Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pytajaca

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 24, 2006 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest wlasnie to...wkrecaja sobie rozne fazy i potem organizm im swiruje...ale tak to jest...polak madry po szkodzie...tylko czy warto...dlatego najlepiej zastanowic sie 20 razy niz potem wkrecac sobie ze nawet przez wode plemniki moga nas zaplodnic...hehe Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
justa
Gość

PostWysłany: Czw Sie 24, 2006 9:20 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

łatwo wam mowic.. nie znalazłyscie sie w takiej sytuacji... nie jestem gotowa na dziecko... to wcale nie jest tak ze nie mamy wprawy, poprostu zawiodla gumka i koniec kropka.. kazdemu mogło sie przytrafic.. a seks uprawialismy zaraz po moim okresie, czyli w 5 dniu cyklu... i kto mowi ze jestem nie odpowiedzialna.. oboje rozpatrywalismy za i przeciw. nastepnego dnia poszłam do lekarza zeby nie było... co niektore dziwczyny po takich wpadkach mysla a dobra nic sie nie stało napewno mam niepłodne dni... niestety taka jest prawda. mimo to ze 5 dniu cyklu miałam niepłodne to udałam sie do lekarza. a to ze w razie "w" chce usunac ciaze.. jest i wylacznie moja sprawa, nie jestem gotowa na dziecko, najpiwrw musze sie ustawic materialnie...zebym mogla w przyszłosci zapewnic dzieciom byt:) pozdrawiam papa
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 1:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mowie ze jestes nieodpowiedzialna. Bo myslisz tylko i wylacznie o sobie. Moze nie?
Powrót do góry
Pytajaca

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 11:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli zawiodla gumka...stosujcie tez tabletki....jak mowilam to nie wina ze dziecko ma okazje sie pojawic na swiecie niechciane tylko nieodpowiedzialnych ludzi....dla mnie glupota jest usuniecie ciazy i tyle....za nic na swiecie bym tego nie zrobila.....a jak bym klepala biede...to bralabym dwie mozliwosc...urodzic i jakos wychowac lub urodzic i oddac ludzia ktorzy sami nie moga miec dzieci....taka jest prawda....lepiej myslec niz potem robic takie rzeczy. Confused
Powrót do góry
justyna20

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 10:58 pm    Temat postu: pomyłka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ech zle napisałam hehe .... okres spoznia mi sie ponad 10 dni;/

----edited by Yalissea
Proszę nie zakładać nowego tematu, by napisać kolejną odpowiedź. Kontynuuj temat w którym napisałaś pierwszy post.

Tutaj : http://www.biomedical.pl/forum/1-vt2453.html?start=0
Powrót do góry
Kasia1983

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 11:32 am    Temat postu: brak miesiaczki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy moge byc w ciazy? miesiaczka spoznia mi sie dopiero 2 dni ale boje sie ze moge byc w ciazy. 17ego dnia cyklu doszlo do zblizenia ale nie doszlo do wytrysku, czy moglo dojsc jednak do zaplodnienia? objawy mam w sumie jak przed okresem, czyli bol krzyza ale slyszalam ze takie objawy moga tez byc oznaka ciazy. Pomozcie!prosze o szybka odpowiedz!
Powrót do góry
Karolina86

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2 dni spóźnienia to żadna tragedia Wink poczekaj jeszcze troszkę, jeżeli okresu nadal nie będzie i nadal będziesz się nie pokoić, zrób test
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

twierdze tak samo jak karolina:) 2 dni to jest norma nawet 4 Smile a jak bedziesz sie martwic na zapas to okres dalej bedzie sie spoznial, wiec postaraj sie uspokoic:) a jezeli nie doszlo do wytrysku to szanse sa znikome:) pozdrawiam
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lis 28, 2006 4:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musisz cierpliwie poczekac,bo stres dodatkowo opozni okres,jednak uwazam,ze skoro nie doszlo do wytrysku to zajcie w ciaze jest znikome,ale mozesz dla spokoju zrobic test.Pozdrawiam.
Powrót do góry
zania7

PostWysłany: Sob Mar 17, 2007 6:35 pm    Temat postu: bark okresu0 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przestalam jesc tabletki antykoncepcyjne 31 stycznia mialam krwawienie zaraz po odstawieniu tabletek uprawialam tez petting 15 stycznia z moim chlopakiem byl kontakt narzadami bo w pewnym momencie chcielismy "to" zrobic:P ale spanikowalam w polowie ze moge byc w ciazy i niewlozyl mi go nawet do srodka:P podczas calej tej akcji niedoszlo do wytrysku wiadomo ze byly plyny itp a wiem ze w nich moga pojawic sie plemniki, boje sie ze jakis plemnik mugl sie przedostac, mialam "niby" okres ale 3 dni po kilka kropel dziennie nawet niewiem czy mozna to nazwac okresem a teraz kolejnego niemam juz 42 dzien:( boje sie ze moge byc w ciazy coprawda robilam test ciazowy i wyszedl negatywnie jakos mnie to pocieszylo ale czekam i czekam na ten okres ale czy moglabym miec az takiego pecha:)? pomuzcie mi bo ja juz szaleje
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 8 z 52