycia i moze da mi troche szczescia Sad ehhhh....
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne fasolka pomoze Ci napewno :* eh jedynie mozemy Ci pomoc dobrymi slowkami i przytulajac wirtualnie :*:*
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiem wiem i z gory dziekuje za taka pomoc ;( a ja sobie z Jula i fasoleczka jakos musimy radzic
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Kwi 21, 2008 9:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik gdzie jestes? Smile
Justysia tez zamilkłas.. Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 28 z 40