Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nitka153
Gość

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To mi troszkę ulzylo,poczekam jednak do tego okresu i zobaczymy co dalej.A po dniach bezpieczniej zrobić test jeśli nie dostanę okresu tydzień od nie dostania okresu,czy może wcześniej.?
Powrót do góry
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej poczekac ok 2 tygodni od wystapienia miesiączki.

jednak jezeli sa ta bardziej plamienia niz zwykle krwawienie to szanse na ciaze wzrastaja Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nitka153
Gość

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak?To dobrze wiedzieć może jednak się uda i pojawia się plam,ienia zzamiast okresu.
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest szansa Smile - czas pokaze - ja trzymam kciuki Smile
Powrót do góry
nitka153
Gość

PostWysłany: Sob Paź 07, 2006 10:01 pm    Temat postu: Jaki test jest najlepszy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanko odnośnie testów jakie jest najlepszy?Bo słyszałam ze najlepsze sa paskowe czy to prawda?
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bardzo dobrze oceniam testy płytkowe - nie ma problemu z trafieniem - dołączony jest pojemniczek i pipetka na mocz aby wkropić go do okienka Smile
Powrót do góry
gosc - Lenka
Gość

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 1:56 pm    Temat postu: czy test moze sie mylić? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie, i prosze o odpowiedz. 5 pazdziernika minely 2 tyg. od daty spodziewanej miesiaczki, jednak okresy mam dosyc nieregularne, ok. 25 dnia cyklu miałam drobne plamieina - kilka kropel krwi, nic więcej, w ostatnim miesiacu jak sie kochalam z chlopakiem 2 razy pekla prezerwatywa, i cała sperma znalazła się we mnie. Wczoraj zrobiłam bobo-test, nie był z pierwszego moczu, zrobiony popołudniu, wynik wyszedł negatywny. Nie stresuje sie ciążą, wiec nie jest to powodem opoznienia okresu.Ale drobne objawy ciązowe mam: zawroty głowy, zmiennosc nastroju, mdłości... Czy test mógł się mylic??? Question
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test mógł sie mylic - objawy masz dość ciązowe.

Polecam powtórzenie testu a nastepnie wizyte u ginekologa.
Powrót do góry
motylek2006

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 2:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli chodzi o test to u mnie bylo tak zrobilam dwa w odstepie kilku dniowym gdyz przy pierwszym tescie ta druga kreska byla slabsza przy nastepnym byla juz mocna.mialam objawy podobne jak w ciazy.razem z partnerem staramy sie o malenstwo wiec bylismy szczesliwi jednak po badaniach krwi okazalo sie ze w ciazy nie bylam...
i jak tu wierzyc testom?? no chyba ze polskie to lepsze bo ja robilam je w anglii Very Happy
Powrót do góry
agniecha1611

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Gru 28, 2006 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny ja tez mam podobny problem, otóż kochałam się z moim chłopakiem w dniach niepłodnych, zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, do tego do wytrysku doszło nie w środku mojego ciałka tylko poza nim. Wszytstko było by ok, tylko ze zaczął mi sie spóźniać okres, a wtedy wiadomo ze do glowy przychodzą różne myśli. Zrobilam sobie test, który wykazał mi ze w ciąży niejestem, jednak zrobilam go po poludniu bo zle przeczytalam ulotke...teraz kupilam drugi, wlasnie bobo test i czekam do jutra rana, az go zrobie, denerwuje sie. Zasatnawiam sie tez bo bylam w tym miesiacu u ginekologa bo mialam w ostatnim miesiacu dziwne dolegliwosci, okazalo sie ze mam stan zapalny pochwy, dostala clotrimazol dopochwowo, ktory mialam brac od razu z przerwa na miesiaczke, natomiast pigulki fluctonazole mialam brac gdy dostane okres.... no i nie biore ich, bo nie mam okresu, nie wiem co mam zrobic, brac je czy nie?prosze o rade dziewczyny!!!!!mam nadzieje ze ten test jest wiarygodny
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 6 z 41