Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W twoim przypaku przy takich nierownych cyklach trudno okreslic kiedy mialas dni plodne, jesli wczesniej kochalas sie bez zabezpieczenia szanse sa, jak dla mnie spore na ciaze. Zrob test 12-14 dni po stosunku.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 4:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie....w sylwestra kochalam sie z moim chlopakiem(wtedy bylo 12 dni po okresie)bez zabezpieczenia ale nie doszlo do wytrysku a ja dostalam okres 16 stycznia(3 dni wczesniej niz sie spodziewalam)byl mniej obfity niz zawsze meczy mnie dalej mysl o ciazy bo ostatnimi czasy boli mnie brzuch i okolice brzucha plecy itd jest mi raz zimno a raz goraco i nie mam apetytu...czy moge byc w ciazy????
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lorena

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi a więc tak jak już pisałam 10 listopada miałam miesiączke a w grudniu dostałam 15 i do tej pory nie ma z tym że mam9-cio miesięczną córeczke i prawie 2 tygidnie temu przestałam ją karmić piersią( mogłoby to mieć wpływ na spóznianie się okresu)? wychodziłoby na to że cykle mam co 36 dni ( jest to możliwe)? a test robiłam 24 styczeń
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kleo1456 Powiedz ile trwał u Ciebie najdłuższy i najkrótszy cykl ciągu ostatnich 12 miesięcy.
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lorena 36 dniowe cykle sa jak najbardziej mozliwe. Sadze ze test juz byl wiarygodny, skoror byl robiony po planowanej miesiaczce.
Radze tak a) czekac na miesiaczke jeszcze troche jesli sie nie pojawi zrobic 2 test albo test z krwi i wybrac sie do lekarza.

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 5:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mia jak długo mam jeszcze czekać na miesiączk?
Powrót do góry
kleo1456

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 5:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nakdluzszy 28-29 dni a najkrótszy 24-25 dni
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to dni płodne przypadają u Ciebie od 4 do 18 dnia cyklu.

Prawdopodobnie kochaliście się pod koniec dni płodnych ( nie wiem który to był dzień cyklu u Ciebie). Nie doszło do wytrysku, więc szanse na ciążę są niewielkie, praktycznie równe zero.

Poczekaj spokojnie na okres. Zawsze możesz zrobić test ciążowy. Najlepiej z krwi. To Cie dodatkowo uspokoi. No i idź do ginekologa.
kleo1456

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 6:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no napewno zrobie test moze wtedy bede maiala jasnosc nigdy nie mialam z tym do czynienia wiec nie wiem To byl moj pierwszy raz a do ginekologa boje sie isc bo nie chce zeby mama sie dowiedziala...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli masz skończone 16lat to mama się o niczym nie dowie.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  Następny
Strona 48 z 52