Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o maluchach

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Justyna88

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 10, 2011 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Domyślam się ale Krzyś ma chore serduszko i nadreaktywne oskrzela u niego prawie każdy katar się kończy na oskrzelach lub płucach a po co faszerować dziecko kolejnym antybiotykiem z reguły mamy 5 - 6 serii rocznie ale jestem dobrej myśli Smile Wy się też kurujcie szybko
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
claudia4you

Wysłał podziekowań: 0

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Wrz 11, 2011 11:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Justyna oj to nie fajnie
ale da radę, musi

mój jest w miarę zdrowy , pomimo tych przejść
serduszko ma cały czas pod kontrolą , na badania idziemy 29 września
a tak to neurolog i rehabilitacja

ja wierzę , że mały będzie zdrowy i kiedyś zapomnimy o chorobie
Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Wrz 11, 2011 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i my dołączamy do zakatarzonych.

Na szczęście byliśmy u lekarza, uspokoił mnie, że to nic poważnego, bo mały też kasłał, wykupiliśmy kropelki i już jest o niebo lepiej.

Dziś zaliczyliśmy już pierwszy spacerek po przerwie.

Niestety moje dziecko tylko podczas tego spacerku zrobiło sobie drzemkę, potem jeszcze w domu pół godzinki drzemania a tak to był cały dzień bez snu. Że też taki mały Kurdupel tyle potrafi nie spać! Rolling Eyes Oczywiście w domu nic nie zrobione. Mr. Green

Wasze pociechy też robią sobie takie dni bez spania?..

Powrót do góry
claudia4you

PostWysłany: Pon Wrz 12, 2011 8:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz mój też tak czasem robił, a potem maruda straszna...
takie to jest jak dziecko rządzi to w domu armagedon Smile Smile
Powrót do góry
zanetka1910

PostWysłany: Pon Wrz 12, 2011 9:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej:) Moj Filipek ostatnio przespał przez cały dzień może ze dwie godzinki jakby poskładać do kupy chwilowe drzemki:) ..Jak wstaliśmy o 4.15 tak do 22.30 masakra..trzeba było go nosić, kołysać, bujać bo inaczej wrzask..oj co ja się z nim namęczyłam:) W domu nie posprzatane bez obiadu...ojoj,,..No mieliśmy jeden taki szalony dzień,,ale za to całą noc przespał bo wstał o 6Smile także coś za cośSmile
Powrót do góry
claudia4you

PostWysłany: Pon Wrz 12, 2011 12:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zanetka, może coś go bolało, albo miał skok rozwojowy

mój od urodzenia tylko dwa razy przespał noc a ma 8 miesięcy Laughing

ale cóż , w trumnie się wyśpię - zawsze to powtarzam Rolling Eyes
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Wrz 12, 2011 9:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile

Łobuz Kiedys Ci pisalam ze moj jest takim egzemplarzem niespiacym... Na poczatku bardzo mnie to wkurzalo , ze nie posprzatane i nie ugotowane ale potem stwierdzilam ze trudno na sile usypiac go nie bede. Teraz wprowadzilam mu kolo 13 spanie. Idziemy razem do sypialni i maly sabie cyca i zasypia Smile i skutkuje po potrafi przespac 2 godz . A u niego to mega duzo Smile

Niestety nauczylam go zasypiania przy cycu wiec smoka nie tknie i mam problem Rolling Eyes Chociaz wczoraj caly dzien bylismy na wycieczce i byl bardzo pogodny, zasnal mi na rekach i polozylam go do wozka i spal ponad 2 godz a my musilismy dreptac przez ten czas Laughing

A my jutro mamy szczepienia ...

Wspolczuje wam chorob dziewczyny ...

Powrót do góry
Justyna88

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Wrz 12, 2011 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I za to kochamy nasze bobasy że dadzą najpierw w kość a potem jak się uśmiechnie to się zapomina wszystko Smile
Powrót do góry
claudia4you

PostWysłany: Wto Wrz 13, 2011 8:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anetka mój też się nauczył zasypiać przy cycu ale uwielbia smoczek, i w nocy najpierw mu daję smoczek jak się obudzi a potem jak już płacze to dopiero daję cyca

a śpi do 4 razy dziennie , zależy o której wstanie
drzemki ma od 30 minut do 2 godzin
najczęściej śpi 3 razy po 40 minut

Dzisiaj wstał o 6:00 do 7:00 nie spał, o 7:00 kupka, cyc i spał do 8:00

Neutral
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Wrz 13, 2011 9:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A moj zrobil pobudke przed 5 ( przedtem 2 razy cyc) i nie spal do 7. Pozniej kimnal do 8.30.
Na 11 mamy szczepienie wiec musze powoli sie szykowac Rolling Eyes

Moj ma na smoczek chyba uczulenie, albo zaciska usta albo ma odruch wymiotny. Teraz kupie mu kauczukowy, moze jego zalapie...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 6 z 41