Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
elisa666

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 12:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to znowu ja... mam pytanie...

ostatnio mialam troche opozniona miesiaczke, pislama juz o ty.. bardzo skape krwawienie przez 5 dni... dosc nieregularne cykle mam... okolo 30 dni (+/- 3) ale ostatnia miesiaczke mialam do 15 stycznia i dzisiaj znowu zauwazylam ze na wkladce mialam plamke krwi.. nie wiem co myslec... co to moze byc?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze owulacja Smile
Powrót do góry
elisa666

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przy owulacji moze byc takie krwawienie? jednorazowe tylko... bo pozniej, znaczy dzisiaj juz czegos takjiego nie mam:)
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, w malej ilosci moze krew sie pojawic na bieliznie, podczas owulacji.

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to dobrze bo zaczelo mnie to martwic... a mozliwa jest tak wczesna owulacja? od ostatniej miesiaczki minelo 7-8 dni...
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm cykl musialby Ci sie skrocic do 22 dni...moze i mozliwe.... moze poczekaj gdyby znowu takie cos by sie pojawilo wybierz sie do lekarza bo to moze oznaczac ze cos jest nie tak. Ale jednak obstawiam ze to owulacja....

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki, zrobie test i jak najszybciej do lekarza...
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 11:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale 7-8 dni od miesiaczki tak?? nie policzylas miesiaczki czyli mozliwe ze trzeba dodac do tego 5 dni wiec bylby to okolo 13 dzien cyklu czyli mogla byc juz owulacja Very Happy
Powrót do góry
magi

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słyszałam, że ze stresu okres w ogóle może się nie pojawić. I co wtedy? To nie jest szkodliwe dla organizmu? Przecież ta śluzówka, która powinna była się złuszczyć, nadal jest...
I jeszcze jedno: przed okresem jest mniej śluzu z pochwy, tak?
Narazie mam dopiero 1 dzień spóźnienia, ale już się strasznie boję. Sad
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co to jest jeden dzien Smile
cykl moze sie wachac do 3 dni i nadal sie mowi ze to regularny...
przed okresem jest mniej sluzu i bywa bialy...
a jak sie nie pojawi to pojawi sie pozniej chyba ze przez nastepny miesiac tez go nie bedzie wiec wtedy do ginekologa pedem Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 46 z 52