Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:52 pm Temat postu: |
|
|
no własnie.... niby niż mamy...gdyby to ode mnie zalezalo to bym juz z 2jke maluchow miala taaa jak narazie to jednego nie mam eh a kiedy to bedzie... matko..rok jeszcze poczkeam a potem bede kombinowac albo zaciagne swego do gina i niech mu sama powie jaki wiek najlepszy na rodzenie i dlaczego, moze to jakos pomoze... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:54 pm Temat postu: |
|
|
gdzie tam pomoze, chlopy takie sa
ty ze swoim jestes dluzej niz ja z moim Plutem wiec najwyzszy czas... ja jeszcze poczekam troche i bede go o to molestowac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 5:15 pm Temat postu: |
|
|
Pituszka wiesz zawsze możecie się zdecydować w Angli na bobaska, tam są nawet lepsze warunki na malca jeśli chodzi o zaplecze socjalne tylko opiekę podczas ciąży mają podobno do kitu.
Kurcze nawet nie wiedziałam że jeszcze się zaliczam do tych młodszych pierworódek.... to miłe
Dziewczyny na mojego faceta myśle że troche miały wpływ dzieciaczki mojego rodzeństwa. Mam wrażenie że faceci boją się dzieci bo jak by nie było jest to kolejy krok w ustabilizowaniu sobie życia no i wielka odpowiedzialność muszą mieć bodziec żeby się zdecydować i w naszym przyadku były to inne dzieci w rodzinie _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Syla tylko zazdroscic ze masz takiego faceta,ale ja dalej upieram sie przy wieku...Twoj ma 28 lat to czas najwyzszy na załozenie rodziny....jak ja tyle mam czekac to dziekuje . Sa przypadki (ale rzadko) ze w 21-23 chca juz byc tatusiami...taaa moj do nich nie zalicza sie ehhhh, wszystko przez te głupie pieniadze... Wrrrrr _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 11:05 pm Temat postu: |
|
|
troche rozwinelyscie temat ...
Ja na swieta i sylwestra pojechalam do mojego P na 3 tygodnie i akurat omijajac owulacje ... a jak wrocilam do domu to nastepnego dnia moj P zrobil mi niespodzianke i przyjechal do mnie ... sluz mialam wykorzystalismy wszystkie dni ale sadze ze dupa i tym razem ... troche juz jestem podlamana ... nie chce isc do gini niemam ochoty ...
oboje chcemy a nie mozemy ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 11:53 pm Temat postu: |
|
|
Wind tak pieniadze odgrywaja duza role w zalozeniu rodziny - moim zdaniem. Maluszek musi miec (oprocz tego najwazniejszego- milosci) tez inne rzeczy potrzebne mu do rozwijania sie..eg ciezkie to jest ze czesto pary nie decyduja sie na dzieci bo nie maja perspektyw zeby je wychowac okropny ten kraj i tyle na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 3:54 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha fajnie że się odezwałas bo już myślałam że nas zostawilaś. Nie bądź taka pesymistką myśle że bedzie ok no i dla ciebie 2008 będzie szczęśliwy. Tylko nie nakręcaj sie tak negatywnymi myślami
Nasza maluda też jest tego zdania bo własnie zarobiłam kopniaka, i drugiego dla cioci Tvishi żeby sie uśmiechneła bedzie dobrze i już nie długo sama bedziesz narzekala na dolegliwości.
A propos dolegliwości czy ktos zna dobr i skuteczny sposób na zgage giganta _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Wind i kopniaczek dla ciebie maluszek ostatnio jest rozbrykany i wszystkim chętnie pokazuje że jest w brzuszku
Dzięki za informacje odnośnie zgagi narazie wspomagam się domowymi sposobami ale na wszelki wypadek kupiłam sobie renie. _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 11:19 am Temat postu: |
|
|
no i okres sie zjawil ... w poniedzialek pojde do gini ...
Moja bratowa bedzie juz lada dzien rodzic ...
Dziekuje syla za kopniaczka
Pesymizm i malkontenctwo pozostaje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|