Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Maj 31, 2008 10:41 pm    Temat postu: Spóźniony okres (part.2) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z uwagi na przekroczenie 48 stron <olaboga> otwieram nowa czesc. prosze tutaj kontynuowac rozmowe Smile
dziekuje

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ror

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 08, 2008 2:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprawa wygląda tak: Kochaliśmy się z dziewczyną w pierwszej połowie kwietnia, użyliśmy prezerwatywy, starałem się skonczyc na zewnatrz i chyba sie udalo. moja dziwczyna twierdzi ze to byly dni bezplodne. Wydawaloby sie ze zadnych powodow do zmartwien nie ma. Ona pod koniec kwietnia dostala okres. Pożniej juz sie nie kochalismy ale teraz jest 8.06 a okresu nie ma. Zrobilismy test - pokazal ze nie jest w ciazy. Po dwoch dniach powtotzylismy - to samo. ALe okresu nie ma. To juz ze dwa tygodnie opóźnienia. W miedzyczasie ona zaczela sie troche odchudzac, ostatnio miala duzo stresu w pracy. Wiem ze to moze opoxnic okres, ale czy myslicie, że ciąża jest mozliwa?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Cze 08, 2008 10:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem ona nie jest w ciazy Smile
zabezpieczyliscie sie, testy negatywne a okres moze sie spozniac z innych powodow...
Powrót do góry
ror

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 6:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i zaczął się okres. Spóźniony o ok trzy tygodnie... podejrzewamy, że powodem była dieta i stres. Czemu to wszystko jest takie skomplikowane??Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 6:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo taka jest kobieca natura Razz

Powrót do góry
hp7500

PostWysłany: Wto Cze 24, 2008 7:59 pm    Temat postu: prosze o rade!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem,zawsze miesączkuje regularnie ,miałłam miec okres 15 badz 16 niestety nie dostałam do dzis zamiast miesziaczki 15 bolał mnie jajnik l\ewy owulacja ? jajeczkowanie ?? troche pozno?? dodam ze od 16 dni przestałam palic i jestem na tabletkach wspomagających tabex ,nie wim juz sam piersi mnie bolą ,niedobrze mi ale mysle ze to od tabletek,robiłam test w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatyw... jak do czwartuku nic to ide do lekarza, badam sie co rok i mam co rok cytologie ,jestem mezatka .prosze o pomoc czy ktos tak miał juz???

--------edited by emilka-------
temat przyłączyłam do najbardziej odpowiadającego tematycznie
Powrót do góry
pilar

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich. Mam taki problem. Ostatni okres miałam 15 maja i trwał on 5 dni. 22 maja czyli dwa dni po skończonej miesiączce kochałam sie ze swoim partnerem bez zabezpieczenia, ale chłopak doszedł na zawnątrz i nie od razu po wyjęciu członka. Do tej pory nie mam okresu. Co sie dzieje ?? czy jest prawdopodobieństwo ze mogłam zajść w ciaże ?? już nie wiem kompletnie co mam myśleć. Dodam jeszcze że brałam w marcu escapelle, która miesza w cyklu, ale czy to możliwe zeby nadal miała wpływ na opóźnienie miesiączki ?? poradźcie !!
Powrót do góry
hp7500

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 8:59 pm    Temat postu: Re: prosze o rade!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widze że nikt mi nie pomoże !!!!!!!! Rolling Eyes Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 9:22 pm    Temat postu: Re: prosze o rade!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hp7500 napisał:
mam problem,zawsze miesączkuje regularnie ,miałłam miec okres 15 badz 16 niestety nie dostałam do dzis zamiast miesziaczki 15 bolał mnie jajnik l\ewy owulacja ? jajeczkowanie ?? troche pozno?? dodam ze od 16 dni przestałam palic i jestem na tabletkach wspomagających tabex ,nie wim juz sam piersi mnie bolą ,niedobrze mi ale mysle ze to od tabletek,robiłam test w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatyw... jak do czwartuku nic to ide do lekarza, badam sie co rok i mam co rok cytologie ,jestem mezatka .prosze o pomoc czy ktos tak miał juz???

hmmm jesli nie doszło do sytuacji w ktorej był wytrysk w srodku to nie ma powodu do zmartwien...

Powrót do góry
pilar

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind of hope - co sądzisz o mojej sytuacji ???
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 13 z 52