Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 4:34 pm Temat postu: |
|
|
ale w Tobie nie skonczył chyba prawda? wiec skad jakakolwiek mysl ze jestes w ciazy??? plemniki nie umieja skakac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 9:20 pm Temat postu: |
|
|
przecież napisałaś że skapało na podłoge...nie rozumiem, co to ma do zapłodnienia? _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 10:40 pm Temat postu: |
|
|
moze jej chodzi o to czy jak skapnelo na podloge to czy zcasem w srodku tez sie tak nie stalo... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 10:44 pm Temat postu: |
|
|
agentka27 moze troche dokładniej opisz sytuacje bo nie wiadomo czy wytrysk byl w Tobie czy nie jak nie to nie ma powodu do zmartwien _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agentka27
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 2:10 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje wszystkim za odpowiedzi i zainteresowanie moja osoba:) wiecie jaki to jest jak kobieta zyje w stresie i desperacji to nawet w skakajace plemniki potrafi uwierzyc:) ja dostalam okres wszystko jest ok dostalam na drugi dzien po napisaniu postu:) czyli nie bylo czym sie martwic to pewnie przez stres... a tak wogole co do bobo testu szczerze go polecam mi pokazal prawde i jak czytalam wiele wypowiedzi na forum to chyba jeszcze nikogo nie zawiodl:) Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 4:41 pm Temat postu: |
|
|
gratuluje i po co bylo sie stresowac "skaczace plemniki" nie istnieja hehe pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agentka27
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 5:48 pm Temat postu: |
|
|
Moze i nie potrafia skakac ja ich nie lubie a tak wogole to zastanawiam sie czy znowu nie wrocic do tabletek anty jednak jest to w jakim stopniu wygoda:) bralam juz kiedys diane 35 nie sluzyly mi potem steridil(czy cos takiego) lipa potem microgynon(jakos tak) rowniez cilest takze hmmm pozniej bralam yasmine bylo nawet oki ale tez tak jak po kazdych czulam mdlosci:( boje sie troche bo naczytalam sie o tych yasmine do ktorych chcialam wrocic "pigulka smierci" i takie tam ehhh skakajace plemniki pigulki smierci co ci ludzie jeszcze wymysla ....Pozdrawiam Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 11:49 pm Temat postu: |
|
|
Ja biore yasmin juz ok 1,5 roku i jakos zyje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MaK1300
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 1:34 pm Temat postu: Ciaza? |
|
|
Witam Wszystkich, mam bardzo powazny problem... kochałem sie z moja dziewczyna miesiac temu bez prezerwatywy ale i bez orgazmu wewnatrz robimy tak juz od roku, zachorowala, brala sporo lekow i spoznial jej sie okres az do dzisiaj jest juz miesiac po terminie przedwczoraj miala okres tak jakby jednodniowy dzisiaj zrobilismy Bobo test i jest pozytywny jakie jest prawdopodobienstwo ze test jest mylny... Jestem w szoku poniewaz to niejest czas na dziecko... niewiem pytajcie na wszystko udziele odpowiedzi... chcem byc pewien i mam nadzieje ze moze jednak niema ciazy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 3:08 pm Temat postu: |
|
|
1dnodniowy okres??? to bardzo dziwnee..a co do Waszego stosunku to napisałes ze nie bylo wtytrysq wewnatrz - to jakim cudem jest w ciazy?
wogole to moze ma nie regularne cykle??radze powtorzyc test...moze kochaliscie sie jak miala płodne dni? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|