Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

upSSS oki jzu nie plotkujemy tu Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Dziewczynka88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 30, 2007 10:56 am    Temat postu: Nie ma okresu! :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiec ja mam taki problem, ze okres mialam dostac tak mniej wiecej wczoraj albo dzisiaj ale zwykle dostaje rano a okresu nie ma:( i martwie sie poniewaz w moje dni plodne i to prawdopodobnie w dzien przed albo w trakcie owulacji uprawialam petting z chlopakiem i calkiem mozliwe ze mialam jego sperme na rekach i poszlam do ubikacji, to bylo bezposrednio po czyli plemniki jeszze zyly. I czy mozliwe jest ze podczas pobytu w ubikacji jak dotknelam sobie tam reka czy cos to moglo dojsc do zaplodnienia? Ja sobie palcow tam do srodka oczywiscie nie wkladalam, ale jak do lechtaczki np dotknelam to jest to mozliwe zeby plemniki weszly tam do srodka?
Prosze o szybkie odpowiedzi bo sie naprawde bardzo denerwuje i martwie Sad

Prosze napiszcie cos bo strasznie sie denerwuje ;(

---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta
Powrót do góry
iwka

PostWysłany: Pon Lip 30, 2007 1:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jestem w tych sprawach mistrzem ale bardzo czesto odwiedzam to forum i juz sie troche doksztalcim i z tego co wiem to jest bardzo malo prawdopodobne zebys byla w ciazy a okres sie spoznia na pewno dlatego ze sie denerwujesz moim zdaniem nie nie jestes w ciazy na 99.9% wiec glowa do gory
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lip 30, 2007 1:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ilodniowe masz cykle?
Rowniez zgadzam sie z kolezanka,ze jesli nie wepchnełas głebiej palcow to nie powinnas zajsc w ciaze..nie lepiej umyc rece po pieszczotach?niby takie proste prawda?a wiekszosc dziewczyn niestety zbyt pozno to pojmuje i..wita bobaska za 9m-cy.
duzo było tej spermy??troche niepokoja mnie te dni płodne bo to dla plemnikow raj na ziemi... Rolling Eyes 3mam kciuki i uwazaj nastepnym razem Exclamation

Powrót do góry
Dziewczynka88

PostWysłany: Pon Lip 30, 2007 1:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no tej spermy duzo nie bylo reki mokrej nei mialam i wsumei reka sie tam nie dotknelam ale moze jak w kibelku bylam to reka do papieru dotknelam i cos sie przenioslo, ja juz nei wiem i strasznie sie denerwuje, a ja zwykle mysle o takich rzeczach ale troche wypilam wtedy i nie pomyslalm Sad cykle mam zwykle 27-28 dniowe i wtedy byl 13 dzien i okres powinnam dostac wczoraj albo dzis i nie ma ;(
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lip 30, 2007 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie zgadzam z dziewczynami Smile wiec bez paniki, okres dostaniesz tylko bez nerwow bo sie spozni Wink
Powrót do góry
Dziewczynka88

PostWysłany: Pon Lip 30, 2007 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uffff......zrobilam test, wynik jest negadywny, ale dalej jestem taka zdenerwowana, nie moge uwierzyc ze nie mam sie juz czym denerwowac:) heh teraz tylko nie wiem czemu nie ma okresu :/
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lip 30, 2007 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ja wiem Very Happy stres to zły doradca! radze sie uspokoic tym bardziej ze dzidzi jeszcze nie bedzie Laughing zobaczysz ze jak zaczniesz myslec o czym innym to okres sie pojawi Very Happy pzdr.
PS- ile dni minelo od owego stosunku? testy ciazowe wykonuje sie zazwyczaj ok.10-12dnia,najpewniejszy wynik daje test krwi Very Happy

Powrót do góry
ciekawa2126

PostWysłany: Pon Lip 30, 2007 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myśle ze nie doszło do zapłodnienia ponieważ plemniki muszą znależsc sie w pochwie a nie na jej obrzezach wiec uwazam ze nie masz sie czym martwic
Powrót do góry
Dziewczynka88

PostWysłany: Pon Lip 30, 2007 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja test zrobilam w 15 dzien po, ale wlasnie slyszalam ze dwa tygodnie po najlepiej robic
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 12 z 52