Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mama Julki Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 10:34 am Temat postu: |
|
|
heh a ja dzisiaj umowilam sie na USG genetyczne na 8 maja , a jutro pelna morfologia.Niestey musialam wziac relanium ;( wczoraj juz sobie nie moglam poradzic w nocy a to mnie uspokoilo i pozwolilo usnac i przespac moj rekord od 11 dni cale 6 godzin ;( heh ale wiecej postaram sie juz nie brac zeby nie zaszkodzic ale jak nie bedzie wyjscia....hmmm.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Wind of Hope Jestem hehe mi lekarz musial przepisac magnez bo tez sie krecilam w nocy brzuszek mnie pobolewal...i wapno ale pije tylko je wieczorem bo rano po nim wymiotuje... chcialabym zeby mi sie juz skonczyly te nudnosci lekarz mowil ze przy dobrych wiatrach moga potrwac od 3tyg do miesiaca... hmm brzuch zaczyna mi juz rosnac... jak narzie waze 56 kilo tak jak zawsze zobaczymy ile przytyje ...o powiedzial ze ja jestem drobna wiec z 15 moze mniej zalezy czy bede wcinac slodycze...A co do tej wpadki to ja tylko zartowalam hehe _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 2:30 pm Temat postu: |
|
|
no dobra wybaczam ale nie zartuj tak wiecej . z tego co ja wiem to mdłosci tak szybko nie mijaja...moga trwac do 18,20tyg. czasem pozniej..roznie bywa. to zdrowo sie odzywiaj i wsiego dobrego _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 3:54 pm Temat postu: |
|
|
Witam Kochanie. . .
Nie było mnie długo na forum, wybaczcie ale u mnie jest masakra. . . Ogólnie z samopoczuciem... Od kilku dni mam doła. . . Rozstałam się z chłopakiem bo miał pstro w głowie jednak ale bym miała życie z nim kiedyś On by chodził pić z kolegami i balować a ja sama z dzieckiem bym w domu siedziała. . .Urocze
Zapisałam się na lekcje śpiewu bo już w domu wytrzymać nie mogę. . .
Ale wiecie co powiem Wam, że jednak życie bez meżczyzny nie jest takie złe chodzę sobie gdzie chcę nie muszę się tłumaczyć co gdzie i z kim
Nadrobiłam zaległości, przeczytałam posty i cieszę się dziewczynki że wszystko wporządku z Wami i z dzidziami
Ostatnio tak mnie strasznie brzuch bolał od 6 rano do 14 że wytrzymać nie mogłam i tak sobie pomyslałam że ciążę chciałabym przeżyć ale porodu to bym chyba nie wytrzymała _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Oj a ja sie nie zgadzam...zycie bez mezczyzn jest fatalne ;( wiele bym dala zeby ktos mi zrobil awanture czy zebym sie musiala komus tzn nie komus a JEMU mojemu mezowi z czegos wytlumaczyc.
A dzisiaj byla u mnie moja siostra cioteczna i naprzywozila mi z 40 gazet o ciazy i jej przebiegu , a ze dluga noc i wieczor przede mna to sobie poczytam...a pozatym dzisiaj wkoncu wyszlo troche sloneczko nie w moim sercu ale za oknem...Pozdrawiam was |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Justyssiaa o prosze jak sprawy zmieniły obrót... a niedawno mowilas ze slub,dziecko, praca...widzisz tak to jest. nie ma co gdybac, tylko poznac faceta i wiedziec czy sie chce z nim byc czy nie. b. dobrze zrobiłas jesli woli biegac na piwko z kolegami to niech robi to dalej,wazne ze Ty masz poukładane w głowie.
co do zycia bez faceta- zalezy od sytuacji. jesli nie łacza Cie z nim dzieci, podzial majatku itp to pewnie ze da sie zyc. gorzej jesli cos mu sie stanie i czasu nie cofniesz, wtedy pozostaje tesknota, smutek..ale nie bede rozwijała tego tematu
w kazdym razie zycze słonecznych dni, ciesz sie wolnoscia i znajdz takiego, ktory bedzie wiedzial o co mu w zyciu chodzi.
najlepiej starszy o 4 lata hehe gwarantuje ze bedziecie sie dogadywac.
Mamo julki ja wiem ze Ci jest ciezko, jesli "wyżalenie sie "na forum pomoze w jakims stopniu to bardzo mnie to ucieszy.
aha dziewczyny--- odbiegamy od tematu.... moze takie pogaduchy to w Hyde Parku - tam jest odp. miejsce na to _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 9:08 pm Temat postu: |
|
|
Mama julki moze podeslesz mi pare do niemiec hehe co do tych facetow to macie racje czasem wkurzaja wyprowadzaja z rownowagi...ale swiat bez nich nie mial by smaczka hehe Nie wiem jak u was ale my jak sie poklocimy i nie rozmawiamy ze soba pare dni to pozniej seksik jes bomba heeh czasem to bym go rozniosla ale kocham go i jestem pewna ze to jest ten jedyny z ktorym sie zestarzeje do tego jeszcze dlugo hehe pozdrawiam was ----- _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 9:40 pm Temat postu: |
|
|
nie odbiegajmy od tematu błagammmmmm WAs jak juz chcecie cos dodac to w dziale Hyde Park. bo tu jest mowa o dziecku a nie facetach pozdrofka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 11:34 am Temat postu: |
|
|
Wind of hope wyluzuj hehe:P dzis bylam u dentysty nie bylo az tak zle:) _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 11:41 am Temat postu: |
|
|
Dobra, dobra Wind już będziemy grzeczne xD a tak wogule chłopak chce do mnie wrócić i czuję że też tego chcę ale się boję. . .A jak tam dzidzi Sekrecik? Samopoczucie nie takie złe co? jak ostatnio poczytałam w necie o porodzie i poogladałam filmiki to dziękuję bardzo odechciało mi się haha _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|