Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 5:52 pm Temat postu: |
|
|
no troche namieszalo mi sie w glowie po tamtym poscie narazie od 13 nie mam zadnych nudnosci ani wymiotow wiec chyba jest ok. Nie musze kupowac drugiej tabletki. Zeszta gino nic nie mowil o 2 tabletce bo tak to by mi zapisal co nie.. pozdrawiam chyba nie mam sie czym stresowac
no wlasnie jak zdaze... Crying or Very sad mam nadzieje ze tak bo wkoncu przyjelam przed uplywem doby od stosunku. Lekarz mowil ze powinno zadzialac.
----edit by emilka----
jeżeli chcesz coś dodać, to użyj opcji, znajdującej się w prawym górnym rogu każdego Twojego posta . funkcja: "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 5:59 pm Temat postu: |
|
|
oops przepraszam EMILKA dobrze, że zwróciłaś uwagę... pomyliłam się i to doraźnie...!! właśnie podtrzymują tą ciążę... a są okropne właśnie dla nas, bo robią to czego nie chcieliśmy.... przepraszam... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
skidoo
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 6:03 pm Temat postu: |
|
|
wietrze nadziei... mezczyzna...20 lat... student genetyki.. ratownik.. zainteresowany wszelako pojeta medycyna oraz sexem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 6:19 pm Temat postu: |
|
|
ewela ja wzielam postinor jakies 3 lata temu, uplynelo jakies 26 godzin i zadzialal mialam tez okolice owulacji... gumka nam pekla okres po nim dostalam regularnie i nie mialam zadnych skutkow ubocznych a podobno postinor nie jest tak skuteczny jak ta tabletka ktora wzielas wiec glowa do gory i badz spokojna, powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wrotka
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 11:27 pm Temat postu: |
|
|
Ja tak od siebie skrobnę, że trzymam za ciebie kciuki, na pewno będzie dobrze, wzięłaś tą tabletkę całkiem wcześnie i jej skuteczność w tym czasie jest serio wysoka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 10:22 am Temat postu: |
|
|
dzieki :* a tak wogole to mam jeszcze pytanko: jak to jest z tymi objawami po scapelle?? musza one byc czy nie..bo ja wlasnie mam tylko takie "klucie" na dole w brzuchu ( tak jakby przy owulacji czy cos takiego..) a tak to rzadnych innych raczej nie mam czy to dobrze wszystko sie ze mna dzieje pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 10:43 am Temat postu: |
|
|
wszystko jest dobrze:) uśmiechnij się _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 11:48 am Temat postu: |
|
|
ewelko, a jak masz napisane w ulotce od escapelle? "MOŻE powodować działania niepożądane", ale nie musi. więc ciesz się, że nie masz nudności i nic Cię więcej nie boli, co wcale nie oznacza, że nie zadziałała
zresztą pituszka też pisała, że po tabletce "po" nie miała żadnych skutków ubocznych i było wszystko ok. tak wiec uszy do góry! _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wrotka
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 2:55 am Temat postu: |
|
|
Większość leków może powodować jakieś skutki uboczne, esapelle także, większość dziewczyn skarżyła się na osłabienie, bóle brzucha, piersi czy głowy, ale im mniej skutków ubocznych tym lepiej, to znaczy, że organizm lepiej zniósł taką dawkę hormonu, głowa do góry:)) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 3:01 pm Temat postu: |
|
|
ja brałam eskapelle 2 razy i nie mialam zadnychobjawuw uboicnzych:) wszytsko było dobrze:) okres tez dostlam takjak w kalendarzyku wychodzilo:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|