Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 4:09 pm Temat postu: |
|
|
upSSS oki jzu nie plotkujemy tu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dziewczynka88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 10:56 am Temat postu: Nie ma okresu! :( |
|
|
No wiec ja mam taki problem, ze okres mialam dostac tak mniej wiecej wczoraj albo dzisiaj ale zwykle dostaje rano a okresu nie ma:( i martwie sie poniewaz w moje dni plodne i to prawdopodobnie w dzien przed albo w trakcie owulacji uprawialam petting z chlopakiem i calkiem mozliwe ze mialam jego sperme na rekach i poszlam do ubikacji, to bylo bezposrednio po czyli plemniki jeszze zyly. I czy mozliwe jest ze podczas pobytu w ubikacji jak dotknelam sobie tam reka czy cos to moglo dojsc do zaplodnienia? Ja sobie palcow tam do srodka oczywiscie nie wkladalam, ale jak do lechtaczki np dotknelam to jest to mozliwe zeby plemniki weszly tam do srodka?
Prosze o szybkie odpowiedzi bo sie naprawde bardzo denerwuje i martwie
Prosze napiszcie cos bo strasznie sie denerwuje ;(
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iwka
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 1:15 pm Temat postu: |
|
|
nie jestem w tych sprawach mistrzem ale bardzo czesto odwiedzam to forum i juz sie troche doksztalcim i z tego co wiem to jest bardzo malo prawdopodobne zebys byla w ciazy a okres sie spoznia na pewno dlatego ze sie denerwujesz moim zdaniem nie nie jestes w ciazy na 99.9% wiec glowa do gory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 1:36 pm Temat postu: |
|
|
ilodniowe masz cykle?
Rowniez zgadzam sie z kolezanka,ze jesli nie wepchnełas głebiej palcow to nie powinnas zajsc w ciaze..nie lepiej umyc rece po pieszczotach?niby takie proste prawda?a wiekszosc dziewczyn niestety zbyt pozno to pojmuje i..wita bobaska za 9m-cy.
duzo było tej spermy??troche niepokoja mnie te dni płodne bo to dla plemnikow raj na ziemi... 3mam kciuki i uwazaj nastepnym razem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dziewczynka88
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Nie no tej spermy duzo nie bylo reki mokrej nei mialam i wsumei reka sie tam nie dotknelam ale moze jak w kibelku bylam to reka do papieru dotknelam i cos sie przenioslo, ja juz nei wiem i strasznie sie denerwuje, a ja zwykle mysle o takich rzeczach ale troche wypilam wtedy i nie pomyslalm cykle mam zwykle 27-28 dniowe i wtedy byl 13 dzien i okres powinnam dostac wczoraj albo dzis i nie ma ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 2:24 pm Temat postu: |
|
|
ja sie zgadzam z dziewczynami wiec bez paniki, okres dostaniesz tylko bez nerwow bo sie spozni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dziewczynka88
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 4:23 pm Temat postu: |
|
|
Uffff......zrobilam test, wynik jest negadywny, ale dalej jestem taka zdenerwowana, nie moge uwierzyc ze nie mam sie juz czym denerwowac:) heh teraz tylko nie wiem czemu nie ma okresu :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 7:06 pm Temat postu: |
|
|
ale ja wiem stres to zły doradca! radze sie uspokoic tym bardziej ze dzidzi jeszcze nie bedzie zobaczysz ze jak zaczniesz myslec o czym innym to okres sie pojawi pzdr.
PS- ile dni minelo od owego stosunku? testy ciazowe wykonuje sie zazwyczaj ok.10-12dnia,najpewniejszy wynik daje test krwi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ciekawa2126
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 7:38 pm Temat postu: |
|
|
myśle ze nie doszło do zapłodnienia ponieważ plemniki muszą znależsc sie w pochwie a nie na jej obrzezach wiec uwazam ze nie masz sie czym martwic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dziewczynka88
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 10:27 pm Temat postu: |
|
|
ja test zrobilam w 15 dzien po, ale wlasnie slyszalam ze dwa tygodnie po najlepiej robic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|