Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nitka153 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 7:29 pm Temat postu: |
|
|
To mi troszkę ulzylo,poczekam jednak do tego okresu i zobaczymy co dalej.A po dniach bezpieczniej zrobić test jeśli nie dostanę okresu tydzień od nie dostania okresu,czy może wcześniej.? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 7:31 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej poczekac ok 2 tygodni od wystapienia miesiączki.
jednak jezeli sa ta bardziej plamienia niz zwykle krwawienie to szanse na ciaze wzrastaja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nitka153 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Tak?To dobrze wiedzieć może jednak się uda i pojawia się plam,ienia zzamiast okresu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 7:41 pm Temat postu: |
|
|
jest szansa - czas pokaze - ja trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nitka153 Gość
|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 10:01 pm Temat postu: Jaki test jest najlepszy? |
|
|
Witam mam pytanko odnośnie testów jakie jest najlepszy?Bo słyszałam ze najlepsze sa paskowe czy to prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 11:15 am Temat postu: |
|
|
ja bardzo dobrze oceniam testy płytkowe - nie ma problemu z trafieniem - dołączony jest pojemniczek i pipetka na mocz aby wkropić go do okienka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosc - Lenka Gość
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 1:56 pm Temat postu: czy test moze sie mylić? |
|
|
mam pytanie, i prosze o odpowiedz. 5 pazdziernika minely 2 tyg. od daty spodziewanej miesiaczki, jednak okresy mam dosyc nieregularne, ok. 25 dnia cyklu miałam drobne plamieina - kilka kropel krwi, nic więcej, w ostatnim miesiacu jak sie kochalam z chlopakiem 2 razy pekla prezerwatywa, i cała sperma znalazła się we mnie. Wczoraj zrobiłam bobo-test, nie był z pierwszego moczu, zrobiony popołudniu, wynik wyszedł negatywny. Nie stresuje sie ciążą, wiec nie jest to powodem opoznienia okresu.Ale drobne objawy ciązowe mam: zawroty głowy, zmiennosc nastroju, mdłości... Czy test mógł się mylic??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Nie Paź 08, 2006 5:57 pm Temat postu: |
|
|
test mógł sie mylic - objawy masz dość ciązowe.
Polecam powtórzenie testu a nastepnie wizyte u ginekologa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motylek2006
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 2:04 am Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o test to u mnie bylo tak zrobilam dwa w odstepie kilku dniowym gdyz przy pierwszym tescie ta druga kreska byla slabsza przy nastepnym byla juz mocna.mialam objawy podobne jak w ciazy.razem z partnerem staramy sie o malenstwo wiec bylismy szczesliwi jednak po badaniach krwi okazalo sie ze w ciazy nie bylam...
i jak tu wierzyc testom?? no chyba ze polskie to lepsze bo ja robilam je w anglii |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agniecha1611
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 10:32 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny ja tez mam podobny problem, otóż kochałam się z moim chłopakiem w dniach niepłodnych, zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, do tego do wytrysku doszło nie w środku mojego ciałka tylko poza nim. Wszytstko było by ok, tylko ze zaczął mi sie spóźniać okres, a wtedy wiadomo ze do glowy przychodzą różne myśli. Zrobilam sobie test, który wykazał mi ze w ciąży niejestem, jednak zrobilam go po poludniu bo zle przeczytalam ulotke...teraz kupilam drugi, wlasnie bobo test i czekam do jutra rana, az go zrobie, denerwuje sie. Zasatnawiam sie tez bo bylam w tym miesiacu u ginekologa bo mialam w ostatnim miesiacu dziwne dolegliwosci, okazalo sie ze mam stan zapalny pochwy, dostala clotrimazol dopochwowo, ktory mialam brac od razu z przerwa na miesiaczke, natomiast pigulki fluctonazole mialam brac gdy dostane okres.... no i nie biore ich, bo nie mam okresu, nie wiem co mam zrobic, brac je czy nie?prosze o rade dziewczyny!!!!!mam nadzieje ze ten test jest wiarygodny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|