Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewelina17i
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 6:11 pm Temat postu: |
|
|
ja tez Ci dziekuje bardzo:) i pozdrawiam jeszcze raz buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 10:44 pm Temat postu: |
|
|
Syla hejkaaaaa jestesmy, jestesmy,ale nie piszemy bo nie nosimy w sobie fasoleczki ehh.. ja jakbym byla w ciazy to codziennie bym skrobała co tam sie dzieje
Syla super ze czujesz ruchy ! tak Ci zazdroszcze ze w głowie sie nie miesci . Ktory juz tydzien? matko i płec juz znasz ehh...ja chyba nigdy sie nie doczekam na dzidzie zycze powodzenia i wszystkiego co najlepsze dla Was
Ewelinka 3mam kciuki za Twoja malutka niech ze juz wkoncu wyjdzie na swiat _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 12:21 pm Temat postu: |
|
|
syla23 pewnie ze jestesmy trylko o czym tu napisac jak ja w ciazy nie jestem
a jak tam wogole sie czujesz?? dobrze znosic stan blogoslawiony ??
fajnie, ze juz czujesz ruchy dziecka, ja zawsze sie zastanawiam jak to wogole mozna poznac, jak to wyglada takie odchowanie ruchow dziecka
a co do plci to fajnie ze synek, ja tez bym chciala miec peiwrszego synka chociaz najwazniejsze zeby zdrowe bylo co nie
pozdrawiam goraco |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 12:21 pm Temat postu: |
|
|
Wind, Pituszka dzięki za miłe słowa
Ogólnie jest przecudnie mieć takie maleństwo w brzuchu choc czasem mój szkrab nieźle daje mi w kość tym bardziej jak chce odpocząć dzisiaj jest spokojny ale wczoraj wiercił się cały dzień aż czasem czułam sie nieswojo hihihihi bo choć ruchy czuje już od dość dawna to jest to dla mnie nadal nowość bo z dnia na dzien są silniejsze
brzusio jest już ladnie zaokrąglony, a ja świadomie lub nie chyba troche go wypycham z dumą do przodu troche się martwie o rozstępy ale co tam jakoś dam rade- przytyłam od początku ciązy 8kg a gdzie do końca
Wg ostatniego badania USG jesteśmy w 21tc ...jejku jak ten czas leci u maluszka wszystko ok rozwija się prawidłowo no i warzy już 375g _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:19 pm Temat postu: |
|
|
o jejku... cudownie, nie ma nic lepszego jak uslyszec od lekarza ze wszystko jest dobrze ! i oby tak dalej. Syla a czujesz czasem jak synus ma czkawke? podobno mozna porownac to do pukania
co do rozstepow to jest masa kosmetykow dla ciezarnych, napewno cos sobie znajdziesz i nie zaszkodzi to dzidzi
ps- na co masz ochote? slodkie ,ostre? jak to jest _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 9:28 pm Temat postu: |
|
|
o super ze wszystko w pozadku
jejku jak tak czytam to az sie zachciewa takie brzdaca malego
a 8 kg. to wcale nie jest tak zle , moja kumpela przytyla w calej ciazy 20 kilo huh... to dopiero
powodzenia i duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 11:24 am Temat postu: |
|
|
Wind, Pituszka czkaweczki jeszcze nie było dane mi czuć choc bardzo bym chciala i pewnie jeszcze troszke a poczuje, wogóle maleństwo bardo lubi kopać mnie w pęcherz lub w szyjke to drugie boli bardziej a pierwsze powoduje nagłą chęć siusiania hihihi, zaobserwowałam też pory aktywności malca są trzy od 9-10 rano choć nie zawsze bywa czasem leniwy i odzywa się dopiero między 13-14 popołudniu no i czas kiedy napewno daje o sobie znać to 19-20 lubie wtedy przyjmowac różne pozycje żeby wypróbować w jakiej jest mu najwygodniej ale najbardziej lubi jak siedze na fotelu nogi mam na pufce, brzusio odsłonięty i głaszcze brzusia wtedy jest mu najlepiej i daje o sobie znać, no ale najbardziej lubi kopać tate który jest w niebo wziety
JAko takich zachcianek nie mam nie lubie słodkiego tzn czasem mam na cos ochote ale nie tak żeby to jeść na okrągło. Wole coś ostrego lub kwaśnego najbardziej mi pasują wyraziste smaki nie lubie rzeczy mdłych, a kiszona kapyste mogła bym zjadać cały czas
brzusia narazie smaruje balsamem kupionym w aptece i oliwką dla niemowlat myśle że pomoże i bedzie dobrze
Pozdrawia
ale się rozpisałam..... _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Syla tylko pozazdroscic . aha jescze pytanko mam,bo nie pamietam: ile razy staraliscie sie o obecnego potomka? przytulaliscie sie w owulacje?czy moze przed? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 8:47 pm Temat postu: |
|
|
syla ja tez tak chce buuuu.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 8:55 pm Temat postu: |
|
|
pituszka napisał: | syla ja tez tak chce buuuu.... |
to sie postaraj? w czym problem...wiele kobitek studiuje i wychowuje malenstwo ja nie widze przeszkody...chyba ze Twoj plutek nie chce narazie byc ojcem to wtedy zrozumiem.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|