Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 10:41 pm Temat postu: Spóźniony okres (part.2) |
|
|
z uwagi na przekroczenie 48 stron <olaboga> otwieram nowa czesc. prosze tutaj kontynuowac rozmowe
dziekuje
|
|
|
ror
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 2:07 am Temat postu: |
|
|
sprawa wygląda tak: Kochaliśmy się z dziewczyną w pierwszej połowie kwietnia, użyliśmy prezerwatywy, starałem się skonczyc na zewnatrz i chyba sie udalo. moja dziwczyna twierdzi ze to byly dni bezplodne. Wydawaloby sie ze zadnych powodow do zmartwien nie ma. Ona pod koniec kwietnia dostala okres. Pożniej juz sie nie kochalismy ale teraz jest 8.06 a okresu nie ma. Zrobilismy test - pokazal ze nie jest w ciazy. Po dwoch dniach powtotzylismy - to samo. ALe okresu nie ma. To juz ze dwa tygodnie opóźnienia. W miedzyczasie ona zaczela sie troche odchudzac, ostatnio miala duzo stresu w pracy. Wiem ze to moze opoxnic okres, ale czy myslicie, że ciąża jest mozliwa? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 10:05 am Temat postu: |
|
|
moim zdaniem ona nie jest w ciazy
zabezpieczyliscie sie, testy negatywne a okres moze sie spozniac z innych powodow... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ror
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 6:42 pm Temat postu: |
|
|
no i zaczął się okres. Spóźniony o ok trzy tygodnie... podejrzewamy, że powodem była dieta i stres. Czemu to wszystko jest takie skomplikowane?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 6:43 pm Temat postu: |
|
|
bo taka jest kobieca natura _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
hp7500
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 7:59 pm Temat postu: prosze o rade!!! |
|
|
mam problem,zawsze miesączkuje regularnie ,miałłam miec okres 15 badz 16 niestety nie dostałam do dzis zamiast miesziaczki 15 bolał mnie jajnik l\ewy owulacja ? jajeczkowanie ?? troche pozno?? dodam ze od 16 dni przestałam palic i jestem na tabletkach wspomagających tabex ,nie wim juz sam piersi mnie bolą ,niedobrze mi ale mysle ze to od tabletek,robiłam test w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatyw... jak do czwartuku nic to ide do lekarza, badam sie co rok i mam co rok cytologie ,jestem mezatka .prosze o pomoc czy ktos tak miał juz???
--------edited by emilka-------
temat przyłączyłam do najbardziej odpowiadającego tematycznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pilar
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 5:54 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich. Mam taki problem. Ostatni okres miałam 15 maja i trwał on 5 dni. 22 maja czyli dwa dni po skończonej miesiączce kochałam sie ze swoim partnerem bez zabezpieczenia, ale chłopak doszedł na zawnątrz i nie od razu po wyjęciu członka. Do tej pory nie mam okresu. Co sie dzieje ?? czy jest prawdopodobieństwo ze mogłam zajść w ciaże ?? już nie wiem kompletnie co mam myśleć. Dodam jeszcze że brałam w marcu escapelle, która miesza w cyklu, ale czy to możliwe zeby nadal miała wpływ na opóźnienie miesiączki ?? poradźcie !! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hp7500
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 8:59 pm Temat postu: Re: prosze o rade!!! |
|
|
widze że nikt mi nie pomoże !!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 9:22 pm Temat postu: Re: prosze o rade!!! |
|
|
hp7500 napisał: | mam problem,zawsze miesączkuje regularnie ,miałłam miec okres 15 badz 16 niestety nie dostałam do dzis zamiast miesziaczki 15 bolał mnie jajnik l\ewy owulacja ? jajeczkowanie ?? troche pozno?? dodam ze od 16 dni przestałam palic i jestem na tabletkach wspomagających tabex ,nie wim juz sam piersi mnie bolą ,niedobrze mi ale mysle ze to od tabletek,robiłam test w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatyw... jak do czwartuku nic to ide do lekarza, badam sie co rok i mam co rok cytologie ,jestem mezatka .prosze o pomoc czy ktos tak miał juz???
|
hmmm jesli nie doszło do sytuacji w ktorej był wytrysk w srodku to nie ma powodu do zmartwien... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pilar
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 9:54 pm Temat postu: |
|
|