Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Postinor- zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 5:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no troche namieszalo mi sie w glowie po tamtym poscie Crying or Very sad narazie od 13 nie mam zadnych nudnosci ani wymiotow wiec chyba jest ok. Nie musze kupowac drugiej tabletki. Zeszta gino nic nie mowil o 2 tabletce bo tak to by mi zapisal co nie.. pozdrawiam Smile chyba nie mam sie czym stresowac Smile Exclamation

no wlasnie jak zdaze... Crying or Very sad mam nadzieje ze tak bo wkoncu przyjelam przed uplywem doby od stosunku. Lekarz mowil ze powinno zadzialac.

----edit by emilka----
jeżeli chcesz coś dodać, to użyj opcji, znajdującej się w prawym górnym rogu każdego Twojego posta . funkcja: "zmień"
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oops przepraszam EMILKA dobrze, że zwróciłaś uwagę... pomyliłam się i to doraźnie...!! właśnie podtrzymują tą ciążę... a są okropne właśnie dla nas, bo robią to czego nie chcieliśmy.... przepraszam...

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 6:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wietrze nadziei... mezczyzna...20 lat... student genetyki.. ratownik.. zainteresowany wszelako pojeta medycyna oraz sexem Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewela ja wzielam postinor jakies 3 lata temu, uplynelo jakies 26 godzin i zadzialal Smile mialam tez okolice owulacji... gumka nam pekla Confused okres po nim dostalam regularnie i nie mialam zadnych skutkow ubocznych a podobno postinor nie jest tak skuteczny jak ta tabletka ktora wzielas Smile wiec glowa do gory i badz spokojna, powodzenia
Powrót do góry
Wrotka

PostWysłany: Wto Sie 21, 2007 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tak od siebie skrobnę, że trzymam za ciebie kciuki, na pewno będzie dobrze, wzięłaś tą tabletkę całkiem wcześnie i jej skuteczność w tym czasie jest serio wysoka.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 10:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki :* a tak wogole to mam jeszcze pytanko: jak to jest z tymi objawami po scapelle?? musza one byc czy nie..bo ja wlasnie mam tylko takie "klucie" na dole w brzuchu ( tak jakby przy owulacji czy cos takiego..) a tak to rzadnych innych raczej nie mam Crying or Very sad czy to dobrze wszystko sie ze mna dzieje Question pozdrawiam Wink
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 10:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko jest dobrze:) uśmiechnij się
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 11:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelko, a jak masz napisane w ulotce od escapelle? "MOŻE powodować działania niepożądane", ale nie musi. więc ciesz się, że nie masz nudności i nic Cię więcej nie boli, co wcale nie oznacza, że nie zadziałała Wink
zresztą pituszka też pisała, że po tabletce "po" nie miała żadnych skutków ubocznych i było wszystko ok. tak wiec uszy do góry!
Wrotka

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 2:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Większość leków może powodować jakieś skutki uboczne, esapelle także, większość dziewczyn skarżyła się na osłabienie, bóle brzucha, piersi czy głowy, ale im mniej skutków ubocznych tym lepiej, to znaczy, że organizm lepiej zniósł taką dawkę hormonu, głowa do góry:))
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja brałam eskapelle 2 razy i nie mialam zadnychobjawuw uboicnzych:) wszytsko było dobrze:) okres tez dostlam takjak w kalendarzyku wychodzilo:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Strona 9 z 13