Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pogaduchy o ciąży,jej przebiegu, porodzie itp :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewelina17i

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez Ci dziekuje bardzo:)Smile i pozdrawiam jeszcze raz buziaki Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Syla hejkaaaaa Exclamation Exclamation jestesmy, jestesmy,ale nie piszemy bo nie nosimy w sobie fasoleczki Sad Sad Sad ehh.. ja jakbym byla w ciazy to codziennie bym skrobała co tam sie dzieje Razz
Syla super ze czujesz ruchy ! tak Ci zazdroszcze ze w głowie sie nie miesci Sad. Ktory juz tydzien? matko i płec juz znasz Smile ehh...ja chyba nigdy sie nie doczekam na dzidzie Crying or Very sad Crying or Very sad zycze powodzenia i wszystkiego co najlepsze dla Was Smile
Ewelinka 3mam kciuki za Twoja malutka Smile niech ze juz wkoncu wyjdzie na swiat Smile

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

syla23 pewnie ze jestesmy Smile trylko o czym tu napisac jak ja w ciazy nie jestem Crying or Very sad
a jak tam wogole sie czujesz?? dobrze znosic stan blogoslawiony ?? Smile
fajnie, ze juz czujesz ruchy dziecka, ja zawsze sie zastanawiam jak to wogole mozna poznac, jak to wyglada takie odchowanie ruchow dziecka Wink
a co do plci to fajnie ze synek, ja tez bym chciala miec peiwrszego synka Wink chociaz najwazniejsze zeby zdrowe bylo co nie Smile
pozdrawiam goraco
Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind, Pituszka dzięki za miłe słowa Very Happy

Ogólnie jest przecudnie mieć takie maleństwo w brzuchu choc czasem mój szkrab nieźle daje mi w kość tym bardziej jak chce odpocząć dzisiaj jest spokojny ale wczoraj wiercił się cały dzień aż czasem czułam sie nieswojo hihihihi bo choć ruchy czuje już od dość dawna to jest to dla mnie nadal nowość bo z dnia na dzien są silniejsze Smile

brzusio jest już ladnie zaokrąglony, a ja świadomie lub nie chyba troche go wypycham z dumą do przodu Smile troche się martwie o rozstępy ale co tam jakoś dam rade- przytyłam od początku ciązy 8kg a gdzie do końca Shocked

Wg ostatniego badania USG jesteśmy w 21tc ...jejku jak ten czas leci u maluszka wszystko ok rozwija się prawidłowo no i warzy już 375g Smile
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o jejku... Smile cudownie, nie ma nic lepszego jak uslyszec od lekarza ze wszystko jest dobrze Smile ! i oby tak dalej. Syla a czujesz czasem jak synus ma czkawke? Razz podobno mozna porownac to do pukania Wink
co do rozstepow to jest masa kosmetykow dla ciezarnych, napewno cos sobie znajdziesz i nie zaszkodzi to dzidzi Smile
ps- na co masz ochote? slodkie ,ostre? jak to jest Smile

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o super ze wszystko w pozadku Smile
jejku jak tak czytam to az sie zachciewa takie brzdaca malego Wink
a 8 kg. to wcale nie jest tak zle , moja kumpela przytyla w calej ciazy 20 kilo huh... to dopiero Rolling Eyes
powodzenia i duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa:)
Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 11:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind, Pituszka czkaweczki jeszcze nie było dane mi czuć choc bardzo bym chciala Smile i pewnie jeszcze troszke a poczuje, wogóle maleństwo bardo lubi kopać mnie w pęcherz lub w szyjke to drugie boli bardziej a pierwsze powoduje nagłą chęć siusiania hihihi, zaobserwowałam też pory aktywności malca są trzy od 9-10 rano choć nie zawsze bywa czasem leniwy i odzywa się dopiero między 13-14 popołudniu no i czas kiedy napewno daje o sobie znać to 19-20 lubie wtedy przyjmowac różne pozycje żeby wypróbować w jakiej jest mu najwygodniej ale najbardziej lubi jak siedze na fotelu nogi mam na pufce, brzusio odsłonięty i głaszcze brzusia wtedy jest mu najlepiej i daje o sobie znać, no ale najbardziej lubi kopać tate który jest w niebo wziety Wink

JAko takich zachcianek nie mam nie lubie słodkiego tzn czasem mam na cos ochote ale nie tak żeby to jeść na okrągło. Wole coś ostrego lub kwaśnego najbardziej mi pasują wyraziste smaki nie lubie rzeczy mdłych, a kiszona kapyste mogła bym zjadać cały czas Smile

brzusia narazie smaruje balsamem kupionym w aptece i oliwką dla niemowlat myśle że pomoże i bedzie dobrze
Pozdrawia
ale się rozpisałam..... Wink
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Syla tylko pozazdroscic Smile. aha jescze pytanko mam,bo nie pamietam: ile razy staraliscie sie o obecnego potomka? przytulaliscie sie w owulacje?czy moze przed?

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 8:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

syla ja tez tak chce Exclamation buuuu.... Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 8:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
syla ja tez tak chce Exclamation buuuu.... Sad

to sie postaraj? Smile w czym problem...wiele kobitek studiuje i wychowuje malenstwo Smile ja nie widze przeszkody...chyba ze Twoj plutek nie chce narazie byc ojcem to wtedy zrozumiem.. Sad

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 8 z 40