Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pogaduchy o ciąży,jej przebiegu, porodzie itp :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie.... niby niż mamy...gdyby to ode mnie zalezalo to bym juz z 2jke maluchow miala Smile taaa jak narazie to jednego nie mam Sad eh a kiedy to bedzie... matko..rok jeszcze poczkeam a potem bede kombinowac albo zaciagne swego do gina i niech mu sama powie jaki wiek najlepszy na rodzenie i dlaczego, moze to jakos pomoze... Neutral

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gdzie tam pomoze, chlopy takie sa Rolling Eyes
ty ze swoim jestes dluzej niz ja z moim Plutem wiec najwyzszy czas... ja jeszcze poczekam troche i bede go o to molestowac Wink
Powrót do góry
syla23

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 5:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka wiesz zawsze możecie się zdecydować w Angli na bobaska, tam są nawet lepsze warunki na malca jeśli chodzi o zaplecze socjalne tylko opiekę podczas ciąży mają podobno do kitu.

Kurcze nawet nie wiedziałam że jeszcze się zaliczam do tych młodszych pierworódek.... to miłe Smile

Dziewczyny na mojego faceta myśle że troche miały wpływ dzieciaczki mojego rodzeństwa. Mam wrażenie że faceci boją się dzieci bo jak by nie było jest to kolejy krok w ustabilizowaniu sobie życia no i wielka odpowiedzialność muszą mieć bodziec żeby się zdecydować i w naszym przyadku były to inne dzieci w rodzinie Smile
Moderator

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Syla tylko zazdroscic ze masz takiego faceta,ale ja dalej upieram sie przy wieku...Twoj ma 28 lat to czas najwyzszy na załozenie rodziny....jak ja tyle mam czekac to dziekuje Neutral Neutral. Sa przypadki (ale rzadko) ze w 21-23 chca juz byc tatusiami...taaa moj do nich nie zalicza sie Sad ehhhh, wszystko przez te głupie pieniadze... Wrrrrr Twisted Evil Twisted Evil

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

troche rozwinelyscie temat ... Razz

Ja na swieta i sylwestra pojechalam do mojego P na 3 tygodnie i akurat omijajac owulacje ... a jak wrocilam do domu to nastepnego dnia moj P zrobil mi niespodzianke i przyjechal do mnie ... sluz mialam wykorzystalismy wszystkie dni ale sadze ze dupa i tym razem ... troche juz jestem podlamana ... nie chce isc do gini niemam ochoty ...

oboje chcemy a nie mozemy ...
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 11:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind tak pieniadze odgrywaja duza role w zalozeniu rodziny - moim zdaniem. Maluszek musi miec (oprocz tego najwazniejszego- milosci) tez inne rzeczy potrzebne mu do rozwijania sie..eg ciezkie to jest ze czesto pary nie decyduja sie na dzieci bo nie maja perspektyw zeby je wychowac Sad okropny ten kraj i tyle na ten temat.
Powrót do góry
syla23

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha fajnie że się odezwałas bo już myślałam że nas zostawilaś. Nie bądź taka pesymistką myśle że bedzie ok no i dla ciebie 2008 będzie szczęśliwy. Tylko nie nakręcaj sie tak negatywnymi myślami Confused

Nasza maluda też jest tego zdania bo własnie zarobiłam kopniaka, i drugiego dla cioci Tvishi żeby sie uśmiechneła Wink bedzie dobrze i już nie długo sama bedziesz narzekala na dolegliwości.

A propos dolegliwości czy ktos zna dobr i skuteczny sposób na zgage giganta Confused
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Syla jak fajnie Smile daj i mi kopniaczka heh Wink a propo zgagi to polecam przeczytanie tegoo --->
http://www.biomedical.pl/forum/zgaga-vt5542.html?highlight=zgaga

wszystko napisane Wink pzdr Laughing

Powrót do góry
syla23

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind i kopniaczek dla ciebie Wink maluszek ostatnio jest rozbrykany i wszystkim chętnie pokazuje że jest w brzuszku Smile

Dzięki za informacje odnośnie zgagi narazie wspomagam się domowymi sposobami ale na wszelki wypadek kupiłam sobie renie.
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 11:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i okres sie zjawil ... w poniedzialek pojde do gini ...

Moja bratowa bedzie juz lada dzien rodzic ...

Dziekuje syla za kopniaczka

Pesymizm i malkontenctwo pozostaje
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 10 z 40