Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 2:12 pm Temat postu: |
|
|
nospa nie jest przeciwbólowa tylko rozkurczowa, oprócz niej może brac ibuprom. Nie ma przeszkód.
Nie dziwie jej sie ze nie chce brac pigułek, ja sama żałuje że brałam... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 10:07 pm Temat postu: |
|
|
no i wszystko ok, ale nie obylo sie bez mojej interwencji...
o 2 w nocy lecialem na stacje benzynowa po ibuprom ;D
dzieki za pomoc,
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mada Gość
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 7:17 pm Temat postu: anybiotyki a okres |
|
|
Pawle prosze o odpowiedz a mianowicie w 8 dniu cyklu (cykle trwaja od 29 do 32 dni,wiec zakladam ze byly to dni nie plodne) mialam stosunek, a raczej penetracje bo moj chlopak wlozyl mi tylko doslownie na chwilke bez zadnego zabezpieczenia,ale stwierdzilam ze nie bedziemy kontynuowac bo sie balam. Dzis powinnam dostac okres ale cos go nie mam i chcialam dodac ze w polowie cyklu mialam grype i bralam antybiotyki wiec czy one moga byc przyczyna spozniajacej sie miesiaczki ?? prosze o odp< z gory dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 7:22 pm Temat postu: |
|
|
Antybiotyki,jak również stres mogą powodować przesunięcie miesiączki.Radzę Ci troszkę się odstresować,obejrzeć film,pospacerować,robić to co lubisz i zapomnieć o problemie,który zapewne sam w niedługim czasie się rozwiąże.Prawdopodobieństwo ciązy w Twoim przypadku jest znikome więc nie zaprzątaj sobie tym głowy.Powodzenia i trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mada Gość
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 7:27 pm Temat postu: doNetki |
|
|
Netka dziekuje ci bardzo za ta blyskawiczna odpowiedz Od razu zrobilo mi sie lepiej, ok posłucham Twojej rady i nie bede sie martwic, jeszcze raz dzieki za odp pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 2:16 pm Temat postu: |
|
|
misiek doskonale weim co czuje twoja dziewczyna i widac ze ja bardzo kochasz ja również mam takie bóle w pierwszym dniu jak ona poprostu tak jak napisałeś zwijam sie z bólu i płacze bo tak mnie boli.napisałeś ze nospa jej nie pomaga mi takze nie pomaga ale niecg spróbuje brac nospe forte ja przypisuje lekarz zwykły nie koniecznie ginekolog niech poprosi go a napewno przepisze.dziwi mnie to ze ibuprom jej pomaga bo mi niestety nir pomaga a chciałabym aby pomagał jest za słaby dla mnie ja musze brac albo nospe forte albo ketonal jest przeciwbólowy i pomaga momentalnie.a co do tego ze nie chce brac tabletek antykoncepcyjnych to dobrze i uwazam ze jesli ja kochasz bardzo i wiążesz z nia plany na przyszłosc a mianowicie rodzina to nie powinna brac gdyz jest to ryzyko pozniej zajscia w ciąże i wiele innych przyczyn.porozmawiaj z nia o tym i nie namawiaj ja na tabletki zobaczysz ze napewno znajdziecie inny sposób any nie miec jeszcze dzidziusia pozdrawiam EWKA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mada Gość
|
Wysłany: Pią Mar 24, 2006 1:24 pm Temat postu: |
|
|
Dostałam dziś okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamela Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 3:18 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Mam pytanko czy w 22 dniu cyklu jest mozliwosc zajscia w ciaze przy moich 29-31 dniach cykli,chcialam zaznaczyc ze stosunek trwał krótko i nie doszlo do wytrysku, jeszcze chciałam dodac ze w 16-tym dniu cyklu czułam kłócie jajnika i czy to mołgo oznaczać jajeczkowanie? bede wdzieczna za odpowiedz,pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ran
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 18, 2006 8:50 am Temat postu: spóźniający sie okres!!! |
|
|
Mam razem z dziewczyną poważny problem. 3 tygodnie temu kochaliśmy się ale w ubraniach. Było bardzo mokro. Okres powinien wypaść jej 6 kwietnia a tymczasem nie ma go już 12 dzień Czasami boli ją lekko brzuch (takjakby była głodna) i częściej chodzi do ubikacji.
Nie robiliśmy jeszcze testu ale dzisiaj chyba go zrobimy.
Czy mamy sie poważnie obawiać ciąży???
Mam głęboką nadzieje, że jest to spowodowane zmianą klimatu albo nadmiernym podnieceniem a teraz i strachem przed ciążą.
Proszę o szybką odpowiedź.
Chciałem dodac że nie miałem wytrysku ale było bardzo mokro, oboje bylismy w spodniach.
---- edit by Paweł:
Wystarczą 3 znaki interpunkcyjne koło siebie, a tematy sie edytuje a nie pisze post pod postem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 18, 2006 9:31 am Temat postu: |
|
|
Co oznacza kochaliśmy sie w ubraniu?
Sory ale czytając ten post mam wrażenie iż napisał go jakiś gówniarz (mający góra 16 lat).
Szczerze i osobiście to takim osobą najchętniej bym dał wyrok sądowy na edukacje seksualną oraz zakaza kontaktów fizycznych do conajmniej 18 roku życia.
Przeczytaj temat:
http://www.biomedical.pl/forum/jak-dochodzi-do-zaplodnienia-vt426.html
I trzymaj sie tej wiedzy medycznej.
Nie twórz swojej medycyny i jakiś fantazji.
Tematu jeszcze nie zamykam, chodz nadaje sie do tego bezapelacyjnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|