Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mama Julki Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 4:36 pm Temat postu: |
|
|
a ja dzisiaj mialam morfologie,wypompowala ze mnie tyle krwi ze nie mam juz sily na nic,a tu trzeba sie jula zajac posprzatac troche wieczorem wyjsc z psem i jeszcze tyle zrobic.Nie wiem czy dam rade ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 8:59 pm Temat postu: |
|
|
Justysia ja mam takie dni do niczego ze szok...niby jestem glodna ale jak juz zaczynam robic to mi nie dobrze sie robi na sama mysl ze musze to zjesc ....np dzisiaj tak za mna chodzil rosolek a jak sie nawachalam to mialac dosyc hehe No widzisz a tak chcialas byc mamuska ciaza to nie tylko uroki ja tez sie boje porodu niektore filmiki sa straszne...ale jak spojrze na focie mojego maluszka to nie mysle o tym... hmm czasem muwie ze smiechem do swojego meza ze juz wiecej nie chce dzieci przez to zle samopoczucie doprowadza mnie do szalu...zaczol rosnac mi brzuszek jest juz leciutko zaokraglony pozdrawiam buzka _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik to super że już się zaokrąglił Co do tego to tak mamuśką bym chciała być ale teraz już nie mam z kim Kocham go a nie moge z nim być. . . .Ale dobra bo za chwile od Wind nagane dostaniemy to nie tu ten temat No co do filmików straszne sa. . . Ostatnio słyszałam że mojej mamy koleżanki syna żona rodzina 36 godzin i dziecko urodziło się z dziurką w serduszku a Ona zapadła w śpiączke. . . Mają już jedno dziecko i jak pyta tate co się mamusi dzieje czemu nie wraca do domu to serce pęka z bólu:( Ale w końcu to SANOCKI SZPITAL!! u nas tak właśnie jest wiesz :/ lekarze mają wszystko daleko gdzieś potem takie są skutki jedno jest pewne. . . Ja nie będę tu rodzić _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 9:33 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik88 napisał: | Wind of hope wyluzuj hehe:P dzis bylam u dentysty nie bylo az tak zle:) |
Sekrecik ja nie jestem zła,ale porzadek na forum musi byc. i ja jako moderator jestem zobowiazana do przestrzegania zasad. z reszta WY tez
Justysia nie zartuj tak sobie ze mnie bo potrafie byc i wredna i zadziorna ale nie zycze zebys to poznała... takze pisac mi tylko o ciazy, mdlosciach,badaniach, porodach
zrozumiane? noo hehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 9:47 pm Temat postu: |
|
|
Nie przesadzajmy z tym porodem.Ja rodzilam 16 godzin wkoncu w 17 godzinie wzieli mnie na cc.Wtedy wydawalo sie to koszmarem..A gdy mi przyniesli moja core bylam w 7 niebie i zapomnialam ze tam wogole cos bolalo.Pierwsze przytulenie swojej kruszynki wynagradza caly bol i zapomina sie o nim szybko.Bedziecie mialy przy sobie swoich mezow...ja bede sama ;( i jeszcze Jula u rodziny wtedy bedzie,wiec teraz sie troche boje,ale wiem ze jak zobacze Amelcie lub Bartusia to wynagrodza mi wszystko...
A ja dzisiaj mam tak spuchniety brzuch ;( tak chce mi sie zrobic..wiadomo co a nie moge mega zaparcia ;( ale to kolejny urok ciazy...Dobranoc
Wind-czy napisalam na temat ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 10:13 pm Temat postu: |
|
|
Mamo tak i dziekuje heheh ale na powaznie to prosze zeby własnie pisac o całej ciazy ,obojetnie co by to nie było ;P
ja tez chce miec zaparcia, pobieranie krewki, mdlosci! cholender no...
mamo dasz rade- wiesz kto czuwa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 8:09 pm Temat postu: |
|
|
hay laseczki ja dzis mam zawrot glowy rano wymiotowanko moje bebi jest aktywne na 11 do pracy ale nie jest zle siedze przed komputerkiem do 16 pozniej wrocilam do domku zjadlam pol buleczki i wzialam sie za sprztanko mycie okien wygimnastykowalam sie z moim maluszkiem rano dostal pol buleczki i jakies 15 min zjadlam troszke kluseczek weszlam na wage i znowu spadlo mi wiecej niz pol kilo...chyba przez to wymiotowanie ogolnie zaokragla mi sie tylko brzuszek a reszta jest normalna nawet chydsza niz wczesniej bo schudlam...ale lekarz mowil ze poczatki taki moga byc U mnie leci 10 tydzien i 3dzien pozdrawiam was wszystkie Ps.jeszcze po pracy musialm opiekowac sie 2 pieskami szokenik hehe _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 12:52 pm Temat postu: |
|
|
Informuje ze posty nie dotyczace ciazy przeniosłam do hyde parku. oto link-->
http://www.biomedical.pl/forum/tutaj-vp51314.html#51314
tam prosze spowiadac sie itp
Sekrecik Ty uwazaj na zwierzeta, a najbardziej na koty bo mozesz nabawic sie toksoplazmozy i bedzie.. wtedy . dbaj o siebie, moze idz na urlop macierzynski? jescze pracujesz? powiedz ze jestes w ciazy i kasa bedzie leciała sama . nie gimnastykuj sie za mocno, tzn nie przemeczaj sie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Wind ja pracuje na lewo sobie teraz:) hihi ale dzis wymiotowalam bo jechalam autkiem i trzeslo moje dzieciatko:) wiesz co dzis zjadlam niormalnie obiad bez obrzydzenia a zrobilam sobie gotowane warzywa mielone ryz wymieszalam i sosik pycha bebi chyba tez smakowalo hehe Juz nie moge doczekac sie wizyty za miesiac bede juz wiedziec czy mam boya czy dziewczynke hehe:P znacie jakies fajne imonka dla chlopca????bo dla dziewczynki juz mam pozdrawiam _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Serkecik to w ktorym tyg. jestes? płec poznaje sie ok. 18-20 :> nie za wczesnie jak u Ciebie??? .
co do imion to musisz sama zdecydowac. kazdemu podoba sie co innego jednej Manuela hehe a innej Maja itp. rozne gusta. Ty i Twoj maz macie ostateczne zdanie a nie my _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|