Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 8:52 pm Temat postu: |
|
|
to zrob test w czym problem? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pilar
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 6:36 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | to zrob test w czym problem? |
wczoraj rano zrobiłam test i wynik był negatywny
sądze że nie ma raczej potrzeby powtarzac. Ciąże wykluczam, wiec czym jest spowodowane az takie opóźnienie ? heh, nie mam pojęcia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 9:54 pm Temat postu: |
|
|
pilar własnie tabletka "po". to przez nia spoznia Ci sie @. własnie takie sa minusy jej zazywania...pustoszy w organizmie zmiany i nie wiadomo czy smiac sie czy płakac. z 2giej strony chroni przed zapłodnieniem...ajć ja tam byym jej nie wzieła..;/ czekaj spokoojnie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 8:21 am Temat postu: |
|
|
witam...ja mam taki problem ze uzywamy tylko prezerwatywy- od prawie 3 lat, bo tabl nie moge brac. raz z w zyciu nam pekla...ta jest ok...ale jak juz sie spoznia okres to i tak przychodza mysli o ciazy...okres mi sie spoznia 4 dni- czasem mi sie spoznial 2 tyg, ale zawsze byly jakies objawy przed, a teraz nic, poprostu nic...jedyne co to ciagle boli mi glowa i jestem troche przygnebiona- ale to moze spadek hormonow...i mam bardzo duzo pryszczy a twarzy- ale to tez moze byc spowodowane zmiana zelu do twarzy...nie wiem co myslec, bo brzuch mi nie boli a zawsze nawet 2 tyg przed juz mi bolal i to porzadnie,jutro robie test |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 10:39 am Temat postu: |
|
|
kiki no ale jak z gumkami bylo wszystko ok to nie powinnas sie martwic tym bardziej ze okres potrafi ci sie spoznic nawet 2 tygodnie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rafal89
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 10:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam, powiem wam szczerze ze ostatnio mialem bardzo stresujące dni, mianowicie moja dziewczyna zawsze miala regularne okresy, ostatnio okres spoznil się jej 8 dni, a dzisiaj dostala okres po 24 dniach spoznienia!! Ja juz myslalem ze jest w ciazy niby rozum mowil mi ze nie bylo szans ale wiem co myslicie w takiej chwili ze moglismy czegos nie zauwazyc itp, my uprawialismy peeting, pocierania itp mialem nawet wytrysk ale dalego od narzadow rozrodczych, ale myslalem ze mogly sie przeniesc itp
Dlatego chce was przestrzec przed panikowaniem i stresowaniem (wiem ze to bardzo trudne) ale teraz juz wiem ze ciało kobiety jest specyficznie zbudowane i moze nas czesto zaskakiwac, nigdy nie myslalem ze okres moze sie spoznic az 24 dni (moja dziewczyna tez miala duzo sytuacji stresujacych moze to tez duzo opoznilo okres, aha i przez 10 dni przed planowanym okresem brala antybiotyk)
P.S. niewiem czy to ma jakis zwiazek bo ja sie na tym kompletnie nie znam ale napisze wam to jako ciekawostke ze moja dziewczyna wieczorem przed dniem w ktorym dostala ten okres (rano) po 24 dniach zrobila 100 brzuszków - prosze sie nie smiac pisze tak jak bylo.
No to tyle co chcialem wam przekazac z mojego wlasnego "doswiadczenia " POZDRAWIAM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 10:18 pm Temat postu: |
|
|
rafal antybiotyki moga opoznic okres i to sporo - tak apropo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trans
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Witam ostanio(03.07) kochałem się ze swoją dziewczyną to był jej i mój pierwszy raz. Zrobiliśmy jak trzeba z prezerwatywa... Wyciągnąłem przed wytryskiem, ściągnąłem kondona, i krótki masarz -----...Koniec...
Dziś(07.07) mi napisała że jej planowany okres spóźnia się już drugi dzień, a miał być 06.07, a go dalej niema. Jeżeli to istotne to napisze że 05.07 wyjechała podróż trwała 6 godzin. Wczoraj(6.07) się kłóciliśmy ale już jest dobrze.
Owulacje ma regularnie.
REASUMUJĄC:
03<sex+masowanie> => 05<wyjazd,6godzin> => 06<kłótnia+planowanyOKRES> =>07<drugi dzień bez okresu>
Czy jest to możliwe żeby to była ciąża? Proszę o szczere i szybkie odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez Trans dnia Pon Lip 07, 2008 11:33 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 4:56 pm Temat postu: |
|
|
trans nie uwazaliscie i nie bylo wytrysku w srodku. a kłotnie i wyjazd moga wpłynac na opoznienie okresu.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trans
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 4:59 pm Temat postu: |
|
|
Kurde ja sie tym tak martwię gorzej jakby mi ktoś groził śmiercią. Ja się boje trochę ;/ Ale na pewno jesteś pewien w 100%cętach? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|