Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 12:34 pm Temat postu: |
|
|
Wind of hope moze wpadka? hehe ale tylko jesli jestes pewna tego faceta zaaranzuj jakies seksi spotkano bieszesz jakies tabletki anty?czy moze inaczej sie zabezpieczacie???? _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 3:03 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik nie biore chemi ,obserwuje sluz i opieram sie na kalendarzyku. co Ty ..nie bede go oszukiwala. zeby potem mi wypominał ze łapie go na dziecko?... o nieee.. wole juz poczekac ten rok. oby sie tylko opłaciło. ale tak to jest jesli roznica wieku miedzy nami wynosi rok.. . jak ja marze o załozeniu rodziny to on jeszcze nie gotowy.. i tak wkołko. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 9:50 pm Temat postu: |
|
|
Hej kochane nie bylo mnie troszke ale niestey sytuacja zyciowa zapewniam ze tragiczna nie dala mi mozliwosci zajrzec a nawet nie mialam na to ochoty.Z moja dzidzia pomimo ogromnego stersu wszystko ok...ja prze 10 dni zgubilam 7 kg ,ale moje malenstwo ma sie dobrze!Pozdrawiam i bede z wami bo nie wiele mi juz pozostalo ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 10:12 pm Temat postu: |
|
|
mamo dasz rade jestem z Toba bardzo ciesze sie ze z niunia wszystko ok. bałam sie ze moze stało sie cos złego...ehh przez nerwy,ale super ze myliłam sie zagladaj do Nas czesciej. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:31 am Temat postu: |
|
|
Sekrecik wpadka? a chcialabys miec dziecko z wpadki i pozniej Twoj men powiedzialby ze to specjalnie mysle ze raczej nie.
mama Julki pamietaj ze zawsze mozesz do nas tu woasc i sie wygadac :*:* 3 maj sie cieplo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 12:10 pm Temat postu: |
|
|
pinezka napisał: | Sekrecik wpadka? a chcialabys miec dziecko z wpadki i pozniej Twoj men powiedzialby ze to specjalnie mysle ze raczej nie. |
no własnie...Sekrecik sorki ale głupi pomysł. ja nie mam 13 lat zeby tak myslec... niestety musze czekac.ale przynajmniej juz w głowie mam poukładane co robic potem..jesli nie doczekam sie.. .. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 5:01 pm Temat postu: |
|
|
jej a ja mam dzisiaj fatalny dzien ;( juz nie wiem co mam ze soba zrobic gdzie sie podziac ;( Moja Jula dzisiaj dokazuje ale i tak jestem taka sama ;( Byle do listopada wtedy urodzi sie moja druga radosc zycia i moze da mi troche szczescia ehhhh.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:08 pm Temat postu: |
|
|
jasne fasolka pomoze Ci napewno :* eh jedynie mozemy Ci pomoc dobrymi slowkami i przytulajac wirtualnie :*:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:53 pm Temat postu: |
|
|
no wiem wiem i z gory dziekuje za taka pomoc ;( a ja sobie z Jula i fasoleczka jakos musimy radzic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 9:14 am Temat postu: |
|
|
Sekrecik gdzie jestes?