Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 5:09 pm Temat postu: |
|
|
kłótnia i wyjazd tutaj nie powinny nmieszać, bo to już druga faza cyklu, która jest stała. jakby te rzeczy stały się w pierwszej fazie, to można byłoby na nie "zwalić".
ale popieram wind (ps. to jest kobieta! ), nie ma szans na ciążę, bo:
a). było to przed spodziewanym okresem = dni niepłodne = nie zajdzie się w ciążę
b). prezerwatywa była cała
c). nie było wytrysku wewnątrz
nie ma stresu _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mankiz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 5:14 pm Temat postu: |
|
|
czesc mam problem moja dziewczyna jest za granico jusz 2 dzien nie ma okresu przed jej wyjazdem ro bilismy to 2 razy bez zbespieczen ale bez wytrysku czy wyjazd ,stres i inny klimat moze miec wplyw na opuznienie okresu? nie pokoje sie trohu ze moze zajsc w cioże
-----edited by emilka-----
nie zakładaj dwóch takich samych tematów. zapewniam, że ten post będzie przeczytany. założony przez Ciebie nowy temat skasowałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trans
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 5:17 pm Temat postu: |
|
|
Jak ja jej mam to przekazać ze to jest niemożliwe? Powiedziałem jej że to jest niemożliwe ona nie ma pewności... Ona się też bardzo martwi... Proszę szybko odpisać... Podajcie też przez co może miesiączka w jej przypadku się spóźniać.
A podczas stosunku miala dni mokre czy jak to sie nazywa to ma coś do tego?
Plemniki potrafią przeżyć 3 dni w pochwie...
--------edited by emilka---
staraj się nie pisać kilku postów bezpośrednio pod sobą. jak chcesz coś dodać, to korzystaj z opcji "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 10:12 pm Temat postu: |
|
|
ja okresu dalej nie mam, dzis juz mija 7 dzien jak mi sie spoznia okres, zrobilam dwa dni temu test wyszedl negatywny- ale robilam go popoludniu to moze dlateggo, sama nie wiem, nic mi nie boli i to mnie niepokoi, mam nabrzmialy pecherz i ciegle chce mi siku ale jak zajde do toalety to nie sikam duzo, nie wiem co myslec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trans
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 11:36 pm Temat postu: |
|
|
A sry pomylilem sie nie peeting lecz masarz ----- ale z tego co sobie przypominam w trakcie masowania dalej mialem kondoma na wacku... Myśle że ciąża jest niemożliwa...
Czy po pierwszym razie może się okres spóźniać??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anastazjaxxx
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 2:18 am Temat postu: 52 dni bez okresu |
|
|
Hej spóźnia się miesiączka. prawie 8 tyg temu wyjechałam za granicę dokładnie przed wyjazdem przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i od razu po przyjeździe dostałam miesiączkę, która trwała 5dni. Zaczęłam się odchudzać ( nie żadna drastyczna dieta tylko poprostu odstawiłam niezdrowe jedzenie), poza tym zaczęłam brać suplementy przyśpieszające spalanie tkanki tłuszczowej i codziennie biegam 1h dwa razy dziennie. Obecnie nie mam okresu 52 dni. Na wszelki wypadek zrobiłam test ciążowy ale oba ( jeden po 37 drugi po 39 dniach) pokazały wynik negatywny. Tuż przed wyjazdem kochałam się ze swoim facetem. Wiem, że zmiana klimatu może mieć wpływ na opóźnienie, ale martwię się. Mam bóle brzucha, które raz są raz znikają, bolą mnie jajniki, oddaję często mocz i mam wrażenie że mi brzuch urósł Nigdy mi się nie zdarzyła taka sytuacja. Czy to możliwe, że byłabym w ciąży?Przecież to byłby 10 tydzień od stosunku... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 1:06 pm Temat postu: |
|
|
mankiz, wyjazd, stres jak najbardziej może mieć wpływ, ale stosunek przerywany to ruletka - żadne zabezpieczenie, więc w ciąży też może być.
anastazjaxxx, wszystko, co wymieniłaś ma duży wpływ na okres. wydaje mi się, że nagromadzenie tych czynników jest przyczyną jego opóźnienia. może przejdź się do ginekologa jak masz możliwość _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mankiz
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 1:57 pm Temat postu: |
|
|
prawdopodobnie wtedy miała dni płodne ale włorzyłem członka tylko kilka razy i po wyciognieciu nawet nie miałem wytrysku jusz 3 dzien niema okresu i muwiła mi ze czasem czuje ucisk na jajnikah ale nic innego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anastazjaxxx
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 3:41 pm Temat postu: |
|
|
emilka : wlasnie o to chodzi, ze na razie nie mam mozliwosci isc do lekarza, jakbym byla w domu to pewnie juz bym poszla. Jakos irracjonalna wydaje mi sie ciaza w tym przypadku, aczkolwiek chyba na 100% nie mozna wykluczyc, prawda? już sama nie wiemm, chyba się filmuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 8:55 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: |
ale popieram wind (ps. to jest kobieta! ), |
ojjj dziekuje kochana **** hehe. zawsze mnie biora za faceta...nie wiem czemu .... eh.. chyab dorobie sobie w niku (ona) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|