Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gosik77
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 11:08 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie nie jestes w ciązy..a nie masz okresu bo "cykasz" przed ciążą.. spokojnie..okres bedzie..wyluzuj.. i bedzie ok:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malusia
|
Wysłany: Pią Gru 29, 2006 12:43 pm Temat postu: czesc |
|
|
Jestem tu nowa.czytalam prawie wszytskie posty na temat testow ciazy a wiarygodnoscia.
mam duzy problem
otoz z moim chlopakiem przezylismy pierwszy raz i niestety bez zabezpieczenia.byl przygotowany mial w razie co zabezpieczenie ale wszytsko potoczylo sie zbyt szybko i tak wyszlo.
Wszystko pieknie ale zaczelam sie martwic czy nie zajde w ciaze:(
jestem za mloda na bycie mama,a oboje z moim facetem jestesmy odpowiedzialni i wrecz uczuleni na takiego typu sprawy jak zabezpieczenie itd.
Kupilam test ciazowy bo spoznia mi sie okres jak narazie chyba 2/3 dni
do tego jestem chora(juz koncowka) i na dosyc slinym antybiotyku-nie wien czy to nie ma wplywu na opoznienie okresu?
nie mialam zandych objawow,nudnosci ani nic. jedynie szybko sie denerwuje ale przed okresem tak bywa.
Stosunek odbyl sie 8 dnia miesiaca a dzis mamy 29 dzien
zrobilam test QUICK VUE i wykazalo ze moge stwierdzic iz NIE jestem w ciazy-taka byla instrukcja ,natomiasy na zewnatrz opakowania taki pasek jaki mnie wyszedl tlumacza-ze negatywny czyli nie jestem.
Mam powtrorzyc test np po skonczeniu antybioityku czekac na okres?
bardzo sie denerwuje..POMOZCIE!
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Gru 29, 2006 4:39 pm Temat postu: |
|
|
Opoznienie okresu w Twojej sytuacji jest prawdopodobnie spowodowane przyjmowaniem lekow,kazda infekcja,czy choroba ma czasto wplyw na opoznienie okresu.Musisz cierpliwie poczekac,bo sadze,ze w ciazy nie jestes skoro test wyszedl negatywny,ale oczywiscie mozesz go powtorzyc dla pewnosci. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malusia
|
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 12:26 am Temat postu: |
|
|
no dziekuje bardzo:)))
test byl negativ a teraz cos sie zapowiada na okres bo troche jakby krew mi sie pojawia.
Mam nadzieje ze bedzie w porzadku dziekuje ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malusia
|
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 11:38 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Wczoraj zawital u mnie okres wiec jest w porzadku:)
Chcialabym WSZYTSKIM zyczyc Przefajnej zabwy Sylwestrowej ! no i spokojnej zdala od problemow przed i po:)
Do zobaczenia w nowym roku:)! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agniecha1611
|
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 3:31 pm Temat postu: |
|
|
nio, dziękuje za odpowiedź:)bobo test wykazał ze nie jestem w ciąży, w dodoatku wczoraj pojawił się okresik:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izabel27
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 2:02 pm Temat postu: |
|
|
ello ja tez zrobilam bobo test wynik jest dodatni i okres spoznia mi sie 3 dni mam nadzieje ze sie udalo po za tym zle sie czuje piersi mam takie nabrzmiale tylko nie wiem czy teraz powinnam isc do lekarza czy odczekac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 4:10 pm Temat postu: |
|
|
Mozesz isc juz do lekarza,powinien stwierdzic juz ciaze przy badaniu,a jak nie to da Ci skierowanie na badanie krwi,ktore wykryje ciaze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agentka27
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 1:09 am Temat postu: bobo test |
|
|
Mam wielki problem jestem przerazona i bardzo sie boje otoz wspolzylam z moim chlopakiem 24 lutego zabezpieczylismy sie prezerwatywa gdy on skonczyl i zdejmowal to troche wylecialo na podloge:( okres powinnam dostac 12 marca spoznia mi sie 3 dni dzisiaj robilam test bobo wynik byl negatywny ucieszylam sie ale znam takie przypadki ze testy pokazuja bledne wyniki. nigdy mi sie okres tyle nie spoznial zawsze mialam regularnie co 28 - 29 dni bardzo sie boje dodam rowniez ze ok 4-5 miesiecy temu odstawilam tabletki anty. slyszalam i z tego co czytalam tutaj test bobo nigdy nie zawiodl ale ja juz nie wem pomocy napiszcie mi cos |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 3:51 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem to wynik testu jest wiarygodny, zadko sie zdaza ze test sie pomylil a 3 dni spoznienia to nie jest wcale duzo, na pewno spoznia ci sie przez stres.. wiec uspokuj sie i czekaj cierpliwie na okres a jezeli bardzo sie denerwujesz to zrob drugi test pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|